arkadaşlar aranıza yeni katıldım,
benim öğrenmek istediğim,motosikleti park etme konusunda,taksim ortaköy gibi yerlerde nereye bırakmak lazım( bağlanılabilecek mekanlar).
arkadaşlar aranıza yeni katıldım,
benim öğrenmek istediğim,motosikleti park etme konusunda,taksim ortaköy gibi yerlerde nereye bırakmak lazım( bağlanılabilecek mekanlar).
otoparklara? ya da yoldaki elektrik direklerine bagla.. bilmiyorum yasak mı?
düşündüm de elektrik direği sakıncalı olabilir.. normal direklere bağla sen
direkleri bende biliyorum ,
benim öğrenmek istediğim motosiklet bırakılacak mekanlar.mesela ortaköy meydana girilebiliyormu?taksimde motorcuların bıraktığı bir yer varmı...
Taksim ve ortakoy meydanlarına aslında motoru sokmak yasak nereye gidersek motoruda yanımızda goturmek isteriz hep onun için insanları rahatsız etmeden motoru sokabilirsin sabit yere motoru kitlemek en mantıklısı ama kitleyeceke yer bulmak zor birkac motor varsa motorları birbirine baglayabilrsin disk kilide sabit bir cozum yolu
ben ortaköyde kumpircilerin karşısına koyuyorum genelde disk kilidiyle kitleyip, ben gittiğimde şansıma orada polis de oluyo yanına koyuyorum ama bi ehliyet sorsa gümm
imza, safrane
Ortaköye gittiğimde genelde caminin yanına, beltaş cafenin oralara bir yere bırakıyorum. Taksimde de genelde birşey yemek için durduğumdan bambinin karşısındaki kaldırma çıkarıyorum.
Eren PALA
Siyah Fazer ' 06
valla biz
kuşadasında boş bulduğum her yere koyuyoruz
:bestmt:
Hocam oyle bır ulkede yaşıyoruz kı hırsızlar direği bile söker motoru götürebilmek içinS.E.E. adlı üyeden alıntı
bende cok dusunuyorum nereye koyabılırım dıye .Bir arkadasınızın dukkanına koymak en mantıklısı gıbıme gelıyor.
En iyisi kapalı garaj ama çoğu yerde yok....
0 Rh (+)
06 - 09
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)