YERUÇAĞI adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun kardeşim,benim motorum harici aracımda var,,aracımla 23 nisanda İstanbul Mahmutbey gişelerden tekirdag istikametine girdim ,trafik adım adım,meğer 5 km ilerde yol çalışması var,neyse o trafikte bunalan insanlar daralan tek şeritli yoldan yol çalışmasının bitiminde bom boş 4 şeride çıkan her araba allah ne verdiyse gazlıyor,
haliyle bende gazladım,,sıkışık trafikten boş yola çıkıp gazlayanın 150-160 km ye ulaşabileceği,aşagı yukarı 500 metre sonra sağ tarafta emniyet şeridinde önü bize dönük Renault fulence marka tabelanın arkasına gizlenmiş arabayı gördüm ama görmemle geçmem bir oldu,,içim cızzz etti bu radarmı acaba dedim fakat ne uyarı tabelası ne ikaz hiç bişey yok değildir dedim
ama tahminim doğru çıktı Edevlet ten baktığımda şok oldum,o saatte o gün orda 412 tl radar cezası geçirmişler,,şimdi orada resmen tuzak kurmuşlar,yol çalışmasından daralan yoldan boş 4 şeride çıkan gazlayacak ve 500 metre radara girecek hız için yeterli olacağını hesaplayıp orada tabelanın arkasına gizlenip herkesi kayda alıp kotalarını dolduruyorlar,
benim ve benim gibi orda kalleşçe tuzak kurularak ceza yiyip çoluk çocuğumuzun rızkına el koyanların ugradığı zararların bin katını onlardan çıkarsınki biz ne yaptık deyip hatırlasınlar diye beddua ettim, başka yapacak bişeyimiz yok ,esasen tuzak kurmak yasak ama uyarı ve ikaz koymadan yinede kuruyorlar örnekte görüldüğü gibi,,
allahından bulsunlar diyebiliriz sadece elden başka bişey gelmez,,istemeyerekte olsa gidip erken ödeme indiriminden yararlanarak ödemekten başka çare yok,, benzer olayıda sen yaşamışsın hepimize geçmiş olsun kardeşim