:: Motosiklet.Net (MT) Haykırma Köşesi ::
-
Moderatör
Herkese Selamlar;
Motosiklet.net üyelerinin motosikletleri hk.,sürüşlerde yaşadıkları problemler hk.,kalitesiz ve bezdiren aksesuarlar ve yedek parçalar hk.,ve benzeri konulardaki rahatsızlıklarını dile getirebilecekleri,ve bir çok insana bilgi sağlayacağına inandığımız bir köşe oluşturuyoruz. Bu konudaki amaç, biraz mizah ve eğlence, biraz da insanların dikkatini çekmek,kullanıcılardan doğan rahatsızlıklar konusunda farkındalık yaratmak ve bilinç oluşturmayı hedeflemektedir.Radyo dinleyenler anımsayacaklardır, bazı programlarda haykırma köşesi oluyor, ve insanlar seslerini duyurmak için mesajlar gönderiyorlar, telefon açıp daha fazla kitleye ulaşmayı hedefliyorlar. Biz de kendi içimizde böyle bir başlık altına bir şeyler yazabiliriz.. Hem eğlenceli, hem bilgilendirici olmasını temenni ederim.
İlk haykırışı ben yapıyorum;
Trafik ışıklarında, yan yana geldiğimiz ve insanların sabırlarını zorlayan motosiklet sürücülerine haykırıyorum, lütfen kırmızı ışıkta insanları tahrik edip, kalkış yapmak, yarışmak gibi apaçiliklerinizden vazgeçin. Daha bu sabah böyle bir kazaya şahit oldum. Bu oldukça gereksiz bir hareket ve rahatsızlık verici. Umarım bu mesajım bu tip hareketleri yapan insanlara ulaşır, yerini bulur.
Dipnot: Konu dışı postlar silinecektir. Bir işi de düzgün götürelim değil mi? Küfür yasak! - cok net.
Sevgiler.
Reklamlar
-
Tam aradığım başlık , buraların müdavimi ben olacağım
Geyik bölümüne dün bir şey yazmıştım ama çok ağır kaçar, seviyeyi düşürmeyelim
-
Şu plastik parça 375 TL. Allah seni bildiği gibi yapsın YAMAHA !!!
Kategori : YZF-R25
Marka : YAMAHA
Stok Kodu : 1WD-F835V-00-P0
Ürün Adı : SAĞ İÇ PANEL
Kdv Dahil : 375,00 TL
-
Moderatör
Dr. Fatih adlı üyeden alıntı
Şu plastik parça 375 TL. Allah seni bildiği gibi yapsın YAMAHA !!!
nedir bu peki ? açıklamasını da yapsaydınız insanlar kırmasınlar
-
Zaten emniyet şeridinde illegal bir şey yaparken beni emniyet şeridi içinde aniden sollamaya ya da sağlamaya çalışan "kurye" arkadaşım yapma ! Hem kendi canını hem benim canımı tehlikeye atıyorsun !
Yine canım kurye arkadaşım, yaya kaldırımına çıkma, yayaların üstüne sürme ! Sonra insanlar hepimizi senin gibi saygısız, tehlikeli ve apaçi sanıyor.
Saygılar...
-
Emniyetten gidiyorum bazen .Başka bir motorlu arkadaşım arkadan gelip yol istiyor
-
Sayın araç sürücüleri aracınızla dönüş alırken dönüş alacağınız yönün aksine direksiyonu kırıp dönüşe giriyorsunuz. Bu şekilde yapmadanda o dönüş alınır! Dün kamyonet kullandım yinede bu hareketi yapma gereği duymadım.
-
Emniyet şeridinde şu arkamdan gelen pcx ve xmax sürenler yok mu. Ula 90la falan gidiyorum neyin peşindesiniz. Mutlaka sollama peşindeler başka dertleri yok. Hatta biri sağından geçiyor, diğeri 2 an sonra solumdan.
-
Xmaximde telefon tutucu var. Googleye yazarsaniz nasil bisey oldugunu gorursunuz.
dün o açıkken elim çarptı ve tutan milinden kırıldı. Tamiri yok, garantisi yok. Ufacık bi dokunuşla gitti. Yeniden 355TLye aldım. Yamaha, yapma be bilader. Ürün güzel de, bari tamir et vereyim 50 tl. sinirlendim valla.
-
2 hafta geçti ama korlasın manet koruma ve koruma takozuna 1700 lıra ıstemısını unutamadım yapma be korlas
-
fedos adlı üyeden alıntı
Emniyetten gidiyorum bazen .Başka bir motorlu arkadaşım arkadan gelip yol istiyor
İşte buna ben de ifrit oluyorum. Yahu biz motosikletçilerin motosikletçilere saygısı olmazsa diğer taşıtlardan nasıl saygı bekleyebiliriz diye düşünüyorum...
