Şimdiye Kadar Başıma Gelenler - Tek nefeste okutma garantisi
Reklamlar
-
Okuyamadım.
Arkadaşım, metni güzelce yeniden kaleme al. Burdan kopyala, word belgesine yapıştır. Orada yeniden bir düzenle. Sonra tekrardan forumda mesaj olarak Word belgesinden kopyalayıp yapıştır.
Sanırım "güzel bir konu"; sırf imlasızlıktan güme gidiyor. Okuyamıyoruz...
Bilgine...
Reklamlar
-
Kazık yemediğin insan kalmamış. Bana göre sorun tamamen sende, çok safsın...
Seni dolandıran bir insan ile muhabbet etmek?
Seni dolandıran başka bir ustaya tekrar gitmek?
Sana çarpan bir insan var ve adamın babası senden para istiyor ha? Ve sen şikayet etmiyorsun?
Elinden bu kadar motorun geçmesine rağmen yinede bilinçsiz kalman çok şaşırttı beni.
Nasıl bu dünyada Panda'ların tüm aptallıklarına rağmen hayatta kaldığını anlayamıyorsam, senin içinde aynısını düşünüyorum.
Bence iyi gelmişsin bu zamana kadar k.bakma
Ayrıca: Yazın çok bozuk, bir çok hata ve anlam bozukluğu içeriyor. TDK görse müebbet verir o derece.
-
R6 nın yataklarından ses geldiğine nasıl kanaat getirdiniz ? Kaç km de ? Çok mu yağsız bıraktın ? Yağ pompası mı bozulmuş da yataklardan ses geldi ?
-
Videoda motor göremedim, kaçıncı dakikada?
-
Tek nefeste okuyalım diye hiç nokta koymamış arkadaş.
-
buyrnnn
-
18 Haziran 2016, 19:15
Anladığım tek şey, Türkçe'nin ve noktalama işaretlerinin başına gelmeyen kalmamış...
-
18 Haziran 2016, 19:37
Daha yeni okudumda ;abi git bi gusül al.
Edit: basliga sanirim Levent Gocmen el atmis
-
18 Haziran 2016, 21:15
coldboy35 adlı üyeden alıntı
Anladığım tek şey, Türkçe'nin ve noktalama işaretlerinin başına gelmeyen kalmamış...
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/165102-motorsiklete-ilk-adim-attigimdam-beri-basima-gelenler-duzenlenmis-bol-nefesli.html?highlight= al kardeşim düzenledigim versiyonuda var
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:12 ----------
Coach_k adlı üyeden alıntı
R6 nın yataklarından ses geldiğine nasıl kanaat getirdiniz ? Kaç km de ? Çok mu yağsız bıraktın ? Yağ pompası mı bozulmuş da yataklardan ses geldi ?
Ona usta kanat getirdi ki başlarda sürten bir zincir sesine benzer birşey varken sonradan bagıra bagıra calısmaya başladı motor ya subap yakalıyor ya yatak sarmış dedi açtı baktı ve söyledi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)