bencede kawasakiye hiç bulaşmayın parçaları çok pahalıdır
yamaha r1 2004-2005 kasa en seri hızlı kasa ama suzuki daha rahattır yamhadan
honda 1000rr larada bakabilirsin ama 1000rr larda yağ yakma problemi var diyorlar
bencede kawasakiye hiç bulaşmayın parçaları çok pahalıdır
yamaha r1 2004-2005 kasa en seri hızlı kasa ama suzuki daha rahattır yamhadan
honda 1000rr larada bakabilirsin ama 1000rr larda yağ yakma problemi var diyorlar
HAYAT KIZGIN BOĞA BEN KIRMIZI PELERİN: ::
Yeni model daha diri motor alabileceğin bir paraya gidip eski kasa yaklaşık 11-12 senelik motorlar arasında kalman bence çok yanlış. Şu bir gerçek ki bu motorların hepsinde de her konuda sorun yaşama ihtimalin oldukça yüksek bu da sana pahalıya patlayınca bu tavsiyeyi dikkate alırsın ama geç olacak saygılar...
Hızlı Gidip Durmasını Bilirim Sen bakma Bana ben Rüzgar Gibiyim.
R1 Al Gas Baza :D
tip olarak r1
1+ litre, 4 silindir, 10bin+ devir yapan hiç bir SS motorsiklet az yakmaz.
Yarışçı benzin parası vermez. Sponsoru olur. Diğer masrafların yanında benzin devede kulak kalır. Lastik var esas.
kawa sahibi olmadan kulaktan duyma şeylerle yazılanlara karşı öyle yazdım.
ben 93 model kawa yürüttüm masraflı,çok yakıyor,parçası pahalı diyemedim.kawa sahibi olmayan herkes öyle diyor.
2005r1 de vardı 2007 zx10 da var şuan.
kawa rahattır,yakmaz,soğuk çalışır(zx10 için konuşuyorum)
Ksinlikle söylediklerinin hepsini kullanan biri olarak r1 al. Deli bir makina motora viraj için keyif için binilir ve r1 bunun için yapılmış. Suzikiyi yeni sattım, zx kullanıyorum ama r1 yada s1000rr da hedefim.
Yas ? Tecrube ?
yaşım 21 . tecrübe için başta yazdım tabiki bol tecrübe gerekiyor . yaşayarak öğreneceğim . Fakat ben bu modellerden birini alacağım . fikirleriniz içinde herkeze çok teşekkür ederim nasihatlerinizi de göz önünde bulunduracağım . tekrar teşekkürler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)