rampada bayılmayan hiç bir araç olamaz düze göre.illaki performanstan çekişten bişeyler kaybolur...
Yokuşta bayılmak istemeyip motorsikletten beton mikserine geçiş yapacak arkadaşların motorsikletleri alınıp değerinin iki katına sayılarak yokuşta "bayılmayan" beton mikserleriyle değiştirilir
Abilerim, ablalarım. Bu konuyu okuduktan sonra beton mikseri bakınmaya başladım. Yolda motosikletlere bile toz yutturmak büyük bir ayrıcalık. Şöyle yukardaki gibi bir şey bakınıyorum. Bana "Hooop 21 HP motordan 411 HP'ye nasıl geçersin? Tecrüben nedir?" demeyin. Gidin mikser mikser diyip beni imrendirenlere kızın. Kısmet olurda alırsam egzos falan her türlü modifiye yapıcam. Tekere neyin gelirmi bu alet acep?
Kg başına düşen güç hesabının pratikte hiçbir anlamı yoktur. Bunu işin hesaplarına tamamen hakim biri olarak yazıyorum, sallamıyorum. O hesap teorik olarak anlamlı olsa da pratik kullanımda hiçbir aracın vites kutusu bunu sağlamaya yönelik tasarlanmadığından hesap bir işe yaramaz. Onun işe yaradığı tek yer F1 araçları ve MotoGP motorları gibi yarış ortamlarıdır. Onun içindir ki o adamlar deviri sonuna kadar dayayıp vites değiştirirler.
Konunun başlığı zaten tamamen falso. Nereden aklınıza geliyor bu sorular anlamıyorum ? Torkunuz yüksekse, yükünü hafifse iyi çıkarsınız, değilse çıkamazsınız. Ayrıca yokuş ne kadar dik ? Tabi ki 250 cc motor 150 cc'den çok çok daha iyi çıkacaktır. Aralarında 10 Nm tork farkı var.
Allah başka dert vermesin yakında mikserle 0-100 karşılaştırması da yapanlar çıkar
Cidden yokuşta (mikser dışında) bayılmayan motor var mı?
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
Falcon Freedom 250 kullanıyorum 2 kişi çok rahat yokuş çıkabiliyorum ve vites yükseltebiliyorum.. 18 beygirlik yavru bunu yapıyosa diğerlerini düşünemiyorum
Ninja 300 ile geçen gün dilovasina tırmanırken deneyeyim dedim. 100 ile başlayıp 155le yokuşu bitirdim.
250 ccde 125 130 ile bitirir tekkisi
beyler başlangıçta mikser mi motor mu tercih etmeliyim muhabbetine dönmüş?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)