Hyosung Gv 250 29 hp ile, bence bu sinifin hepsine bedel.
Yakıt ortalaması, hız, güç, titresim..
30.000km kullanmış biri olarak söylüyorum.
6700tl.. 150cc metal yığınına verilir mi?
Ve de görüntüye?
Hyosung Gv 250 29 hp ile, bence bu sinifin hepsine bedel.
Yakıt ortalaması, hız, güç, titresim..
30.000km kullanmış biri olarak söylüyorum.
6700tl.. 150cc metal yığınına verilir mi?
Ve de görüntüye?
İkinci el hyolar 6-8bin civarı mevcut. Az önce baktım.
Lakin V motor, her bir silindir 8 valf ve kıyaslanamaz..
Mantık şu: sıfır Tofaş mi ikinci el vectra mi ( ki yakıtı daha dusuktur. Tapa gaz 145 km hızda 107 km sonucu alınan yakıt 3.8lt deneyin! )
Şu motoru beğenmeyen ve asla cruiser/chopper gibi görmeyen bir tek benmiyim ya. Bırakın 7.000 tl yi 5.000 olsa cruiser diye alıp binmem ben buna. Sl200 mesela cruisere benziyor hakkını yemiyim ama bunedir arkadaş.
Değerli arkadaşlar;
Herkese hayırlı pazarlar diliyorum, geçmiş ber’at kandilinizi de tebrik ediyorum.
Yorumları okumaya çalıştım. Öncelikle söyleyebileceğim şunlardır;
1. Bir modelin fiyatında esas olan kriterin ‘şu markada şu cc ürün bu kadar fiyat, bunun da fiyatının en fazla şu kadar olması gerekir’ mantığı olmaması gerekir. Her modelin kendine has özellikleri vardır,
2. Modelimiz hızla sahiplerine ulaşıyor. Geri dönüşler çok olumlu. Hindistan’da ayda ortalama 30.000 adet satışı olan bu ürünün çok başarılı olduğunu söyleyebilirim. Servislerimizi de eğittik. Ortak görüş aynı. Bize gelen tek eleştiri cc 200 üzeri olsa idi çok daha iyi olurdu talebidir. Bu görüşü haklı bulmadığımı söylemiyorum. Ancak test sürüşleri sonucunda 14,55 HP 9000 d/d gücü ve şaşırtıcı tork değeri ile (12,5 Nm-6500 d/d) tüm tereddütlerin giderildiğini ifade etmek isterim,
3. Sahipleri 30-35 yaş grubunda daha fazla olacak görünüyor.
4. Ayrıca bize çok sorulan soru? Titreşim var mı? Kesinlikle yok. Çift balansör var. Farklı bir teknoloji var. Balansöre ilave olarak ayrıca titreşimi azaltıcı ayrı bir motor teknolojisi kullanılmış.
Tüm bunlarla beraber fiyatı pahalı mı? Ben kesinlikle gayet uygun olduğunu (ucuz demiyorum) iddia ediyorum. Bu fiyattan olması için özel gayret de gösterdik. Gerek parça kalitesi ve işçiliği, gerekse sürüş keyfi için yakından tanımanızı arzu ederim.
Şimdilik sadece İstanbul OKTAY MOTOR/İkitelli bayimizde test sürüşü yapabilirsiniz.
Saygılarımla…
Öncelikle bizi dikkate alıp, görüşlerimize saygı gösterip, tartıştığımız konuları cevapladığınız için teşekkürler. Ancak ne kadar Avenger ile Pulsar 150ns farklı kategorilerde de olsa Pulsar 150ns: 17HP güce (Avenger: 14.5HP güç) ve Pulsar 150ns: 13Nm'lik torka (Avenger: 12.5 Nm tork)sahipler. Pulsar 150Ns'te de okuduğum kadarıyla titreşim çok az sadece yüksek devirlerde. Ama Pulsar 150Ns 6.000tl civarında satılırken, Avenger gibi daha kilit bi kullanıcı topluluğu oluşturmayan, ülkemize yeni giren bi motorun 6.800 gibi bi fiyata satılması beni şaşırtıyor. Ki çoğu chopper kullanıcısı bu motorları alıp hız yapmak için kullanmıyor. Arada tapa gaz tabi gidecekler. Ama çoğu motorun yakışıklılığına bakıyor. Görünüş bakımından da baktığımda beni pek tatmin etmiyor. Bu fiyata bi superlight 200'ü andırmasını beklerdim. Tekrardan cevaplarınız için teşekkürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:28 ----------
[IMG][/IMG]
İkinci el bir vulture alırım 2750tl veririm. Zaten hemen hemen Aynı değil mi?
