güzel duruyor. hayırlı olsun...
güzel duruyor. hayırlı olsun...
May the Force be with McLaren Mercedes
hayırlı olsun lan baco şaka maka aldın ha motoru...
eeee artık motoru aldığına göre emok kampına gidiyoruz demektir
ne zaman getiricen ankaraya ?
Bizim devlet idaresinde takip ettiğimiz prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların dogmalarıyla asla bir tutulmamalıdır. Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz
M.Kemal ATATÜRK
hayırlı olsun kazasıs belasız kullanman dileğiyle..
hayırlı olsn.. güzel görünüyo..
CBR 600F Honda,
allah kazdan beladan korusun kaza bela gostertmesın kares gule gule kullan darısı bızım basımıza
Kawasaki z750s O Bir Aşk
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileği ile. Bu arada motoru alır almaz trafiğemi yakalandın hayırdır.
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle
hayırlı olsun
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
hayırlı uğurlu olsun kazasız keyifli sürüşler
hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle tekerin hep düz bassın
ama virajlarda yatabilirsin
\'NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE\'
İ.E.T.T GERİ DÖNDÜ,YAŞASIN AKBİL
Arkadaslar hepinize teşekkür ederim.
Motor ilk geldiğinde bikaç ayar çekmek gerekti saolsun bizim asker arkadaslar arasında motorcu çok var onlar yarıdm etti (babam asker)
Motoru kırkkaleden aldım çünkü kırşehirde bayii yok. ilk olarak debriyaj ve rolanti ayarı yaptık. Arkadaşın sölediğine göre bide arka frene ayar çekmek lazımmış. İlk bakışta motorda bi problem yok tıkır tıkır çalışıyo yanlız zincirin üzerindeki koruma plastiği iki kişi bindiğinde vibrasyondan dolayı zincire temas ediyo ve bi zırıltı çıkartıyo sanırım yerine tam olarak oturmamış onada bi ayar çekicez yani. Bide ben ilk kez vitesli motor kullanıyorum vites boşa ve 2 ye biraz zor geçiyordu askerler zamanla düzelir yeni olduğu için dediler.
Motoru alaya götürürken ben önde arabayla gidiyordum kamyonette arkamdan takip ediyordu dikiz aynasından baktığımda dikatimi çeken bişey oldu; yolda yürüyen istinasız herkez motora hayran hayran bakıyordu ben bile kamyonetin üstündeki canavar benimmi acaba diye şüphe ettim amortisörlerin gri olması daha güzel durmuş motor gerçekten çok yırtıcı duruyo arka teker gayet kalın ve motora çok güçlü bi görüntü veriyor. Plastik aksamın biraz fazla oldugu ve ilk düşmede kırılıcak gibi durduğu doğru ama bence bu kadar paraya anca böle bi motor üretilir.
son olarak;
efe; emok festivaline gelmeyi çok isterdim ama maalesef çalışıyorum ve sadece pazar günlerim tatil ayrıca ehliyetimide 30 temmuzda alıcam
kenan; babam il jan. kom. o yuzden plaka çıkana kadar motoru orda kademede tutucam
gugukk; merak etme yakalanmadım sürüş antrenmanlarımı orda yapıyorum
ilerleyen günlerde size daha geniş bilgi aktarıcam. Hepinizin bu motorun performansını merak ettiğini biliyorum, herkese slmlar...
Bacoman
hayırlı olsun keyifli sürüşler..
hızlı yaşa,yavaş sür,genç değil geç öl..
Bacooooooooooo kaptın sonunda hadi iyisin ehliyeti alalım da güzel bi tur atarız civarlarda haydi hayırlı olsun kardeşim.
Hayırlı olsun sana da yakışmış. Allah kaza bela vermesin
Kaza Anında Sizi Korur...
Hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin
AB RH (+) 506 357 7316
http://www.facebook.com/vatandogukan
https://www.facebook.com/Jand.komd.ozel.harekat
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)