:: Motosiklet.Net (MT) Haykırma Köşesi ::
Reklamlar
-
hergün esenyurt-bağcılar yaptığım güzergahta trafiğin eksik olmayışı malum.ve emniyet şeridinde güvenli ve dikkatli seyirime arkadan son gaz gelip sollamak için her türlü beden dilini kullandığı motodaş arkadaşım saygısızlık örneği gösterip afilli motoru ve artçısıyla adeta nispet yapar gibi tam da geçiş anında havalı bir deparıyla uzaklaşması hem benim tarafımdan tüm küfürlere maruz kalması hem de tüm dikkatimi dağıtmasına yeter artık arkadaş ! ulan motorcu motorcuya yapmasa bari :D
Reklamlar
-
MT07 için akrebin 4.150 TL fiyatına haykırıyorum!
-
Nathan adlı üyeden alıntı
MT07 için akrebin 4.150 TL fiyatına haykırıyorum!
Merak ettiğim 0 alırken akrep opsiyon aldığımızda orjinal kullanılmamış egsozu fiyattan düşüyorlar mı?
-
Moderatör
EmreKocyigit adlı üyeden alıntı
Merak ettiğim 0 alırken akrep opsiyon aldığımızda orjinal kullanılmamış egsozu fiyattan düşüyorlar mı?
Orjinal egzoz olmadan muayeneden geçmek için cambazlık yapmak gerektiği için orjinali her halükarda sizin..
-
Levent Gocmen adlı üyeden alıntı
Bence aliexpressden tutacak almadan önce de motorun tutacağı takacak yeri yokmuştu
Yoktu ama yinede aldık. Artık uydurcaz bi şekilde☺
-
996 lira çıkan sigortaya haykırarak isyan ediyorum.
-
Her mart ayında bodrum da doguran kediden de yavrularından da bıktım usandim artık. Kilini tüyünü geçtim de birandayi nasıl açıyorlar onu anlamıyorum. Karabiber toz biber sirke hepsini denedim ama nafile. Her sene ayni sey, git baska yerde dogur arkadaş. Neyse bir iki hafta sonra çıkıp giderler diye ellemiyom.
-
Dün 2. köprü yolunda trafik akış hızı 90 100 olduğu için fıtı fıtı mondialimle emniyetten 70 ile giderken arkamdan gelip yol isteyen toyotalı arkadaşa ve tüm ailesine burdan haykıra haykıra selamlarımı yolluyorum...
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
-
ard arda msj yazınca msj yazmak için misal 5 saniye var diyince içimden sayıyıyorum.. 5 4 3 2 1 .. tamam şimdi gonderebilirim..
ama bazen çok acele ediorum 48 saniye diyince .. 48 47 46 45 ... tutturamıorum uzun sürüo msjdan da çıkamıyorum öle bir paradoks yasıorum..
-
İşyerimde bu site ve haber siteleri vs. dışında face, youtube, film siteleri gibi çoğu site açılmıyor deliriyorum
Bir ara hepsi serbestti rahattım ama bilgi işlemden bi ayar çektiler heralde aylardır engel var pc bana bakıyor ben pc ye . Yapacak iş de yok zaman geçmiyor
-
eren3736 adlı üyeden alıntı
İşyerimde bu site ve haber siteleri vs. dışında face, youtube, film siteleri gibi çoğu site açılmıyor deliriyorum
Bir ara hepsi serbestti rahattım ama bilgi işlemden bi ayar çektiler heralde aylardır engel var pc bana bakıyor ben pc ye . Yapacak iş de yok zaman geçmiyor
httpS://www.facebook.com S koy bakalım it ciniz üşengeçse girebilirsin
-
kardeşşşşş çıkması mevcut bizde komple değişim yapmıştıkkk sol grenajı ordan kaldı almadıysan yardımcı olayım
-
Vpn programı kullanın iyi gelir
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
-
mchi adlı üyeden alıntı
http
S://www.facebook.com S koy bakalım it ciniz üşengeçse girebilirsin
Yok yine olmuyor. Fortinet mi ne haltsa herşeye engel koyuyor
-ZERO- adlı üyeden alıntı
Vpn programı kullanın iyi gelir
O tarz işlerden pek anlamam pc ye zarar verir sonra iş alırım başıma. Üniversitede spotflux, hola felan kullanırdık ama onlarda sorunlu
Ve o programları indirmek için bile yasaağı geçmem gerekiyor
-
Haftaiçi güllük gülistanlık gidipte haftasonu hava bozuyor ya kendimi kandırılmış hissediyorum.
2 gün iznimiz var zaten az gezsek kötü mü
-
Moderatör
Hafta sonu açacak ya
-
Kış mevsiminde 4 tl ye Düşen benzin yazın neden 5 tl ye çıkıyor
-
-
MT ye motosiklet eğitimi bölümü açıldı haberiniz varmı millet diye bi tarafımı yırtarak haykırıyorum
Bu da işe yaramazsa "Angelina Jolie nin sansürsüz videoları" gibi trol başlıklar açıp içinde eğitim videoları yayınlamayı düşünüyorum.
-
27 Mayıs 2016, 13:54
Yok yine olmuyor. Fortinet mi ne haltsa herşeye engel koyuyor
O tarz işlerden pek anlamam pc ye zarar verir sonra iş alırım başıma. Üniversitede spotflux, hola felan kullanırdık ama onlarda sorunlu
Ve o programları indirmek için bile yasaağı geçmem gerekiyor
s i küçük harfle koy
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)