Motorcu abimize yapılan saygısızlık
Reklamlar
-
Eşimle otomobille giderken bir bayan sürücü bize kavşakta sol önden çarptı. Gözümün önünden gitmez, çarpma anında kavşağa girerken bayan yola bakmıyor, yanındakiyle sohbet ediyordu.
% 100 bayan suçlu bulundu, bizim araçta hasar azdı ama bayan panikleyip orta refüjün üstünde 10-15 m. gittiği için kendi arabası mahvoldu.
Ha, aile içindeyse tabiki suçlu ben oldum. Etrafıma daha dikkatli bakmam gerekiyormuş.
Reklamlar
-
Valla açıkçası bugüne dek doğru dürüst motosiklet kullanan sucu, tüpçü, paketçiye denk gelmediğimden kendim görmediğim bir kazada o adamın tamamen suçsuz olacağına ihtimal vermiyorum. Onların nasıl araçların kenarlarından kanırta kanırta ve riskli bir şekilde geçtikerlini sürekli görüyorum. Bu arada kendileri motorcu falan da değildirler. Diğer yandan kadınların da ne kadar duyarsız, saygısız ve kötü sürücüler oldukları da malum...
-
Seko adlı üyeden alıntı
Valla açıkçası bugüne dek doğru dürüst motosiklet kullanan sucu, tüpçü, paketçiye denk gelmediğimden kendim görmediğim bir kazada o adamın tamamen suçsuz olacağına ihtimal vermiyorum. Onların nasıl araçların kenarlarından kanırta kanırta ve riskli bir şekilde geçtikerlini sürekli görüyorum. Bu arada kendileri motorcu falan da değildirler. Diğer yandan kadınların da ne kadar duyarsız, saygısız ve kötü sürücüler oldukları da malum...
o zaman, tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş.
-
redmap adlı üyeden alıntı
Geçenlerdede beyaz linea süren bir kadın fren yerine gaza bazıp kangoya gümledi.Araç beyazmıydı
O kangonun önünde ne işi varmış? Sırf kadın olduğu için önündedir kesin.
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
-
snappy x adlı üyeden alıntı
sedanı bırak.hiçbir ehliyet vermemek lazım.hem pimpirikliler hem sürekli sallanıyorlar
2 lira fazla kazanmak için arabaların üstüne kıran dolmuş-minibüs şoförleri, trafik kurallarını iplemeyen taksi şoförleri, terse girip gazı kökleyen motokuryeler, nasolsa şirket arabası mantalitesiyle araç kullanan gri fluence şoförleri diye bu liste uzar gider. Kadınlara ehliyet vermemek lazım diye bir önerme mantık ve insanlık dışıdır, tamamen ayrımcılığa girer. Kadınlara araba kullandırmayan ülkeler mevcut, bence bu tip yerlerdeki ideolojileri iyice araştırın belki fikriniz değişir
-
haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır derler. Olaya tanık olmana rağmen izleyici olman sonrada burada paylaşman.. hayret doğrusu
-
Sİze hayat kurtaran bir tavsiye vereyim. Eğer trafikte kadın sürücü görürseniz, Olabildiğince uzağında, hatta mümkünse kaldırıma çıkıp uzaklaşmasını bekleyin.
-
Hayatımda 2 kere kazaya karıştım birincisi yolda dur kalk şeklinde trafikte giderken arkadan kadın sürücü çarptı (telefonla oynadığı için) ikincisi de yine kadın sürücü park halindeki aracıma park etmek isterken çarptı. Kadınlara güven olmaz...
-
A bove ante, ab asino retro, a mulier undique caveto. Latin Atasözü.
Tercümesi: Öküzün önünde, eşeğin arkasında, kadının her tarafında hazırlıklı ol
“Dava adamı olmak için, önce adam olmak lazım. Dava öğretilir ama adamlık öğretilmez. “ Alparslan Türkeş
-
bayan olarak, acikcasi bayan suruculerden bir adim uzak dururum ve dikkat kesilirim yanlarindan gecerken.. iyi kullanani da var hak yemeyelim tabiisi..
-
metecel adlı üyeden alıntı
A bove ante, ab asino retro, a mulier undique caveto. Latin Atasözü.
Tercümesi: Öküzün önünde, eşeğin arkasında, kadının her tarafında hazırlıklı ol
Çok iyiymiş...
bu işlerin bayanı erkeği cinsiyeti yok... insanın karakteri ile alakalı bir durum genelde örnek olarak verilen su entrikalar... size bayan örnekler daha çok denk gelmis olarak yorumlarim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)