xmax mi sixpack mi derken aldık sonunda
Reklamlar
-
Reklamlar
-
satarken max'e göre değer kaybı göze alınacak olursa kesinlikle bende burgman 200 alırdım. doğru tercih yapmışın
-
Hayirli olsun da ne koydun la kaffanaa diyesim geldi
-
Hayırlı uğurlu olsun güzzel günlerde kullanın, burgman 200 için debriyaj sorunu çıkartıyor diye bir şey duymuştum araştırdınız mı acaba yeni modellerde de var mı?
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
-
sağolun arkadaşlar. debriyaj sorunu yavaş kalkıştan dolayı zaten uzun süredir skuter kullandığım için sorun teşkil etmeyecektir. Zaten 2 yıl garantisi var.
@mkoni dostum o kadar yorgundum ki havanın 40 derece olması yaklaşık 40 saattir çekilen uykusuzluk bir de arkadaş öyle bir zaman da çekmiş ki öpücük atar gibi ondan ilerleyen zamanlarda düzgün bir şey atarım.
@DKN hocam satmak gibi bir düşüncem yok zaten bugün kü satışları gördükten sonra ve gelenlerin tamamımı xmaxden geçtiği düşünülürse yakın zaman da ciddi piyasasının olacağını düşünüyorum zaten indirimli fiyattan aldım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:52 ----------
Ha bir de ilk defa motor altımda cücük kadar kalmadı boyun 1.78 civarı 100 kg yim
-
Hayırlı olsun öncelikle indirimle ne kadara aldınız acaba toplam masraf ne olacak
-
emraheren adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun öncelikle indirimle ne kadara aldınız acaba toplam masraf ne olacak
13400 e aldım 400 tl kadar plaka sigorta ücreti var
-
Hayırlı olsun.Tekerinize taş değmesin.
Kara yollarında değil,senin kollarında ölmek istiyorum.
-
-
sağolun arkadaşlar daha iyisi sizlerin olsun. 2 yıldır motosikletsiz dolaşıyordum ilk defa bu kadar ayrı kaldım. Uzun süredir ilk defa çocuklar gibi içimi bi heyecan bürüdü
-
alet nalet hayirli olsun 🙋
-
Hayırlı olsun kazasiz belasız surusler dilerim
-
Kazsız belasız , güle güle kullanın.
-
Hayırlı olsun kardeşim...
Kazasız , belasız sürüşlerin bol km'lerin olsun inşallah...
Yalnız X-max'imize laf etme 😉
-
-
Kazasız belasız.
Arkadaşınlini kullandım, alet 4 bin devirde kalkıyor. Çok ilginç gelmişti.
-
Burgmanda 4 silindir mi yazıyor ben mi yanlış görüyorum
-
Hayırlı uğurlu olsun hocam
Daha önce dediğim gibi, Forza dan önce bunu keşfetseydim çok büyük ihtimalle tercihimi Burgmann dan yana kullanırdım.
Xmax is over. Sixpack forever
Kaskınıza taş değmesin, kuş pislemesin.
-
hocam bugün 3 arkadaş daha aldı onlarda xmaxden geçtiklerini söylediler hepsinin ortak problemi süspansiyon diğer sorun ise yakıt tüketimi. Çok teşekkür ederim kısmet olursa müsait bir zaman da inceleme videosu atarım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:37 ----------
Teslim aldım gün içinde çok çok doğru karar vermişim bunu anladım rodajda olmasına rağmen şehir içi 3.2 lt gösteriyor tüketim. Yağ gibi akıyor resmen alet ve çok stabil gidiyor şaşırdım. Artçı da oldum tek sıkıntı mutlaka sisy bar almak gerek geriye doğru kayıyorsunuz zira. Çok geniş selesi var kilolu olmama rağmen bir dünya yer kalıyor o derece. Göstergelere hasta oldum zaten rodajda bitsin biraz basıcam işte
-
Bence tek alternatifi burgmanın sym ben acemiyim xmax de sürdüm 90 kiloyum joymax de karar kıldım hayırlı olsun bu arada
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)