Hırsız olsam başta afallarım ne oluyor diye, Baktım sıkıntı yok motoru alır giderim.
Bence plastik kurşun sıksın hırsızın ayağına.
Hırsız olsam başta afallarım ne oluyor diye, Baktım sıkıntı yok motoru alır giderim.
Bence plastik kurşun sıksın hırsızın ayağına.
isterseniz o barutun yerine fişek koyalım kurşunlu
insta: veli_montana_
İtince havai fişek patlatanını yapalım bence. Ortalık da şenlenir.
İşte bu yüzden biz Türk Milletiyiz ...
Sınır yok, limit yok, birazdan domdom kurşunu koyalım diyen de çıkacak bundan da şüphem yok
Barut yerine domdom kurşunu daha cok işe yarar bence
Mizahi anlamda güzel malzeme vadeden bir örnek ama kullanım bakımından beş para etmez.
Çalacak adam 10 saniyede söker onu. Hadi farketmese 1 kere patlayacak, siz koşup gelene kadar basıp gidecek. Ne kıymeti kaldı ki.
Benim hırsızlık konusunda 2 proje var kafamda;
1. Lazerli sistem şu filmlerde gördüğümüz sistemden
2. Telli sistem.Motorun üstünden ince tek dallı bir telle alarm devresi tamamlanacak, bu tel koptuğunda alarm devreye girecek.
Ben bunu çözmeyi unutur kendim patlatırım , sonrada orada altıma zıçarım korkudan
O iş öyle olmaz abi biz şimdi düzeneği öğrendiğimiz ve olayın içinde olmadığımız için, hırsız etrafına bakıp bir şey yok deyip tekrar gelmez motorun başına.Adam motorun önünde onun motorun arkasında patladığını bilmez o patlamayı duydumu adam öyle bir kaçarkı arkasına bile bakmaz daha motorun sahibi ateş etti sanar daha o mahalleye uğramaz.
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)