5 bin liraya bu ekipmanlar iyi midir ?
Reklamlar
-
Muhammed911 adlı üyeden alıntı
1 yıldır icon airframe ghost carbon kullanıyorum.Bugüne kadar bi sıkıntım olmadı buğu çizilme ses vs. Kaskı gönül rahatlığıyla alabilirdiniz dot sertifikasi olan kendini kanıtlamış bi kask ama mont konusunda icon önermeyeceğim.Tavsiyem birtane tekstil iclikli sizi kışında usutmucek hafif estiğinde icligi cikartilabilecek bi mont alın yaninada dainese yazlik mont alın air flux cehennem sıcaklarında anca o giyilir :D Eldiveni uzun bilekleri saran bir şey almanızı tavsiye ederim.Mont olarak şunları tavsiye edebilirim benimde 1 senedir kullandigim montlar.
http://www.motosella.com/U684,48,alpinestars-gunner-wp-mont-siyah-tekstil-montlar-alpinestars.htm
http://www.mototas.com.tr/dainese-air-flux-d1-tex-ceket-pmu604
tek beğenmediğim tarafı vizör kilit mekanizması, yoksa çok konforlu ve kaliteli bir kask. pro olan yeni modelinde yine aynı vizör kilit mekanizması var yoksa ciddi ciddi düşünmekteydim...
Reklamlar
-
1900 liralık kask giyilir mi. Kaskı motorun selesinden yere düşürdün veya yürürken kafanı garaj tavanındaki havalandırmaya çarptın. Kaskı değiştirebilecekmisin
-
Ayakkabı için cidden 500 tl ye yazık. Korumalı çizme edinirsen daha iyi olurmuş..
-
sonalp adlı üyeden alıntı
tek beğenmediğim tarafı vizör kilit mekanizması, yoksa çok konforlu ve kaliteli bir kask. pro olan yeni modelinde yine aynı vizör kilit mekanizması var yoksa ciddi ciddi düşünmekteydim...
Bede vizoru degistirdim soldaki vizör kilit yuvası sıkıntıya girdi vizör tam açılmıyor açınca sol taraf komple atıyor vizör degistiriken zorlamışım galiba aşağı yukarı inmesini sağlayan yerin ucunu biraz yamultmusum umarım düzeltebilirim kaskı aldigim yere götüreceğim...
-
MazhaRR adlı üyeden alıntı
Motorun rengi belli değil, belli olunca kaskın markasıda belli olucak, ya agv,ya icon ya da shoei ama 46 bana olmaz başgan onun bana göre rengi yok.
valla başgan repsol rengi de benim gibi bağcılardan torbacı tipli adama yakışmıyor ama ben kafama desenli kaskı, turuncu montu, eldivenleri ve pantolonu giyince sıkıntı olmuyor.
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
Hocam ayakkabiyla botu değiştirseniz iyi olabilir.
-
hocam o ayakkabı ayagini doğru düzgün korumaz
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
1900 liralık kask giyilir mi. Kaskı motorun selesinden yere düşürdün veya yürürken kafanı garaj tavanındaki havalandırmaya çarptın. Kaskı değiştirebilecekmisin
Kaskı elinden, seleden düşürdün diye değiştirilmez. 100 liralık bir kask değilse tabi. Kask darbe alırken içinde kütle (kafa) bulunmadığı sürece iç taraftaki koruyucunun çatlaması patlaması söz konusu değil. En azından kaliteli kasklarda böyle.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)