hocam bence sen bu 600-750 cc düşük beygir ve devirli endurolara bak. nc 700-750,yamaha 660 tenere vs olabilir.
ekleme: yeni ehliyet yasası ile ilgili bölümü görmemişim. ikinci el honda cb 500 alabilirsiniz.
hocam bence sen bu 600-750 cc düşük beygir ve devirli endurolara bak. nc 700-750,yamaha 660 tenere vs olabilir.
ekleme: yeni ehliyet yasası ile ilgili bölümü görmemişim. ikinci el honda cb 500 alabilirsiniz.
Abi git bi bayiye dene o zaman, denedin diye ordan satın almak zorunda değilsin zaten.
Ama şu var, Duke'te yolcu selesi bile arka tekerin önünde kalıyo. Oturunca yakışır/yakışmaz bilemicem, bi deneyin o yüzden.
Ola ki aldınız, arka amörtisöre de ağırlığa göre ayar çekin, yolda izde patlamasın.
Yorumları okurken ben gerim gerim gerildim. Bir laf vardır eminim cevap yazan ve okuyan çoğu kişi de bunu yazmak istemiştir fakat sizi kırmamak adına yazmamıştır. '' Ne emmeye ne gömmeye gelmek '' Söz meclisten dışarı.
Her yazılan motora bir kulp buluyorsunuz.
O boy kilo ile duke modellerini es geçin hiç bakmayın bile. 185 boy 80 kilo ile duke arkadan bakınca bana kaçmış gibi duruyor. Sizi bilemeyeceğim.
Super sportlara hiç bulaşmayın yüksek cc düşünmediğinizden. Hemde artçılı düşünüyorsunuz. Cbr 250 motorumla rahat oturuş pozisyonuyla (bir nebze) artçımla ufak bir uzun yol yapalım hemen ağrılar başlıyor. Süründürmese de hoş değil sonuçta bir enduro rahatlığı yok.
Kusura bakmayın ama sanayide ki ustaların çoğu içi bos kafaya vursan içerden tak tak ses gelcek tipler. Düşene bir tekme de onlar vurur genelde. İçlerinde kalan mükemmel insanlık abidesi babayiğit ustaları tenzih ederim. Mondiale açık konuşmak gerekirse ben binmem, bırakın binmeyi bayisine bile girmem. Fakat rx3 2016 versiyonunda bir kaç yenilik ile geliştirildi. Bi kaç sorunu vardı sanırım onlar giderilmiş. Rx3 motoru biraz daha detaylı araştırın gidin görün üstüne binin test motoru varsa (zor ihtimal) kullanın. Bu motorun facebook grubu var sanırım baya da aktifler diye biliyorum. Buluşma fotoğraflarını görmüştüm bir yerde sanırım.
İşin özü bütçeniz belli fiziğiniz belli istekleriniz belli. Çok fazla bir seçeneğiniz yok. Rx3 ü düşünün veya hiç düşünmeden gidin inazumayı alın (Tasarımından ben de nefret ederim. )
Öncellikle yorumun için teşekkürler. CB500F'in tasarımı çok hoşuma gitti büyük motor böyle duke gibi tornavida üstüne oturmuş görüntüsüde yaratmayacak. Honda kalite marka servis ağsı parçası full zaten.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-honda-cb500f-cok-uygun-fiyata-301613034/detay
Mesela bunun fiyatı uygun pazarlık yaparız demiş onu 17'ye çekebilirim hatta biraz üzerine düşersem belki daha ucuza daha iyiside bulunabilinir daha araştırmadım.
Bence bu motorun artçısı duke göre daha iyi. Ben tasarımını çok sevdim duke'dan daha güzel geldi şu anda.
Tamam üç beş bişi çıkartıp düzeltince çok daha sportif olabilir ama duke kadar böyle değil, hani duke bakınca şımarık yakışıklı velet, 500f'e bakınca ağır abi görüyorum ama yakışıklı motor gerçekten çok hoşuma gitti şu anda fikrim tamamen değişti.
Bu motor artçısıda iyise hatta konfor selede taktırabilirim hiç sorun değil alıcam ben galiba bunu.
ARtık bu motor üzerine başka bir daha iyi daha ucuz daha az yakanı falan yoktur diye umuyorum :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:00 ----------
Haklısınız hocam. Ben büyük ihtimal CB500F alıyorum üzerine daha iyi ve ucuzu yoksa ki olucağını sanmıyorum çok hoşuma gitti. Selesi rahatmıdır acaba yani artçı selesi? değilse konfor sele falan üretiyorlarmıdır acaba?
Bide buna egzos taksam sorun yaratırmı sesi seviyoruz da biraz
Vitesli takıntını yok varsayarak
Honda Forza
Güzel hatlar, güçlü makine, sürücü ve yolcu seleleri nerdeyse koltuk gibi
Bu nasıl...
Yerinizde olsam o paralara maxi scooter alırdım.maxilerin tekerlekleri yeteri kadar büyük olduğundan ve 2 kişi için konforlu hem rahat ederdiniz hem oturuşu selesi büyüklüğü vs sırıtmazdı
Bide şöyle bir durum söz konusu ben 250L'ye para vermeyi mantıklı bulmuyorum. Tamam motordan belli bir beklentim var onun doğurultusunda bir motor almak zaten en mantıklısı ama bu matora şu kadar vericeğime 1-2 koyar şunu alırım durumlarına giriyorum devamlı.
O yüzden CB500F üzerine alabileceğim daha pahalı daha iyi daha güzel bir motor yok çünküğ bu motor 35kw ehliyetimin sınırında. O yüzden keşke üç beş daha fazla versemde şunu alsam pişmanlığı yaşamayacam hiç yoktan ve 2 yıl sonra ehliyet değişince direk satma durumunada düşmeyecem.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)