Çin malı motosiklet alınır mı? Çin malı motosiklet ile uzun yola çıkılır mı?
Reklamlar
-
Tvs01 adlı üyeden alıntı
Ben kendi fikrimi söyledim boş konuşan sensin isteyen alır isteyen almaz beni bağlamaz başlıkta soru sorulmuş ben yaşadıklarımı söyledim yine söylüyorum 2500-3000 bine Çin alacağıma düşük model ybr cbf alırım daha iyi
bizim köyde bir ybr 28000 de motor yeniletti sizce ybr dandik motormu yoksa bakılmadığı içinmi ne dersiniz
https://www.youtube.com/watch?v=mfnVp67aghE
buda dökülen motorumun sabah ilk çalışması gaz vermemim sebebi soğuk olduğunu anlamanız için video eskiydi
Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...
Reklamlar
-
Asam 80.000 de 10 kez motor degismistir diyor. O zaman;
80.000/10=8.000 kmde bir motor. Yapmayin Allah askina
-
Genelleme yapmak dünyanın hem en yanlış hem de en kolay işidir. Siz model seçnesini bilmezseniz gidip en kötüsünü alır sonra buraya gelip Çin motoru şöyle kötüdür böyle kötüdür diye yazarsınız. Bana göre bu motorlar ikiye ayrılırlar. Titreşimi çok olanlar ve olmayanlar. Çok titreşimli bir motor eğer videoda anlatıldığı şekilde özen gösterilmezse zamanla dökülecektir. Bunun kaçarı yok. Titreşim motorda hem vidalrı gevşetir, hem de parçalarda yorgunluğa sebep olur. Motorun sağı solu dökülüp çatlamaya başlar. Hem titreşimsiz, hem de kaliteli bir model seçerseniz size Japon motorlar kadar uzun süre hizmet edecektir. Son zamanlarda piyasaya çıkan eli yüzü düzgün modellerin çoğu böyle ve kullanıcıları da memnunlar. Gidip 100 cc cub modelle sorun yaşayıp aynı sorunları Kuba CR1, Mondial Z-One, RKS Titanic gibi modellerde de yaşayacağınızı sanmayın.
-
Seko adlı üyeden alıntı
Genelleme yapmak dünyanın hem en yanlış hem de en kolay işidir. Siz model seçnesini bilmezseniz gidip en kötüsünü alır sonra buraya gelip Çin motoru şöyle kötüdür böyle kötüdür diye yazarsınız. Bana göre bu motorlar ikiye ayrılırlar. Titreşimi çok olanlar ve olmayanlar. Çok titreşimli bir motor eğer videoda anlatıldığı şekilde özen gösterilmezse zamanla dökülecektir. Bunun kaçarı yok. Titreşim motorda hem vidalrı gevşetir, hem de parçalarda yorgunluğa sebep olur. Motorun sağı solu dökülüp çatlamaya başlar. Hem titreşimsiz, hem de kaliteli bir model seçerseniz size Japon motorlar kadar uzun süre hizmet edecektir. Son zamanlarda piyasaya çıkan eli yüzü düzgün modellerin çoğu böyle ve kullanıcıları da memnunlar. Gidip 100 cc cub modelle sorun yaşayıp aynı sorunları Kuba CR1, Mondial Z-One, RKS Titanic gibi modellerde de yaşayacağınızı sanmayın.
Bu adamı dinleyin.
Biri Beni Sustursun, susmadan konuşan motovlogger.
https://www.youtube.com/tanerpasin
-
Seko adlı üyeden alıntı
Parti kur oy verelim basqan
-
2005 model kanuni tigrina 100 cup ı var babamın 11 yıldır beraber kullanıyoruz motorun çalışmadığı gün yok bi günde hiç yapmıyorsa 45 km yol yapıyor olabilecek en ağır koşullarda da kullandık sınırı fazla zorladık öyle ahım şahım bi bakımda yapmadık motosiklet daha bi kere usta yüzü görmedi bnce çiinlilere kötü demek manasız bi genelleme bi japona hintliye kıyasla tabi kaliteli deil ama kullanılmaz da deil
-
CyberShooter adlı üyeden alıntı
2005 model kanuni tigrina 100 cup ı var babamın 11 yıldır beraber kullanıyoruz motorun çalışmadığı gün yok bi günde hiç yapmıyorsa 45 km yol yapıyor olabilecek en ağır koşullarda da kullandık sınırı fazla zorladık öyle ahım şahım bi bakımda yapmadık motosiklet daha bi kere usta yüzü görmedi bnce çiinlilere kötü demek manasız bi genelleme bi japona hintliye kıyasla tabi kaliteli deil ama kullanılmaz da deil
Bunlar hep işte ispat hep.
-
Seko adlı üyeden alıntı
Katılmıyorum ben şahsen. Titreşim ile motorun güvenilirliği arasında bir miktar ilişki olabilir ama belirleyici faktör kesinlikle değil. Loctite kullanınca titrese de vida gevşemez. Titremeden motor çatlıyorsa alaşımda sorun vardır, malzeme kalitesizdir.
Honda'nın daha çok titreyen yüksek hacimli tek silindirli off road modelleri yine sorunsuz, yani adamakıllı üretince titreyen motor da sorunsuz çalışıyor. Titreyen motorsiklet bozuluyorsa titremeden değil, malzeme kalitesizliğinden, ya da düzgün üretilmediğindendir.
-
Maddiyatin varsa alinmaz abi,gecen sanzuman indirdim,takarken hafif zorlamada sağ blok krıldı,bu benim hatam ama malzeme çok zayif,aldınmı iyi mal alcaksın paraya sıkışırsan en kotu ihtimalle az zararla satcaksın. Bence , saygılar.
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Katılmıyorum ben şahsen. Titreşim ile motorun güvenilirliği arasında bir miktar ilişki olabilir ama belirleyici faktör kesinlikle değil. Loctite kullanınca titrese de vida gevşemez. Titremeden motor çatlıyorsa alaşımda sorun vardır, malzeme kalitesizdir.
Honda'nın daha çok titreyen yüksek hacimli tek silindirli off road modelleri yine sorunsuz, yani adamakıllı üretince titreyen motor da sorunsuz çalışıyor. Titreyen motorsiklet bozuluyorsa titremeden değil, malzeme kalitesizliğinden, ya da düzgün üretilmediğindendir.
hocam biz malzeme iyi demiyoruz. ama iyi bakılırsa bakkal süleyman dayı ayarında binilirse bi olayı olmaz diyoruz.
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
Kullanmayanlar yorum yapmasın lütfen.
Hemen her marka motor alınır, binilir. Uzun yol kısa yol bozuk yol hepsi gidilir.
Yeter ki altındaki aletin ne olduğunu ve ne olmadığnı bil, doğru dürüst kullan, bakımını ihmal etme. (AEA incelemelerini dikkatli izleyin, japon malı motorları övdüğü kadar eksiklerini de sakınmadan söylüyor. Aynı şekilde avrupa üretimi motorların da... > https://www.youtube.com/watch?v=-jFd05kkuKQ https://www.youtube.com/watch?v=GmXfN0--esI )
Al buyur ön yargıya bir örnek, Hyosung'lar kırank kırar mı?
https://www.youtube.com/watch?v=U8WztJ4G6eY
-
Kullanmasını bilen için fark etmez ...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)