Canım benim ya... tüm anneler bir tane..
Bir tek annem olsun bana bişey olmaz derken boşa dememişler
Canını sevdiğim
Gün içinde konuşsak bile gece mutlaka tekrar arıyor annem. Evde misin diye soruyor her seferinde.
Kızıyorum çoğu zaman. 30'a merdiven dayadık hala ne bu çocuk gibi muamele diyorum. Ama onların hislerini anlamak gerçekten çok güç.
Hele hele bir erkek olarak.
Annesini "Mom" diye mi kaydetmiş ?
sana mı soracağım ne diye kayıt edeceğimi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:18 ----------
kardeşim sen kimsin ki sana hesap verme zorunluluğum var ne diye kaydedip, kaydetmediğimin seninle ilgisi ne sen kimsin?
hasta mısın? o mu dikkatini çekiyor senin.. *********.
-Para karşılığında yapmak istemediğimiz işlerde çalıştığımız bu dünyada
Hepimiz fahişeyiz ... !
2 hafta önce teyzemin oğlunun motorunu almıştım, 3-4 Saat mahalle aralarında gezicektim, motoru aldıktan sonra tam 13 defa arayıp neredesin, iyimisin, hadi götür şu motoru diye diye başımın etini yemişti kurban oldugum.
Telefonu ingilizce kulandığı için olmasın ingilizcede mom anne demek merakın geçtimi
Dinimizin anne babaya aile ye ne kadar önem verdiğini burdan anlıyoruz
Bende motosikleti mahale arasında öğreniyorum annem telden arıyor nerdesin nereye kayboldun diye
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:34 ----------
Merakına yenik düşmüş mazur gör
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
Ne diye kaydederse kaydetsin canım o kadar da şeyyapmamak lazım. Ona bakarsan telefonda her şey ingilizce ama türkçe konuşuyorlar. Olur öyle.
Biraz iyi niyetli düsünmeye calisin, herkes herşeyi biliyor gibi sanmayın veya sizinle aynı bilgide,kültürde olamama ihtimallerini düşünürseniz eğer ortada bir problem yok, kaldı ki kurduğunuz cümle de hakaret var, karşı taraf size hakaret etmemiş.
Biraz sağ duyulu düşünün.
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
Anasi hayatta olmayanlar icin ic burkucu kiskandirici ve sigara yaktirici bir estantane,( acep dogru yazdim mi enstantane miydi yoksa. Neysee.)
Ah iste ya.
Bazen uzuyoruz ama insan sonradan da cok pisman oluyor be.
Annesi olenler icin allah rahmet eylesin arkadaslar.
Yasayanlar icin de bilin kiymetini, ona kotu haber gitmesine izin vermeyin. Uzmeyin onlari.
Sevgilerimle.
Güven,Kale,Huzur,Mutluluk,Saflık,Limitsiz karşılıksız Sevgi ve daha aklıma gelmeyen nice güzellik= ANNE
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)