Motosikletli Kaplumbağa...
-Geçen 1.95 boyundaki yeğenim duke 125 nasıl diye sordu
-altında komik durur dedim.
-duke 200 nasıl dedi
-aynı cevabı verdim
-peki duke 250 ?
-Yaw oda aynı aynı dedim.
-Dayı kızma ama duke 390 nasıl dedi
*Hay başlayacam dukenede sanada
Hakkaten ben bu 1.95 boyundaki yeğenime başlangıç motoru bulamadım.
Kask ta,giyimde s,m,l,xl boylar varken motorlarda neden yok yahu
bir sabah kalksak baksak ki hiç araba yok yer gök maxi scooter'a gitmiş.. ellerde gezen telefonların yerini kasklar almış dışarda festival havası. keşke ulaşılabilir, fiyat memnuniyetsizliği dolayısıyla satma isteği uyandırmayacak rakamlar görebilsek artık listelerde
iğneyi biraz da kendimize batıralım. sadece yol istemeyelim aynı zamanda yol da verelim.
Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
anadolu yakası e-5 de sol seridinde solunda duran trafikte 50-60 ile giderken arkadan gelip sıkıstıran diger motorcu arkadaslara eee yuhh artık demek istiyorum =)
aynaya mı surekli bakiyim onume biri atlayacak mı diye konsantre oliyim yoruluyor insan...
Bende her sabah kücükyalıdan e5'e bağlanıp, o en sol şeridin solundaki çizgi dışında seyir edenlerdenim. O alanın belirli bölümlerinde ortalama hız değişlenlik gösteriyor.
Kücükyalı - Kozyatağı arası 90 km / 100 km hız ile gidilebiliyor, yani alan geniş. Kozyatağından sonra köprü bağlantısına kadar olan kısım ise oldukça daralıyor ve hız 45-50 kmlere düşüyor.
Bazen,(özellikle geç kalmışsam) önümde 20-25 km sürat ile gidenlerin arkasında darlandığım oluyor. Taciz ettiğimi düşünüyorum ama 1-2 bip bip yaptığım oluyor, zira işe geç kalıyorum. Bazı arkadaslar o alanda yeteri kadar iyi kullanamiyorlar veya tedirgin oluyorlar. Buna saygı duyuyorum, fakat çok fazla yol verebilecek durum olmasına rağmen bazıları maalesef arkada 100 kişilik motosiklet kuyruğu oluşmasına sebep oluyorlar.
Şimdi biz trafikte araç kullanırken neden trafik kitleniyor ki diye düşünüyoruz, motosiklet kullanırken bile kilitlenmemesi gereken bölümde 150-200 metre kuyruk olabiliyor.
O yüzden insanın başkalarına engel olmadan sürüş yapması önemli. Bu demek olmuyor ki taciz etmek, sıkıştırmaya hakkı doğuyor. Ama usulca yol verip arkayı rahatlatıp tekrar bölgeye geçilebilir. Ben ortalama sürüyorum ama benden daha hızlı gitmek isteyenlere hiç erinmeden sağa geçip yol veriyorum.
Bence olması gereken de bu.
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
haramın helalliği için mi tartışıyoruz emniyet şeridinde doğru yanlış olmaz zannımca , orası sürüş için değil abiler , bari siz yapmayın. işe güce geç kalmanın da , diğer insanlara göre haklılığı veya üstünlüğü olmaz.
KİMSENİN DUYMACAĞINI BİLEREK YİNEDE HAYKIRIYORUM
YETER ARTIK 4.6 TL DEN BENZİN ALMAK İSTEMİYORUM
KÜFÜR KÜFÜR KÜFÜR..........
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
İşin espirisini bir tarafa bırakacak olursak;
Bu videonu biliyorum , hatta üzerine konuşmuştuk. Böyle hanzo vari organizmalar var evet. Ama bazen sizi delirtecek hızlarda giden insanlarda yok değil. inanın gidonuna bakiyorum bir sağ, bir sol yapıyor titretmekten, hani biraz gazı açsa, motor yolunu bulacak cinsten..
Neyse gündem olmasın bu mevzu, oluyor böyle şeyler, sonuçta megakent artık...
Selametle.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:46 ----------
Haykıracak nefesim, kalmasa bile... Ellerim uzanır olduğun yere... Amonyağı bir deneseneeeeeeee
Oğlum bunlar hep fotoşok ben sölim
şu ana yollarda yolu tırtıklı şekilde yapmanın mantığı kamyoncular içinmiş galiba be kardeşim oraya yaklaşmadan 100-200 metre önce tabela koysana yavaş girelim bir de virajı böyle yapınca bayağı sıkıntı oluyor yolları saymıyorum bile
gündüz tırtıklı yeri seçebiliyorsun ama gece çok sakat oluyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)