Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

TVS APACHE Yağ Yakmış, Usta Silindir Değiştirecek

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    TVS Apache RTR 150 (2011)
    TVS Apache Rtr 150 motorsikletim var. 25000 km'de ikinci el olarak aldım. 2011 model. Yağını değiştirdik aldığımda. Bugün ustaya gittik, yağı %50 üstü civarı yakmış. Motor zaten kendini açmıyordu 5. viteste bi terslik olduğunu anlayıp, götürdük (5. viteste 7 bin deviri geçmiyordu, 105 km'de tıkanıyordu + fazla yakıyordu). Usta bize, kalbüratör diyaframını değiştirdi + silindir ve bikaç parça daha değişebilir dedi. Motorun gazını açınca beyaz duman da çıkıyordu. Şimdi merak ediyorum, yağ yakmasından dolayı komple silindir değiştirmek mantıklı mı? Bir de silindir segmenti gibi bişey dedi o da değişçekmiş. Sizce değiştirmelimiyim? Baya bi masraf çıkacak gibi duruyor. Kalbüratör diyaframını değiştirince motor açıldı iyi gidiyo şimdi, ama değiştirecek miyim yine de?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    yağ yakmamasını istiyorsan piston sekman ve silindri hatta subab ve keçelerinide elden geçirmelisin....
    NeVerQuaKe bunu beğendi.
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Motosikleti
    TVS Apache RTR 150 (2011)
    Alıntı Ramazan Can adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yağ yakmamasını istiyorsan piston sekman ve silindri hatta subab ve keçelerinide elden geçirmelisin....
    Ayvayı yedik, 1000 lira akar :S

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)