Yagmurda motorsiklet surmek.
Reklamlar
-
Altunizade'den ciktim besiktas molali,levent macka taksim mecidiyekoy beylerbeyi cengelkoy kiz kulesi harem kosuyolu ve tekrar altunizade. Yagmurlugum yok ama islanmak ayri guzel. Yol boyunca sacma sapan sarkilar mirildanirken agzim hep kulaklarimdaydi. Ula ne mutluluk verici bir makinasin sen yaa. İnsallah yagmurda usumuyorsundur kara tayim benim)
Reklamlar
-
Yağmurda sürerken ıslanmak sorun olmaz fakat kaygan zeminde daha temkinli ve çevredeki araçların su birikintilerine girmemek için sağa sola yapacağı ani manevralara tedbirli olmak lazım kötü sonuçlar doğuruyor tecrübe ile sabit
-
Gecmis olsun adaş. Tedbir her zaman lazim dogru soyluyosun tabi ki ama cok keyifli motor uzerinde islanmak.
-
Moderatör
Yagmurda surmek x2 keyif x2 risklidir. Ama riskleri sevmesek araba ile gezerdik dikkatli surun..
-
Bol bol arka fren yapın
-
1 kere yağanak yağmura yakalanmıştım kuru yerim kalmamıştı.
Rezillikti ama tecrübe ve anı olarak hafızaya kazındı.
-
Levent Gocmen adlı üyeden alıntı
Yagmurda surmek x2 keyif x2 risklidir. Ama riskleri sevmesek araba ile gezerdik
dikkatli surun..
mod olmuşsunuz hayırlı olsun
-
bostancı - sarıyer , sarıyer - bostancı güzargahında maxx 200 ümle bukadar yagmur da ilk sürüşümdü benim de bu akşam ve anladım ki lastiklerin acilen değişmesi gerekiyor...
eve geldigimde kotun ve bot un içi su dolu olsada evet eglenceli ve riskli bir sürüştü =)
-
Güzeldir fakat lastikler iyiyse
Ayrıca şu forumda bilgilerdeki motosikleti kısmına yok yada varsa modeli yazsanız yani mecbur olsun ya yok yada modeli yazılsın.
-
Lay laay la lay lay laaayla lay lay...
Cok iyi bir çocuk olursanız sirinleri gorebilirsiniz kadaaar keyifliydir yaaa bende cok severim)
-
1 yağmurda 2 gece sürmeye bayılırım. Hele sağanak varsa o yollar o kadar güzel olur mu bi yağıp bi durmasa keşke
-
İslanmadiginiz sürece keyiflidır.
Vitesli motor kullanan arkadaşların ayakları islanmasin diye yaptığı hareketleri görünce Erol Taş gülüşü yapıyorum kapalı kaskimin içinden.
Scooter dan selamlar.
-
Yagmurda surmek herzaman eglencelidir
-
şu önden giden araçlardan yediğin çamurlar olmasa o keyfin üstüne yok derim...
-
Şu olayı bir tek ben sevmiyorum galiba, gidip bi köşede hayata küseyim bari
-
Telefonu kotun cebınde unutursunda eve gelince bi umutla pirince yatırırsın :D
-
yağmurda motorumla seyehat etmeyi seviyorum ama bi o kadarda rizkli çok dikkatli olmak gerekiyor herkezin tekeri düz bassın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)