Bir de bunun dolmuş yerine metro versiyonu vardır
Bir de bunun dolmuş yerine metro versiyonu vardır
ben de tam ekipman metroya binmiştim.
Kaskı da hediye etseydin bari hocam.
Üzdün be hocam. :(
Bazen motorla uzun km ler gidince motoru orada park edip geri dönme istegi oluyor mu sizde de ...
Cok kotu bisey sanki motorla birkikte anılarini satiyorsun gibi bir burukluk oluyor.
yaşlı makinalara bindiğin zaman eğer çok sevdiğin ve sırf imkansızlıktan satmadıysan motoru sattığın gün güzel bi gündür aslında, kask elinde toplu taşımayla eve dönmek pek koymaz
Motosikleti il dışından almaya gelen arkadaş a kaskın yok mu diye sorduğumda yok cevabını alınca biraz eski ama işini görür diyip 5 yıllık ls2 mi vermiştim
İşte şimdi yandın eğer üzerine koyup daha iyisini alacak para yolsa en güzeli garajındaki motor
Bir de bunun tam tersi var. Geçen ay ful ekipman Pendik'ten Kocaeli'ne motor almaya gittim. 200 numaralı belediye otobüsü, oturacak yer yok. Süre 1 saatin üzerinde, hava sıcak ve ayaktasın. Yağmur ihtimali var montun içliği üzerinde ve giymek zorundayım, katlanmıyor, ayakta elime alamıyorum. Ter bacaktan akıyor. Bir elimde kask çantası ve dizlikler, diğer elimle tutunmaya çalışıyorum. Ama motoru aldıktan sonra geri dönüşte her şey unutuluyor.
Seviyorum 2 tekeri ya.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)