Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Motorcu abimize yapılan saygısızlık

REKLAM ALANI

Eşimle otomobille giderken bir bayan sürücü bize kavşakta sol önden çarptı. Gözümün önünden gitmez, çarpma anında kavşağa girerken bayan yola bakmıyor, yanındakiyle sohbet ediyordu.
    % 100 bayan suçlu bulundu, bizim araçta hasar azdı ama bayan panikleyip orta refüjün üstünde 10-15 m. gittiği için kendi arabası mahvoldu.
    Ha, aile içindeyse tabiki suçlu ben oldum. Etrafıma daha dikkatli bakmam gerekiyormuş.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Valla açıkçası bugüne dek doğru dürüst motosiklet kullanan sucu, tüpçü, paketçiye denk gelmediğimden kendim görmediğim bir kazada o adamın tamamen suçsuz olacağına ihtimal vermiyorum. Onların nasıl araçların kenarlarından kanırta kanırta ve riskli bir şekilde geçtikerlini sürekli görüyorum. Bu arada kendileri motorcu falan da değildirler. Diğer yandan kadınların da ne kadar duyarsız, saygısız ve kötü sürücüler oldukları da malum...

shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    turuncu
    Alıntı Seko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla açıkçası bugüne dek doğru dürüst motosiklet kullanan sucu, tüpçü, paketçiye denk gelmediğimden kendim görmediğim bir kazada o adamın tamamen suçsuz olacağına ihtimal vermiyorum. Onların nasıl araçların kenarlarından kanırta kanırta ve riskli bir şekilde geçtikerlini sürekli görüyorum. Bu arada kendileri motorcu falan da değildirler. Diğer yandan kadınların da ne kadar duyarsız, saygısız ve kötü sürücüler oldukları da malum...
    o zaman, tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş.
    ayna639 bunu beğendi.

telike - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 450 EXC-F
    Alıntı redmap adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçenlerdede beyaz linea süren bir kadın fren yerine gaza bazıp kangoya gümledi.Araç beyazmıydı
    O kangonun önünde ne işi varmış? Sırf kadın olduğu için önündedir kesin.
    Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
    Twitter/instagram @ywitcan
    Yiğit Can

bikerboi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    23' Piaggio Beverly S 400
    Alıntı snappy x adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sedanı bırak.hiçbir ehliyet vermemek lazım.hem pimpirikliler hem sürekli sallanıyorlar
    2 lira fazla kazanmak için arabaların üstüne kıran dolmuş-minibüs şoförleri, trafik kurallarını iplemeyen taksi şoförleri, terse girip gazı kökleyen motokuryeler, nasolsa şirket arabası mantalitesiyle araç kullanan gri fluence şoförleri diye bu liste uzar gider. Kadınlara ehliyet vermemek lazım diye bir önerme mantık ve insanlık dışıdır, tamamen ayrımcılığa girer. Kadınlara araba kullandırmayan ülkeler mevcut, bence bu tip yerlerdeki ideolojileri iyice araştırın belki fikriniz değişir

Ros1n2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Superduke
    haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır derler. Olaya tanık olmana rağmen izleyici olman sonrada burada paylaşman.. hayret doğrusu

Motosikleti
    Kawasaki ER-5, Bajaj Discover 125 st
    Sİze hayat kurtaran bir tavsiye vereyim. Eğer trafikte kadın sürücü görürseniz, Olabildiğince uzağında, hatta mümkünse kaldırıma çıkıp uzaklaşmasını bekleyin.
    ayna639 bunu beğendi.

brigantes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Falcon Freedom 250
    Hayatımda 2 kere kazaya karıştım birincisi yolda dur kalk şeklinde trafikte giderken arkadan kadın sürücü çarptı (telefonla oynadığı için) ikincisi de yine kadın sürücü park halindeki aracıma park etmek isterken çarptı. Kadınlara güven olmaz...

metecel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS
    A bove ante, ab asino retro, a mulier undique caveto. Latin Atasözü.
    Tercümesi: Öküzün önünde, eşeğin arkasında, kadının her tarafında hazırlıklı ol
    Osm@n bunu beğendi.
    “Dava adamı olmak için, önce adam olmak lazım. Dava öğretilir ama adamlık öğretilmez. “ Alparslan Türkeş

something123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT 07
    bayan olarak, acikcasi bayan suruculerden bir adim uzak dururum ve dikkat kesilirim yanlarindan gecerken.. iyi kullanani da var hak yemeyelim tabiisi..

Motosikleti
    F850 Gs
    Alıntı metecel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    A bove ante, ab asino retro, a mulier undique caveto. Latin Atasözü.
    Tercümesi: Öküzün önünde, eşeğin arkasında, kadının her tarafında hazırlıklı ol
    Çok iyiymiş...

bu işlerin bayanı erkeği cinsiyeti yok... insanın karakteri ile alakalı bir durum genelde örnek olarak verilen su entrikalar... size bayan örnekler daha çok denk gelmis olarak yorumlarim

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)