Yeşil ışığın yanmasına daha 3 sn varken atağa kalkan araç ve motosiklet sürücüleri yapmasınlar mümkünse. O kadar bekleyen 3 saniye daha bekleyebilir kanımca.
Yeşil ışığın yanmasına daha 3 sn varken atağa kalkan araç ve motosiklet sürücüleri yapmasınlar mümkünse. O kadar bekleyen 3 saniye daha bekleyebilir kanımca.
Bir ders seçiminin daha sonuna geldik... Bana okulu uzatmam için elinden geleni ardına koymayan İTÜ yetkililerinin alayını............. saygı ve sevgi ile selamlıyorum.
Sadece bir dönemim ile okulu 1 sene uzatmam için beni kaldığım evden attıran arkadaşlarımı(!), beni son anda yarı yolda bırakan proje grubu elemanlarını, zaten hazır ayağa kalkamayacak durumdayken 2 tane de kendileri vurup kalıcı pikolojik zarar veren dostlarımı(!) ayrıca bi tebrik ediyor ve alayının................. başarılarının devamını diliyorum.
1 Haftadır forumda zaten yüzlercesi açılmış olan başlıktan açmamak için kendimi zor tuttum ve en sonunda bulgur pilavı almaya verirdim (cbf150) inşallah yanlış yapmamışımdır. Ben almaya gidiyorum beyler hadi eyvallah yolumdan döndürmek isteyen olursa mesaj atabilir biraz uzun sürüyor yol:D
200Ns bütçem yetiyor ama ekipman dizebilmek için eledim ://
Aaa motor mu kullanıyorsun, bak benim motor da surda duran bak....bak.... sessizlik. Sessizlik... kafami cevirmiyorum bakmiyorum ..Sessizlik...
Ic ses: tobeee yarabbbimmm yaaa
üzerine anahtarını uzatip al bin demesi üzerine ... saskinlik kizginlik ....önündeki kahveyi suratina cakmam....
Bir sürü motor kullanıcısı da vardı cafede.. goren falan olduysa bu sitedenseniz vallahi bildiginiz gibi değil kahveye elim carpti
Kendileri mantık yürüterek işin içinden çıkabilecekken konu açan tiplere ayar oluyorum. Laf edince de üste çıkıyorlar sen kendi uzuvlarına ve düşüncene hakim olamazken benim düşüncelerimi mi sorgulayacaksın? Peşlerini bırakmam kirlilik yapıyorlarsa bende kirletirim konuyu. Tuvalete gidicem motosiklet ne kadar yakar? Motor kiralıcam düşürür müyüm? Konu başlığı olmasına rağmen 357382 motoru ayrı ayrı konu açarak sorayım ama hiç motor almayim. E YETER.
Motoru zarzor duran trafikte aradan geçirirken arkamdan "yürü lan" diye bağıran ssli arkadaşa selamlar
O-bu-şu değilde , konuyu açan Levent kardeşimiz en'son 9 haziran girişi hayırdır ?
Barut mu karıştı hamuruma mübarek patlamaya hazır bir bomba gibiyim su sıralar . Sustuk yine hadi hayırlısı
Yok mu çevresinde ya da kendinde Kymco Venox'u olup da satmak isteyen!!! Haykırıyorum.
Yok biiiiir sitemim hayatta herşey kısmeet.
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
forumu takip etmekten gün içindeki işlerimi yapamıyorum. en sonunda patron beni kapı önüne koyacak artık ybr mi alsam cbf mi alsam yeni baslicam ne alsam gibi aynı konuları görüp hjer defasında merak edip sıkılmaya sıkılmaya okumaktan sıkıldım
Yanımdan 1200GS sürücüsü geçti kask dahil hiçbir ekipman yok kollar sopa gibi dimdik oturuyor gözde güneş gözlüğü totosu tavan yapmış halde. Kesin beyin yok bu adamda
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Kahrolsun bağzı şeyler
Ayrıca imam hatipler kapatılsın.
Cimi sana haykırmak yasak =D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)