Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

MOTOSİKLET TERÖRÜ !!!!

REKLAM ALANI

Son zamanlarda motosiklet sürücülerinde çokça rastladığım bir kask kamerası durumu var. Bunlar herhalde herhangi bir duruma delil teşkil etmek için. Yani sürekli diğer taşıtlar hata yapıyor motosikletler eziliyor falan filan..

Ancak bir motor sürücüsü olarak yaşadığım şey benim şu.. Otomobil kullanırken sağımdan solumdan kontrolsuz ( kontrollü geçenlere lafım yok ) saçma sapan ben motosikletim her türlü geçerim durumu var..

Bence mesele genetik kodlarla ilgili.. İsviçrede adam sokaklara çöp atmıyorsa ve sürekli kendi çıkarlarını korumak adına kuralları ihal etmiyorsa bu adamın yetiştirilme tarzı ile alakalı..

Toplum olarak fazla "uyanık" ız.. O kadarki o uyanıklık motosikletle birleştiğinde her türlü hakkı gasp etme olayına trafikte dönüşebiliyor...

Adam gibi motosiklet kullanırsan istisnalar hariç genel olarak trafiğin motosikelte saygısını arttırabiliriz.

Her defasında kendini haklı görmek ve diğer taşıtlara kabahat bulmak zaten başlı başına saçma sapan birşey..

Ben hergün motosiklet sürücülerinin neler yaptıklarını kameraya alsam ihlaller, tehlikeli sürüş vs vs birçok görüntü bulurum...

Aslında bu hayatımızın her alanında var.. HEP HAKLIYIZ ! Bu kadar haklı milletin sokakları çöp içinde, üçkağıdı bol , ticareti şaibeli , kendinden başkasına saygısı olmayan bir sosyal düzeni var!!! Ne enteresan değil mi????
    baba akü yok bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    oxus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F 650 - Yuki Scrambler - Kymco Downtown
    Alıntı gungenir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Alakasız yerde bu konuyu açmaktan hoşlanmıyorum ama siyasi nedenlerle bu haberler yapılıyor.
    Taraf tutmadan nasıl anlatabilirim bir bakalım.
    Bildiğiniz üzere ATV belli bir siyasi tarafı seçmiş ve o tarafın lehine haber yapmaktadır. Bu siyasi tarafı destekleyen vatandaşlar daha çok geleneksel, muhafazakar bakış açısına sahip. Dışarıdan bakıldığında da motosikleti ihtiyaç dışında keyif amacıyla kullanan kimselerin tutumlarının bu muhafazakar tavırla örtüşmediği düşünülüyor. En nihayetinde "Bizden taraf olmayan bertaraf olur." mantığıyla motosiklet kullanmak da bu bakış açısıyla "tu kaka" sınıfına giriyor.

tebrikler çok doğru tespit

ZümeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Me Te Doquz
    La olm ne bıdı bıdı ediyorsunuz.
    Motorunuza binin ve mutlu olun Ben öyle yapıyorum boşverin kim kime ne demiş neden demiş.
    Takılmayın boş şeylere..
    Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    R25
    atv nin haberlerini ciddiye alıyorsanız söylenecek lafım yok size.almıyorsanız yolda devam tapa gaz

Blindfire - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha R25
    Birileri kasıtlı olarak motosiklet sektörünü bitirmeye çalışıyor, kendi arabama bu yıl için 2 katı trafik sigortası öderken motosikletime 3,5 katı trafik sigortası ödemek zorunda kaldım. Bizimle alıp veremedikleri ne var anlamış değilim. Hayırlısı olsun.

Yeni konu açıp konu kalabalığı yaratmak istemedim. Başlıktaki söz konusu haber üzerine yapılmış bir canlı yayın. Birilerinin bu haberlere kayıtsız kalmayacağını bilmek sevindiriyor insanı. Bizlerde birşeyler yapabilsek, kayıtsız kalmasakta, yapılmış olan bu ve yapılacak olan bunun gibi haberlerin önü bukadar açık kalmasa. İzleyenleriniz vardır belki, linki paylaşayım yinede.

http://youtu.be/CQEtAXCgQKk

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)