Yok, ben 6000tl ye suzuki freewind 650, aprilla pegaso 650. Suzki gs 500 lere bilmiyorum. isim olmaz 6-7bin verip 150 liklerle ugrasamam. Cc kucunsedigimden değil, tecrübe ve mantık... zamanında cinlilere verdiğim paralara yanıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:15 ----------
http://www.motosiklet.net/forum
Çift balansörlü ve titreşimsizse her türlü alınır, ben size söyleyeyim. Geçen gun birisi bunu bayinin söylediğini yazmıştı inanmadım ama Ekrem Bey söylüyorsa inanırım. Ayrıca motor commuter değil ki fiyatını hacmine bakıp commuter modellerle kıyaslayasınız. Tamam 150 cc ama tekerlekleri bile o fiyatın normal olduğunu gösteriyor. Bu fiyat konusu neden bu kadar tartışılıyor anlamadım gerçekten ? Piyasada fiyatı ederinden fazla olan her ürünü eleştiririm ama bunun fiyatı bana normal geliyor. Kaç olması gerekirdi merak ettim doğrusu ? Superlight güzel motor ama bildiğim kadarıyla hızı 200 cc için oldukça az.
Merhabalar.
-Yazımda da Pulsar 150ns ve Avenger 150 Street in farklı kategorilerde olduğunu belirttim. 'Avenger ile Pulsar 150ns farklı kategorilerde de olsa..' diye.
-Fakat BANA GÖRE kategoriler ne kadar farklı olursa olsun, Avenger 150'nin Pulsar 150ns'ten daha düşük teknik özelliklere sahip olmasına rağmen daha pahalıya satılması yanlış. Bu tamamen benim şahsi fikrim.
-Kesinlikle marka fanatikliği yapmıyorum, yapmamda. Çünkü bende yeni motor alacağım. Tüm markaların tüm modellerini en ince ayrıntısına kadar incelemek zorundayım.
-Çünkü öğrenciyim, kendim çalışıp kazandığım para ile alacağım. Bu yüzden alacağım motor benim için çok daha değerli.
Bence duruşu ve görünüşü güzel.Test etmeden birşey söylemek pek uygun değil.Bana da biraz pahalı geldi.bekleyip göreceğiz.
Yok dostum motor 10.000 km garantiliydi bajaj üreten hıyarlar sen 5000 km bir yağ değişcen deyince yeni motorcu bilmez yağını 5000 se 5000 değişir 6300 bakımı yağı İstanbulda değişen motor 9300 km motor yağ yakınca normal yani şükretsinler kırıkkalede servisi olmayan yerde kaldım garantiden girecektide ucuz atlattılar
Artık bajaj üreten hıyarların sözüne kanmayıp 1500 km bir yağımı değişiyorum demekki üretici hıyar olunca sen akıllı olacaksın tecrübe yeğenim ben çalışmana karşı değilim bajaj vardır ücretli kalemşörler böyle biri yazınca ya moderatör siler yada senin gibiler gelir yoh hemşerim derler şu forum sayesinde ben boxer aldım senin burada savunucu bir yaklaşımın satışları arttırıyor paranı alıyorsan sıkıntı yok ha bedavaya çalışıyorsan o ayrı tabi yani bajaj chooper yapsa ne olacak bi ton 150 lik chooper var zaten bana zorla hava soğutmalı pulsar satmaya çalışıyorlar tövbe daha bajaj alırmıyım bozulana kadar kullanıyorum şu an zaten motor dökülmeye başladı iki gün önce debriyajın vidası düştü hahahaah düşün işte kargoyla motor alıp kafasında binbir düşünce olan sanayi çırağının topladığı motordan ne beklersin mengu devam dostum ekmeğini koşturacan
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:23 ----------
On aylık motorda yaşadıklarım
*) 10.000 km yağ garantisi olan motor 4300 km, 6300 km yağ değiştikten sonra 9300 km yağ yakıp içine verdi,
*) İlk lastikler beşpara etmediği için ikinci lastik aldım,
*) Garanti kapsamında bajaj Türkiye müşteriyi güzelce okşuyor 3000 TL motora 120 TL servisçilik alıyolar,
*) 15.000 km de boxer gaz teli koptu,
*) 22.000 km 220 TL ücret ödeyip gerisi servisçilik 300 tl zincir parası verdim,0
*) 28.000 km motosikletin debriyaz vidası düştü
*) Koruma demirinin kaynağı koptu
*) motorun vidaları AŞIRI titreşimden zırıl zırıl ötüyor
2015 model bajaj boxer ve motosikletin şasesi paslanmaya başladı, ayrıca eksoz paslanmaya başladı benim ilk motorumdu tövbe daha bajaj alırmıyım ekrem ATA bey hiç sattığı mala kötü der mi iyi diyecek arkadaşlar 14 beygirlik chooper alacaksınız ama chooper sizi yanlarına almicaklar gidin falcon ne güzel nazi chooper var kubanın chooper var bu boxer chooper tipi teker biraz uzatılmış yakıt deposu değiştirilmiş garibim hindistanlısı yemeye ekmek bulamıyor tabi bajaj binecek yani biz hintlimiyiz öyle chooper merakınız varsa 3 tekelekli kral alın daha tip yaparsınız
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:39 ----------
Motor chooper herşeye benziyor
al sana chooper tarz yap bunu değme motorcular içine düşer
yaz gibi mondial RX EVO ALACAM bafra bayiyle anlaştım gidip pulsar 12.000 vereceme dağ bayır gezeceğim makineye veririm daha iyi ayda 500 tl taksitle alacam
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)