Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

ilk motorumu almak istityorum

REKLAM ALANI
    sakaliherif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ilk motorumu almak istiyorum kafamda bazı sorular var
    mesela sıfır mı almalıyım ikinci el mi? bütçemde dar mesela ekipmanları tamamlamak üstüne kalanıyla motor almak istiyorum
    cbr 125 repson almak istiyorum sıfır ama bunu yapabilmem için 2-3 yıl para biriktirmeliyim
    yani kafam çok karışık motor önerin ikince el mi sıfır mı tavsiye verin kısaca yardım edin

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mostro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Hypermotard 1100 evo sp
    2. el almalısın bence bütçen de darmış öğrenene kadar para biriktirir ilerde sıfırını alırsın.

ya evet de neden 2-3 yıl daha bekleyip kimsenin binmediği bir ata sahip olmayım ki

caglar48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000R
    Alıntı sakaliherif adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya evet de neden 2-3 yıl daha bekleyip kimsenin binmediği bir ata sahip olmayım ki
    3 yil sonraki motor icin mi tavsiye istiyosun yoksa benim uykum mu geldi
    https://www.instagram.com/besafes1kr/

something123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT 07
    Temiz 2. El alabilirsin, malesef ufak kazalarinda olacaktır acemiligine atarsin guzel kardesim

Alıntı caglar48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    3 yil sonraki motor icin mi tavsiye istiyosun yoksa benim uykum mu geldi
    yok öyle değil 3 yıl bekleyip 0 mı olmak yoksa hemen 2.el mi soru bu :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:17 ----------

Alıntı awesomee adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Temiz 2. El alabilirsin, malesef ufak kazalarinda olacaktır acemiligine atarsin guzel kardesim
    mantıklıdır ama insan 2.ele güvenemiyor ki ya ama bi bakıcam japonlara

gokseltoprak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    Neyine güvenemiyorsun, sanki 600'lük 1000'lik motor alacaksın. Altı üstü cbr125, ne olabilir ki yani, yine de için rahat etsin istersen bir ustaya verirsin 50 lira baktırırsın olur biter. İlk motor olarak eğer bütçe sorunu varsa sıfır doğru olmaz, hele ki japon bir motosiklette. Ufak bir düşmen olur, 2-3 parça değişmek istersin, çin malı bir motorda 150 lira harcarken, japonda 1000 lira harcaman gerekir. İkinci el bütçene uygun bir şey almalısın.

Alıntı gokseltoprak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Neyine güvenemiyorsun, sanki 600'lük 1000'lik motor alacaksın. Altı üstü cbr125, ne olabilir ki yani, yine de için rahat etsin istersen bir ustaya verirsin 50 lira baktırırsın olur biter. İlk motor olarak eğer bütçe sorunu varsa sıfır doğru olmaz, hele ki japon bir motosiklette. Ufak bir düşmen olur, 2-3 parça değişmek istersin, çin malı bir motorda 150 lira harcarken, japonda 1000 lira harcaman gerekir. İkinci el bütçene uygun bir şey almalısın.
    hayır 2.elin sıkıntısından korkuyorum bilen bi insanla gitsem alsam falan daha iyi anlamında diyorum bi bakcaz ona işte bilen birini bulup gitmek lazım

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)