Iyi günler. Istanbuldaki motorculara bir sorum var.Motor ile Avrupadan Asyaya vb. Nasıl geçiyorsunuz ve Turyol vb gibi yerlerden karşiya geçeniniz var mı ?
Iyi günler. Istanbuldaki motorculara bir sorum var.Motor ile Avrupadan Asyaya vb. Nasıl geçiyorsunuz ve Turyol vb gibi yerlerden karşiya geçeniniz var mı ?
Anadoluda oturuyorum. Sirkeci tarafına gidiceksem Üsküdardan arabalı vapura biniyorum, Beşiktaş, Ortaköy e gidiceksem köprüden geçiyorum. Köprülerde anadoludan avrupay geçiş ücretsiz, avrupadan anadoluya geçiş ücretli. Dönüşlerdede hep vapur kullanıyorum hgs bazen okumuyor uğraşmak istemiyorum.
Turyol'da tanıdıkların olsa bile yolcu güvenliği nedeniyle teknelere motosiklet alacaklarını sanmıyorum. Sirkeciden feribotla geçeceksin köprüyü kullanmak istemiyosan.
Boğaziçi köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet köprüsünü kullanıyorum Ü.G.S ile..
Kafkasları dolan gel
1. köprü 2. köprü feribot dışında geçiş yok zaten bildiğim kadarıyla. Feribotta bize sıra yok direkt bin geç. Mis.
normal kopruye giriyorum, 1 kısa 2 uzun oluyor duruma gore karar verip geçiorum..
turyol sanmıorum acıkcası çünkü motorun bineceği bir geçiş yok ki..
feribot alternatif...
Avrupadan asyaya geçişte köprüler ücretli olduğu için ben sirkeci-harem vapuru ile karşıya geçiyorum. Oldukça pratik motosikletler için
iş ve ev güzergah olarak feribota ters kaldığı için köprüler tercihim.Köprüden gitmek güzel bir keyif ayrıca
Şahsi İnstagram Hesabım: _hayalet_ct.mc
Chaos Turkey MC - instagram: chaos.turkey.mc
Superlight Türkiye Facebook Sayfamız: slturkiye
Sirkeci Harem feribotu hariç diğer yolcu taşışan motor veya gemiler motosiklet almaz..
köprüler den çok aşırı lodos fırtınası yoksa rahatlıkla vede keyifle geçebilirsiniz..
zaten aşırı rüzgar varsa polis motosikletlerin geçişine izin vermiyor köprülerde..
maalesef yeni yapılan tünelede motosiklet giremeyecek,
yani feribot ve köprülerden başka alternatif yol yok
tabi ''Geze Geze'' arkadaşın dediği gibi Kafkasları dolanmak çok güzel olurdu keşke o kadar vaktimiz olsa
Usulsuzce kesilen 2 ayri cezadan 492 tl odeyince ustune ustelik sehir icinde hiz limitinin 50 km oldugu halde hizina uygun seritten gitmeme diye ceza kesilip itiraz edince mahkeme delil ve belgere ragmen benim memurum isini bilir diyince Ü.G.S ile tanistim suana kadar coktan radardan yerdim bi dunya kopru ve ucretli yollardan 492 yi cikardigimi saniyorum ama durnak yok yola devam
Zaten ucretli yolmu olur cok sacma iki adimlik yolda bile gise var dun tuzlaya gittik fabrikaya donuste giseler bilmem ne olacak is degil..
2009 yılında ıspartaya gidicektik 1 hafta kalıp antalyaya geçicektik. arabada 4 kişiyiz bir tanesi dayımın oğlu yolda bir şehirde durduk ( şehir adı vermeyeceğim kimse alınmasın diye. ) burdan tatlı aldık süleyman demirel üniversitesindeki arkadaşlarına götürcekmiş dayı oğlu aynı zamanda tatlı aldığımız yer dayı oğlunun lise okuduğu şehirdi burası. dayı oğlu dediki abi her şehirde olupta bu şehirde olmayan nedir sence dedi. düşünüyorum bulamıyorum göl diyorum dağ diyorum bir türlü aklıma gelmiyo en sonunda dayanamayıp kendi söyledi abi dedi hani pembe evler varya dedi evet dedim işde bu şehirde yok. ciddimisin demekki aşırı derecede dini duyguları yüksek dedim. alakası yok abi bu şehirde o pembe evler aç kalır ihtiyaç yok dedi baya gülmüştüm.
şimdi istanbula bakıyorum köprüye bakıyorum kırdığı paraya bakıyorum sonrada kendimize bakıyorum ve diyorumki bizim gibi sermayeler olduğu müddetçe bu köprüler aç kalmaz...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)