mustafa_325 adlı üyeden alıntı
Gelen tepkiler üzerine ilk taşı atan kişi olarak bir açıklama yapma ihtiyacı hissettim. TDK linkini atmamın sebebi başlığı açan kişiye yazdığı yazının yanlışlığını kaba bir şekilde laf sokarak belirtmek ve bir ihtimal bu yolla kendisini adam gibi yazı yazmaya yönlendirmektir. Komiklik yapma amacım yoktur profil resmim sizi yanıltmasın.
Bana vicdansız demişsiniz. Arkadaşlar bu tamamı büyük harfli ve noktalama işareti içermeyen yazıyı yazan kişi yazı yazma özürlü değil. Dizinden yaralanmış elleri sağlam. İstese herkes gibi düzgün okunaklı yazılar yazabilir. Fakat yazmıyor çünkü yazıyı okuyacak kişilere zerre saygısı yok. Caps locku kapatmaya ve nokta koymaya üşenmiş. Yazıyı yazdıktan sonra dönüp bir kere bile bakmamış yazdığı şeye. Bu foruma yazan çoğu kişi yazılarının okunaklı olmasına dikkat ederek yazıyor ve belki yazdıklarını göndermeden önce tekrar tekrar okuyup düzeltmeler yapıyor. Bu kadar insan eşşek mi düzgün yazı yazmak için caps lock ve shift tuşlarıyla serçe parmaklarını yoruyorlar? Mesele yazı meselesi değil saygı meselesi.
Kimse kusura bakmasın üniversiteden mezun olacak yaşa geldiği halde bu şekilde yazı yazan kişiye ben saygı göstermem ve yazdığı soruya yanıt vermem. TDK linkini atar geçerim.