Kask kamerası seçemiyorum. Bu modellerden hangisi, neye göre daha iyi?
Reklamlar
-
Prowrist adlı üyeden alıntı
Arkadaşım kağıt üstünde aynı gözükseler dahi ben alayını denedim. Sony den tut SJ serisine kadar.
SJ de bir taşın üstünden geç o düğme sesleri tıkır tıkır tıkır tıkır diye kamerada yer alır. Bizzat görüntüler mevcut. SJ serisine bulaşma görüntü sabitlemek mümkün değil bir kamerada gimball teknolojisine yakından uzaktan yazılımla dahi desteklemeyen bir ürün olur mu. Sony çok büyük diye almadım. Sırf GPS ve hız olayı için tercih edebilirdim fakat görüntü olarak yüksek süratlerde bana HERO 4 Session daha sağlam geldi onu aldım.
En yakın zamanda kuyruğa sony takıcam çünkü bileklikle aynadan göremedim kör noktaları direkt bileğime bakarak görmek istiyorum
Sorun varsa sorabilirsin.
Örnek kamerada aşağıdaki videoda da mevcuttur. Hero 4 Session 1920x1080P 60FPS
https://www.youtube.com/watch?v=NwcwP_gBFfg
Hocam görüntü şahane. Bu kameraya da bakacağım. Herhangi birisi yukarıda saydığım özelliklerde işimi görüyorsa sonynin en uygun kamerası olan AS50yi almak mantıklı değil mi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:09 ----------
polemos adlı üyeden alıntı
Katılıyorum. Geçen ay AS 20 aldım. Ihtiyaçlarımı karşılıyor. Sırf Steady shot bile çok farkediyor. Aerodinamik olmasından dolayı yüksek süratte bile varlığını hissetmiyorsunuz.
Birşey sormak istiyorum size. Elinizdeki kamerayla yavaşlatarak oynattığınızda herşey net mi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:12 ----------
sinan.erkan adlı üyeden alıntı
Sony AS50 modeli de çok yeni çıktı ve fiyatı da bir Sony ürünü için baya uygun.
Geçen gün mediamarktta satıştaydı. Fiyatı özelliklerine göre hiç fena değil..
Reklamlar
-
Mustaphalanx adlı üyeden alıntı
Hocam görüntü şahane. Bu kameraya da bakacağım. Herhangi birisi yukarıda saydığım özelliklerde işimi görüyorsa sonynin en uygun kamerası olan AS50yi almak mantıklı değil mi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:09 ----------
Birşey sormak istiyorum size. Elinizdeki kamerayla yavaşlatarak oynattığınızda herşey net mi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:12 ----------
Eğer 60 FPS çekerseniz gayet net.
-
Mustaphalanx adlı üyeden alıntı
Hero 4 session al. Diğerleri benim çok hoşuma gitmedi.
-
-
Prowrist adlı üyeden alıntı
Hero 4 session al. Diğerleri benim çok hoşuma gitmedi.
Cevap yazan tüm forum arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Dün itibariyle mediamarkttan 650tlye sıfır (teşhir değil.) GoPro Hero 4 Session aldım. Arkadaşlar mediamarktlar arasında inanılmaz fiyat farkları var. Şu an izmirdeyim. Bu makina Gaziemir mediamarktta 799 Çiğli mediamarktta 649 tl. Son bir tane kaldı bence fiyat mükemmel. Fiyatı araştırdım bana düşeş denk geldi. En kısa sürede sizlerle deneyimlerimi paylaşacağım.
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın... Videoları ve yorumları bekliyoruz
-
Eğer acelen yoksa Xioami Yi cameranın yeni modeli çıkacak,
GoPro Hero 4 Black ile kıyaslayabilirsin,
-
21 Haziran 2016, 10:21
Ben hiç bir zaman, gözlüğe tesbihe çok para koymam, çünkü dışarda gezdirdiğin için ya çiziliyor ya kayboluyor felan.
dışarda kullanacağın ürün çok pahalı olursa bişey başına gelince zoruna gidiyor insanın.
sjcam4000 al hem arkasında monitörüde var görüntüleri izliyorsun görüntü açısını görüyorsun. 150 tlden başlıyor pahalıda değil
gerisi fasafiso sanki kısa film çekeceksiniz görüntü kalitesi 4k olmasa nolur zaten tvlerdeki izlediğiniz videolar hd kalitesinde videolar yeter size.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)