2014 model 0 km motosiklet muayenesi hakkında sorum var?
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar,
2014 model 0km TVS Apache alacağım bu ay sonu ve kampanyalı viyatı 4.900 TL.
Bayiyi arayıp sorduğumda 2015 önerdi,2015 fiyatı 5.700 TL
Sebebini sorduğumda ilk muayene süresi 2 yıl ve 2014 alırsan bir kaç ay sonra muayeneye sokmam gerektiğini söyledi,
Muayeneye vereceğin parayı 2015 e ver bir sene daha muayene derdin olmasın dedi,
Benim merak ettiğim muayene süresi model yılına göre mi hesaplanıyor,
Trafiğe çıkış tarihine göre mi hesaplanıyor.
0 km motosikletin ilk muayene süresi 3 yıl değilmiydi?
Reklamlar
-
Süper Moderatör
Evet süre 3 yıl ama trafiğe çıktığı tarihten itibaren değil, ülkeye ithal edilip uygunluk belgesi aldığı tarihten itibaren başlıyor.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
0 km denen o motor a zamanında plaka takılmış olabilirmi? satış yapacaız derken satamamış olabilirlermi?
-
muayene ücreti 100 tl neyin kafasında bu satıcı
-
Olcay Avşar adlı üyeden alıntı
Evet süre 3 yıl ama trafiğe çıktığı tarihten itibaren değil, ülkeye ithal edilip uygunluk belgesi aldığı tarihten itibaren başlıyor.
Teşekkür ederim,
Ben muayene süresini fatura tarihinden itibaren sanıyordum, satıcı haklıymış o zaman bu konuda,
-
oenaj adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim,
Ben muayene süresini fatura tarihinden itibaren sanıyordum, satıcı haklıymış o zaman bu konuda,
100 tl muyane ücreti yerine 800 tl iteklemeye çalışmasını bir sor bakam nedeni nedir surat ifadesini merak ediyorum
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
-
Ufuk ARSLAN adlı üyeden alıntı
0 km denen o motor a zamanında plaka takılmış olabilirmi? satış yapacaız derken satamamış olabilirlermi?
Sadece o satıcıya has kampanya fiyatı değil, tvs apache 2014 0km modellerinin tümünde mevcut,
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)