youtube : motorcu hikayeleri (motovlog) youtube - facebook adaletsurucukursu / Antalya /
Çok şükür motor kullanicisinda bisey yok.
Ne diyorduk bu tip insanlara...
Verilmiş sadakası varmış çarptığı arkadaşın acil şifalar diliyorum artçıya
Videonun devamı acaba kanalınız da var mı çok merak ettim.
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
Merak edenler için şunu söyleyebilirim. Sarhoş kişi kafasını yanlışlıkla arkadaşımızın eline çarptı burnu kırıldı. gene kafasını diğer arkadaşların ellerine de çarptı sanırım yüzü gözü biraz şişmişti. Sanırım olay sırasında vişne suyu içtiğinden baya kırmızı su vardı her yerinde.
Notu bırakılmış
Ağabey verilen cezayı kestin ya, küfür etsen bu kadar zoruma gitmezdi.
Videonun devami lazim, boyle olmadi
Bunu gördükten sonra öküz hayvanının adını ağzıma saygı ile alacağım...
Türkiyenin en kötü trafiği Antalya da
antalya'ya çok gitmişliğim var trafik gerçekten istanbul'a nazaran haşat.araç sürücüleri bile buraya nazaran tehlike altındayken biz gibi motor sürücüleri çok daha kötü bir durumdalar.ayrıca yanlışlıkla ağzını burnunu kırıp içimizi rahat ettirdiniz teşekkürler.
Elinize saglik. ( kortej icin dedim anlarsiniz ya )
Off tam gelmem boyle bisey olur orda olcaktim varya 3 kasikta ben alcaktim arabasi gibi eskitirdik onu, umarim yeterince ders vermissinizdir
Antalya genel olarak Türkiye de yaşanılabilecek en güzel yerlerden birisidir ve yılda 300 günü güneşli olduğu için motosiklet cennetir ama trafik son yıllarda çok kötüleşti. Şerit bilinci sıfır. Trafikte saygı sıfır. Kırmızı yanar ama 3-5 sn herkes geçer , yeşil yanınca bilir herkes karşıdakiler daha geçeceğini ve bekler. Öle saçma salak bi trafik olmaya başladı. Hayırlısı bakalım.
youtube : motorcu hikayeleri (motovlog) youtube - facebook adaletsurucukursu / Antalya /
Çarpılan motor devrilmemiş anladığım kadarı ile.
Arabanın sağ tarafında hasar olduğuna göre motorun sol kısmına çarptı.
Artçının sağ ayağında nasıl kesik oluştu ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)