:: Motosiklet.Net (MT) Haykırma Köşesi ::
Reklamlar
-
27 Mayıs 2016, 13:58
jimi_hendrix adlı üyeden alıntı
s i küçük harfle koy
Malesef hiç umut yok sanırım zaten orda bi s olması gerekmiyormu
Reklamlar
-
27 Mayıs 2016, 14:03
trafikte, yol kenarlarında mendil ve su satan sevgili suriyeli arkadaşlar.sizlere üzülüyor ve hak vermeye çalışıyorum.allah kimseyi vatansız bırakmasın.bunun yanında kırmızı ışık yanarken ve araçlar dururken de satış yapmanıza da eyvallah....lakin 80/100 km hızla akan bir trafiğin ortasında,şeritler arası sağa sola koşusturup akrobasi yapmak nedir arkadaş yahu....?
-
27 Mayıs 2016, 14:08
eren3736 adlı üyeden alıntı
Malesef hiç umut yok sanırım
zaten orda bi s olması gerekmiyormu
aynen s siz yazsanız bile o kendisi s li hal getiriyormuş. hocam youtube diye yazdığımızda türkiye sayfası olan sonu TR ile biten link çıkıyor. bu yüzden şunu da bir deneyebilirsiniz biz bu şekilde kütüphane bilgisayarından açtık.
https://www.youtube.com/?gl=GB&hl=en-GB linkteki youtube ingiltere sayfası
-
27 Mayıs 2016, 14:44
Moderatör
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
27 Mayıs 2016, 15:42
fedos adlı üyeden alıntı
Emniyetten gidiyorum bazen .Başka bir motorlu arkadaşım arkadan gelip yol istiyor
katılıyorum bana da oluyor. normal hızda seyrediyorum neticede yarış pistinde değiliz.
-
27 Mayıs 2016, 16:41
-
27 Mayıs 2016, 16:52
Moderatör
yunusus adlı üyeden alıntı
baaarmayın la burda
hayırdır rusyanın ayazında açıkta mı kaldın canim ;) Rus bebelerine mi haykırıyon nedir derdin de bakim hele..
-
27 Mayıs 2016, 21:10
Levent Gocmen adlı üyeden alıntı
hayırdır rusyanın ayazında açıkta mı kaldın canim ;) Rus bebelerine mi haykırıyon nedir derdin de bakim hele..
Olm çok kötü lan :D bakiiim walla bildiğin kötü. Ama hazır geldik son bahar-kış a kadar kalıp kuzey ışıklarını görmeden dönmemek lazım. Bu projeyi kabul edişimin yegane sebebi :D
[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
-
27 Mayıs 2016, 21:25
Bir cocugum olacaktı adını aura koyacaktim.
-
27 Mayıs 2016, 22:22
Ah şu dımdızlak motora binen kaskı dahi olmayan ve genelde scooter kullanan tayfa yok mu... Dolmuştan minibüsten taksiden daha tehlikeliler.
Sonra vay efendim motorları farkedin, vay efendim motorculara saygı yok! Sen önce kendin bi saygılı olmasını öğrensen gerisi gelecek ama nerde...
-
28 Mayıs 2016, 10:04
Yoğun trafikte en sol şeritde önümde araba olduğunu göre göre arkama dayanıp yol isteyen emekli dayılara sesleniyorum. TRİGER KAYIŞINIZ KOPAR İNŞALLAH.
-
28 Mayıs 2016, 10:24
oluroyle adlı üyeden alıntı
Bir cocugum olacaktı adını aura koyacaktim.
çakra mı koysaydın acep
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:19 ----------
weirdo1 adlı üyeden alıntı
Yoğun trafikte en sol şeritde önümde araba olduğunu göre göre arkama dayanıp yol isteyen emekli dayılara sesleniyorum. TRİGER KAYIŞINIZ KOPAR İNŞALLAH.
kadın çorabı ile denkleştiriverirler yolda mazallah tehlikeli şeyler dileme bakim... daha çok iş olurlar başımıza, bide kadını kurtar falan aman aman
Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..
-
28 Mayıs 2016, 11:49
awesomee adlı üyeden alıntı
çakra mı koysaydın acep
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:19 ----------
kadın çorabı ile denkleştiriverirler yolda mazallah tehlikeli şeyler dileme bakim... daha çok iş olurlar başımıza, bide kadını kurtar falan aman aman
emekli dayılar yanlarında kadın çorabımı taşıyor? alla allaaa çok enteresan
-
28 Mayıs 2016, 11:56
Aynaları ve sinyalleri kullanmayan her kim var ise 2 yada 4 fark etmez, bu kişileri silah ile vurasım var.
-
28 Mayıs 2016, 12:09
yunusus adlı üyeden alıntı
emekli dayılar yanlarında kadın çorabımı taşıyor? alla allaaa çok enteresan
Yok tasimaz, korkum yoldaki kadini cevirip corabi temin etmesi
Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..
-
28 Mayıs 2016, 12:27
awesomee adlı üyeden alıntı
Yok tasimaz, korkum yoldaki kadini cevirip corabi temin etmesi
yoldaki kadın da bi emekli dayı geleydi de vereydim diye bekliyordu zaten. yaaa bıraaaah
-
28 Mayıs 2016, 12:28
-
28 Mayıs 2016, 12:30
-
28 Mayıs 2016, 13:15
Önüm doluyken selektör yapan hayvanın, sağlı sollu beni sıkıştırarak geçmeye çalışması ve benim de sağlı sollu itelememle geçemeyip diğer şeritlerden zorlarken yine arkama düşmesi. Bu olay her tekrarlandığında:"Amma öne geçtin ha, efsane sürüyon, üff" gibi tepkiler veriyorum artık. Bravo canıım, bravo birader, bravo sana da kaynak gözlüğüyle cip kullanan abla
-
28 Mayıs 2016, 13:26
Olay dayılara geldiğine göre tünelin ucu bombok bi yere çıkabilir. Aman diyim..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)