-
Mamba09 adlı üyeden alıntı
Xmaximde telefon tutucu var. Googleye yazarsaniz nasil bisey oldugunu gorursunuz.
dün o açıkken elim çarptı ve tutan milinden kırıldı. Tamiri yok, garantisi yok. Ufacık bi dokunuşla gitti. Yeniden 355TLye aldım. Yamaha, yapma be bilader. Ürün güzel de, bari tamir et vereyim 50 tl. sinirlendim valla.
ahhh be aynısını bizde yaptık neden satın aldın. Tamiri çok basit o kırdığın mili komple çıkar arkadan 2 tane menteşe gibi bir şey yapsaydın. Biz öyle yaptık takır takır çalışıyor şuan tutucu.
-
Artcisi bayan olan (SS tarzi)arkadaşları geçsem artistlik yapıyor görüntüsü oluyor,arkadan izlesem yanlis anlasiliyor gibi geliyor,ne olacak bu işin sonu.Özellikle ne yavaş ne hizli gittikleri zaman oluyor yada bitek banami oluyor
-
Benim thunderrace ile yoldayken cbr v.b 125 liklerin beni ışıklarda, yolda geçmelerinden rahatsız oluyorum..
Acayip kalkış yapıyorlar,yetişemiyorum,rezil oluyorum,zoruma gidiyor...
-
Ben hayatımda o kadar dandik bir mal görmedim. Hem çok kalitesiz hemde görüş açısı oldukça kötü. Parasını bu kadar haketmeyen başka bir aksesuar yoktur.
-
Motosiklet fiyatları motordaki ibreden daha hızlı yükseliyor, yeter artık biri dur desin bu insafsızlığa
Ayrıca kırmızı yanarken geçmem için arkamdan kornaya basan taksi ve dolmuş şöförlerine burdan selamlar, nefesim tükenene kadar küfür ediyorum onlara
-
Videodaki telefon tutucuya 355 TL verdiysen marketten 1 liralık jilet alıp kendini doğramaya başla müdür.
Buna çok benzer bir ürünü Kadıköy'deki bir telefoncudan 25 TL'ye aldım 1 yıl önce.
Aynı videodaki gibi düğmesine basınca yavaş yavaş açılmaya başlıyor, elinle yanlardan bastırıp sıkıştırıyorsun telefonu. Alttan iki tane bacak açılıyor telefonun kayıp düşme ihtimaline karşılık. Telefonun arkası çizilmesin diye kadifemsi bir malzeme var. Ayrıca her yöne dönüyor başlığı. Ve hunharca kullanmama rağmen hala kırılma bozulma gibi bir şey olmadı.
Daha fazla acıtayım mı canını he?
-
MotorKafa adlı üyeden alıntı
Videodaki telefon tutucuya 355 TL verdiysen marketten 1 liralık jilet alıp kendini doğramaya başla müdür.
Buna çok benzer bir ürünü Kadıköy'deki bir telefoncudan 25 TL'ye aldım 1 yıl önce.
Aynı videodaki gibi düğmesine basınca yavaş yavaş açılmaya başlıyor, elinle yanlardan bastırıp sıkıştırıyorsun telefonu. Alttan iki tane bacak açılıyor telefonun kayıp düşme ihtimaline karşılık. Telefonun arkası çizilmesin diye kadifemsi bir malzeme var. Ayrıca her yöne dönüyor başlığı. Ve hunharca kullanmama rağmen hala kırılma bozulma gibi bir şey olmadı.
Daha fazla acıtayım mı canını he?
çok iyi ama nerde wsatılıyo yada nasıl bişey resim filan varmı acaba
-
2. el piyasası ölüm gibi be, sankı bilmiyormuşuz gibi motoru 2014 2015 yıllarında 22500 alıp 10 bin kullanan ve şuan ABS li versiyonu 32 36 felan olmus dıye 27 e motoru ılana koyanlar, 2012 yılında 19.900 e hondadan alıp 4000 tl harcayıp 35 bin km yapıp gene 24 bin isteyenler. Boş zamanım olsa daha neler bulur ve bunları yapanları tek tek arıyıp mal mısınız diye sorardım ama neyse
-
Motomax'ten forma arrow sx çizme aldım 3 ayda derisi çatladı deri dediğime bakmayın suni deri zaten bir çok arkadaşım kullanıyor yıllardır sorunsuz bana denk geldi böyle bir şey fırsat bulunca gideceğim bakim ne diyor motomax:(
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)