Motorcular dunyasına merhaba diyerek başlıyorum.
Çunku bu dunyanın cok yeni bir ferdi olacagım cok yakında. İşte bu yüzdendirki degerli üstadların fikirlerine çok ihtiyacım var.
Daha once motor deneyimin yak ama arabamla yolda gördügüm her motora gözüm kayıyor gayri ihtiyari ve birazda kıskanclıkla iç geçiriyorumdum en sonunda 15 gün once bir motor sahibi olma kararı verdim ve once ehliyet için muracatımı yaptım 2 temmuzda sınava giriyorum. Ve başladım Motor satıcılarını gezmeye ne derya bir iş oldugunu anlamaya basladım. Şimdiye kadar çok araba deyiştirdim ama hiç bukadar kararsız kalmamıştım. Motor hacmi ,beygiri ,markası ve bir iki standart istegin oldumu kararı verebiliyordum. Motorda çaylak oldugum için angut gibi hissettim kendimi. Etrafımdakileri de bu hevesimi görüp he he sen girmisin 40 yas sendromuna demezlermi. Aldım geçen hafta bir arkadaşımın scoterını bostancı sahil de bir test yaptım . Once düşme korkusun ilk 100 metrede attım. Sonra donuşlerde ayak koymadan donmeyi falan derken 2 saatin sonunda allaha şukur sadece 50 gram ter atarak işe iyice aşık olmaya başladım.
Şimdi sıra kendime bir Choper almadaydı. Şoyle ucuz yollu bir Çinliyle başlayıp(250 cc kadar motor )sonra esas hayalimdeki motoru 3 ay sonunda almaktı.
Başladım gzmeye Kanuni ,Mondial , Ramzey, Arora, Kiewey derken allak bullak oldum. Tam birine karar veriyorum başka biri yok onu alma şunu al diyor .
Sasırdım kaldım en son Arora satan bir bayi evimin cok yakınında 3000 ytl anahtar teslim bıraktı tam alacam arkadasın biri o sıra telefonla aradı durumu ilettim yok abi sana yakışmaz dedi . Haydaaaaaaaa
Ya üstadlar bir yardım edin bana lütfen ya