Adam tek nefes diyince akıcılıktan tek nefes olacağız sandım.
Meğerse noktalama işareti koymamış. O yüzden tek nefes okunacak.
(okumadım. Okuyacağım)
Adam tek nefes diyince akıcılıktan tek nefes olacağız sandım.
Meğerse noktalama işareti koymamış. O yüzden tek nefes okunacak.
(okumadım. Okuyacağım)
YAhu Allah Muhammed aşkına şu paragraf nedir, nokta virgül nedir öğrenip öyle yazalım ya. Vallahi okuyasım gelmedi, bakınca o kadar kötü gözüküyor ki insanın okuyası gelmiyor yemin ediyorum..
Okumaya çalıştım ama okunmuyor ki ! Nokta, virgül, büyük harf, satırbaşı vs yok. Bir kelime anlamadım. Kelimeler birbirine giriyor. Sorsan lise bitirmiştir ama ilkokul 2. sınıftaki kızım daha iyi yazıyor.
okudum. kanımca en büyük hatayı r25 i satmakla yapmışsın.
Konuyu düzenleyeyim dedim, ilk 1-2-3 satırı çevremdeki insanlardan destek alarak tamamladım da, kardeşim düzenlemek için bile anlamak lazim yahu.
Bu nedir, Senin hiç mi okulda Türkçe/Edebiyat öğretmenin olmadı, yazım kuralı, devrik cümle, özne, nesne,yüklem,sıfat bla bla bla vs.?
Bi gözden geçirin şu yazıyı, editleyin ben mesajı kaydırırım. Okurken stres oldum, düzenlemekten vazgeçtik yahu, yapmayın bunu bu insanlara lütfen
bu ne lan, 3. göz lazım bunları okuyup anlamaya
zaten yeterince zor sartlar altında neler cekmis bi darbe de forumdan yedi adam imla kuralları falan lafımı olur tek nefeste okudum aksiyon gerilim dram dalında 3 oscar diyorum
Bir an boğuluyorum sandım. Sağ üst köşedeki x işaretine bastım da solunum yollarım açıldı birden
Legends may sLeep.. But they never diE..!
.......,,,,,,,!!!;;;::: '''"""
Yukarıdaki işaretleri gerekli yerlere serpiştirerek beni garantiden yararlandırmanı talep ediyorum.
okuyamadım. nokta,virgül olmadan anlamaya çalışmak çok yorucu.
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
Fazla dayanamadım polisin size cezayı kitlediği yere kadar okuyabildim
Noktalama işaretleri, akıcı ve anlaşılır yazma gibi konularda biraz daha hassas olsakda okuyucunun gözleri ve beyni s.kilmese
Turkce ogretmeninin kulaklarini esek yalasin yaa. Git bi abdest al. Tovbe namazi kil. Cami cemaatiyle tanis ol. Gerisi duzelecek ins.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:01 ----------
Ozet: mahalledeki motor ustasi murat.adam ceyar cikti resmen
İnat ettim okudum bir gayretle ama sonraki mesajlara geçince ip koptu...
Tek nefeste okuYAMAdı!
Konu başlığı gibi aynen tek nefes olmuş. 3'üncü cümlede küfür edip bıraktım. Biraz açıp kitap okumanı tavsiye ederim.
CRF 250L 11000 Km, GW 250 12000 Km, XT 660Z 39000 Km, VFR 800X 6000 km
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)