Sizce yamaha mt 125 mi daha iyi yok sa ktm duke 125 mi ?
Hızlanma,
Servis,
Görünüm,
Dayanıklılık vs...
Sizce yamaha mt 125 mi daha iyi yok sa ktm duke 125 mi ?
Hızlanma,
Servis,
Görünüm,
Dayanıklılık vs...
mt125 deki görünüm süper ama ben duke alırdım.
duke daha güzel sanırım
http://www.epey.com/motosiklet/karsilastir/4440-26641/yamaha-mt-125_ktm-125-duke-abs/
mt125 tabiki
Parasından çok dediğim özellikler önemli benim için
Seç artık bı motor 37. Kıyaslama konun .. Ehliyetine ne kadar kaldı
Kasım'da ehliyetimi alıyorum ama motoru yazın falan almayı planlıyorum ailemlede oturup ciddi konuştum zaten çok fazla uzattım ama yüzdüm yüzdüm kuyusuna geldim alayım önce eğitimşerle ve kapalı alanda ehlieye kadar kendimi ustalaştıracağım
bence duke o ktm turuncusu beni benden alıyor...
Mt125 duke 125'i döver.Duke 250 mt 25'i döver.Mt125 şehir içinde fıtıfıtı gezerim heryere giderim az yaksın kaliteli olsun diyen insanlar için. Ynei başlıyorsan maddiyatda sınırlıysa alma.Hem kendisi çok pahalı hemde parçaları.
http://i.hizliresim.com/MJXvB1.png
Baktım zaten tam uyuşan 1 konu vardı ondada boya göre değerlendirilmiş :(
2 sinede o kadar para verilmez.almışken bari duke 200 yada mt25 al.ehliyetin yeterli değilsede bence ybr falan al doldur seneni sat istediğini al.2 motorda gerçekten uçuk fiyatta çünkü yazık günah.2014 aralık ayında mt125 0 olanını 7750 lira vermişlerdide almamıştım kafama tüküreyim 13.000 lira oldu.
Duke şu an 6500 e bile var ama mt en ucuz 10.000 den başlıyor açıkçası 2 yıl sürekli kullanacağımdan bir keyif motoru istiyorum neden 2 yıl için yakışıklı bir motor almayayım ki
Mertcan mt125 çok güzel motosiklet kardeşim , tüm parçaları mt25ten kaliteli , motorun şekli oturuş pozisyonundan tut herşeyi gerçekten çok güzel Motor pahalıdır , parçası pahalıdır çünkü kalitelidir ama verdiğin parayı sonuna kadar hakeder kardeşim. Hiiç ktmye girmeye konu açmaya falan gerek yok 125 cc daha iyi bir makine yok varsa paran al geç . 250cclerde konuşsaydık farklıydı konu ki senin en az 2 sene var önünde , satışında kaliteli olur dandik adam almaz mt125i net , yamaha servisi fizanda bile var motor şık 125 cc'nin vereceği performans belli bunuda en konforlu veren yamaha şu an , başka soru?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)