Düşmeyen motorcu yoktur henüz düşmemiş motorcu vardır
Herkese teşekkür ediyorum, motoru satıp direkt kendime abs alasım var :D :D
Ben bile düştüm lan asfaltta baya baya 4 sene önce. Ama ABS'lik bi durum yoktu. Anayola çıkarken orjinal Yuanxing marka dandik naylon ön lastik kaydı tuttu bişeyler yaptı motor Highside oldu.
ben neden düştüm niçin düştüm bunlar bir önemi yok gördünüz sürdüm ve düştüm :D
geçmiş olsun
düşmenin en büyük faydası her an düşebileceğini anlamandır, sana pek faydası olmamış gibi, iyi düştüm, düşünce de bir şey olmuyor, acımadı ki gibi düşünceler seni daha kötü bir duruma sürükler, kazadan ders çıkar, tedbiri elden bırakma.
1yıldan uzun bir süredir düşmedim, en kısa sürede düşmeyi temenni ediyorum.. düşe düşe ağaç eğilecek ..
Usta eyvallah da sevinmeyip de napayım, en düşük hasarla kurtarmışım. Oturup ağlayacak halim yok, her an düşebileceğini herkes bilir zaten. Hiçbir şey olmasa bir anlık göz kararmasına bakar. Ders çıkarabileceğim tek şey var; bildiğin yol diye bir şeyin olmadığı. Belediye gelmiş tek yön olan yolu çifte dönüştürmüş, ben frenlemek istemeyip kaçış yapmaya niyetlendiğim ve sonradan tekrar frenlemeye dönüp mesafe kaybettiğim için bunu yaşadım. Okuyanlara da tecrübe olsun.
Rüzgarın saçlarını yalayıp,saçlarının ahenkle dans etmesi olayına hiç girmiyorum, çünkü kasksız binmiyoruz
motor artık beni değiştir deme evreleri bunlar, geçmiş olsun bida olmasın![]()
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Geçmiş olsun. Yolu görmeden çıkmamak lazım. Ben de geçen bir ablaya giriyordum ön arka ne varsa kilitleyip durabildim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)