onu izleyemeyenler sıkılmasın
onu izleyemeyenler sıkılmasın
4 gün önce bana ışıklarda arkadan carpip henüz 15 günlük 30 liralık sıfır motorumun otobüsün altına girmesini sağlayan ve ayni zamanda bir şeyin varmı diye sorup ben motoru kaldırırken basıp giden zihniyet bunlar. karakterini çüktüklerim..
ERROR 404 Test Page Not Found
bende sayfa açılmıyor
Eline üç kuruş para geçince kıytırık bir araba alıp kişiliği değişen eğitimsiz cahil insanlardan sadece bir tanesi.
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
Gel beni buradan hastahaneye kadar ambulansla yolla demek istiyor herhalde.
Link ucurulmus izleyemedim 😔
Arkadaslar izlenmiyor Ankara tıbbi ilaç cart cürt tarafından site engellenmiştir diyo
Geçen ofiste bunu izlerken arkadaş gördü "Abi deli misin Psikolojim bozuldu bunu neden izliyorsun?" dedi. Ben de yavaş ve dikkatli gitmek için bu videoyu sürekli izler ve kendime hatırlatma yaparım dedim. Fena çok fena, Allah korusun. Her izlememden sonra motoru bırakayım d,yorum, hatta bisiklet aldım. Ama nafile inemiyorum motordan, bisikletin yepyeni lastikleri bayatladı.
İlk vurdugunda seridinde gitmiyordu, belki buna sinirlenmiş olabilir. Ama ikincisi tam bir öküzlük. Bir alttaki mesajda arkadas uzun uzun aciklamis durumu.
Aynı videoya mı baktık?! Olay tamamen motosikletlinin aralardan geçip gideceğim diye iyice sağa, iki şerit arasına geçmiş olmasından, "şeridini sahiplenmemesinden" ve arkadaki sürücünün de "madem sen iyice sağa yanaştın, ben de boşluğa yanaşayım" demesinden kaynaklanıyor.
Sen o kadar boşluk bırakırsan solunda, elbette, sıkışık trafikte, arkadaki araç burnunu sokmaya çalışır. Burnunu sokması için davetiye çıkaran bizzat sağa fazla yanaşan motosiklet sürücüsü.
Arkadaki sürücünün araba sürüş becerileri çok gelişmiş görünmemekte. Biraz sola kırıp öne rahatlıkla yanaşabilirdi.
Araba sürücüsünde bir art niyet göremiyorum. Az daha gidince motora sürteceğini düşünememiş, o kadar.
Bariz bir dokundurup düşürme kastı vs.'si yok.
Gelen yorumlara bakıyorum da, dalarımlı, cam çerçeve bırakmazdımlı falan, burada yorum yazarken daha bir elle tutulur yorumlar yazın. Örnek alacak olan var almayacak olan var, ilerde okuyacak olanlardan.
Yarın, böyle bir durumla karşılaşan birisi, aynı bu durumda, gelip foruma, adamın camını çerçevesini indirdim dese, aferin mi diyeceksiniz?
Asıl, motosikletlinin biraz öne alıp, yolu "kapayıp", inip, araba sürücüsünün üzerine "yürümesi" eleştiriye ihtiyaç duymakta! Sonra da motosikletli teröründen bahsederiz...
Adam inip dalsa ne olacak?? Daha geçenlerde, böyle bi video falan vardı, yabancı ülkede, adam korkuyla, panikle motosikletin üstünden geçti falan ...
Kavga etmeyeceksiniz arkadaşlar, trafikte. Türkiye'de trafikte kavga e-t-m-e-y-e-c-e-k-s-i-n-i-z! (Ne uğraştım, bunu böyle çizgili yazmak için; bi başladım, zor geldi, başladım bitireyim bari dedim ). Uğraştırmayın adamı , trafikte kavga etmeyin işte. Nokta.
Hasar varsa polis çağır.
Hasar yoksa da, öfkeliysen, hafiften söylen, bir iki el kol, tamam...
Özetle ...
Uzatma!
Devam et!
inşallah başıma gelmez hiç bu kadar sakin olacağımı sanmıyorum umarım böyle bir durum olursa o amcayı elimden alacak emniyet görevlileri bulunur.
Bazı insanlarda gerçekten çok sağlam sabır var.
En doğru olanı orada kavga çıkarmamak çünkü günümüzde neredeyse 2 arabadan 1 indi silah mevcut. Ki bir dönem oto yıkama işletmiş biri olarak en kötü her arabadan sopa çıkıyordu.
Fakat insan o an sinirden silah mı çıkar sopa mı diye düşünemez bence. Benim izlerken kan beynime sıçradı resmen.
Bu yaratık hakkında kibar konuşmak için hiç uğraşmayacağım.Sıralamaya başlıyorum.
-Bu dayıya küçükken çok yaslamışlar şimdi ne gördüyse onu uyguluyor.İntikam alıyor aklı sıra.
-Bu dayı büyük ihtimal evinde cinsel hayatını doya doya yaşayamıyor.Çocuk yapma ve bir kaç genel ziyareti dışında belli ki pek bir faaliyet olmamış dayıda.Acısını trafikte çıkartıyor.Ducati gibi seksi aleti de görünce dayanamamış.
-Amca yazmışınız oraya ama yanlış.İlk üç harf doğru son iki harf yanlış.
-Bir de amca herhalde yaslamaya çalıştığı motosikletin kendi külüstür kıromobilinden 4-5 kat daha pahalı bir araç olduğunun farkında değil.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)