Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motoru Dede/anneanne üzerine yapmak sigorta?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Bajaj 150 NS - Honda 500R - Fiddle II
    Daha önce böyle yapanlar var mı?

Dedemin üzerine daha önce 5-6 araç vardı.Şuan 0 sigorta nasıl çıkar? 1951 doğumlu 65 yaşında dedim ama benden genç
    Anneannemde o civarlarda, bayan olduğu için uygun çıkabilir diye düşünüyorum?

Sizce hangisi daha uygun çıkar ve böyle yaptıran arkadaşlar yorum atarsa sevinirim.

Ben 20 yaşındayım ve daha önce araç sahibi olmadım kendi üzerime yaptırmak istemiyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    CrazyBullet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda RCV213, Yamaha YZR500
    Allah gecinden versin fakat ileride veraset intikal vergisiyle karşılaşabilirsiniz.

toseabul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    pek değişen birşey olmaz. dede yada anneanne adına daha önce araç varmıydı. sigrota primleri en cok etkileyen faktör yıllarca aracınızın olması ve tramer kaydınız temiz olması. ilkez ruhsat alacaklar için yaş farkı cok az miktarda fark gösterir. 15 yıllık araç sahibi olan adama araba sigortasi 250 tl cıkıyor zamlardan öncesi 110 tl cikiyordu.

İsterseniz 100 yıllık araç sahibi olun ve tramer kaydınız olmasın, uygulanacak hasarsızlık indirimi en fazla %20 olur. Şayet babanız veya anneniz 30 yaşın üzerindeyse(30yaş üstü ve altı için farklı fiyatlar çıkıyor trafik sigortalarında), dede anneanneye kadar gitmeye gerek yok. Anne veya babadan birinin üstüne daha önce araç olduysa ve poliçe 3 yıl (3yıldan sonrasına ekstra indirim uygulanmaz) hasarsız tamamlandıysa %20 indirim uygulanır. İlk kez trafiğe çıkacak olanlar için herangi bir hasarsızlık indirimi uygulanmaz. Yalnız arastırmanız gereken bir husus var tam emin olmadığım. O da hasarsızlık indirimimin yeni alınan araçta geçip geçmeyeceği. Kaskoda bildiğim kadarıyla poliçe kesintisiz devam ettirilirse geçerli oluyor. Trafik sigortasında durum nedir tam emin değilim.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Babamın üzerine de olsa benim üzerime de olsa trafik sigortalarımız hep 600 lira civarı çıkıyo. Yaştan fark etmiyo anlayacağın. Bu sene düşük sigorta diye bişey yok. Ankarada mesela en ucuz sigorta 600 lira. Daha ucuz teklif vermiyolar hiçbir şekilde.

Kadınların kaza riski daha yüksek oldugu için trafik sigortası daha yüksek çıkabilme ihtimali var mı acaba? annemin yerine kendi üstüme mi alsam diyorum motoru?
    MotorKafa bunu beğendi.

bpak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yine msx 125
    Ben dedemin üstüne yaptırdım motoru. Sigorta ilk 460 lira çıktı ucuzunu bulurum diye yaptırmadım sonra ona da zam geldi 530 liraya yaptırdım. Motor 125 cc plaka 34 dedem de 78 yaşında. Onlarca arabası olmuş hiç kazası yok. İlk motoru.

eren3736 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial Drift - TVS APACHE 150(çalındı) - Cbr 125
    banada 950 den aşağı çıkmıyordu babamın üzerine yaptırdım 513 çıktı 63 yaşında babam

Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Searching.
    Eskiden rahmetli insanların adına cep telefonu numarası çıkartanlar vardı, sanıyorum bizim iş de o tarafa doğru gitti gider..

isfa67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DRAGSTAR 650
    Kasko ve sigorta artışlarının hep yapılan üçkağıtçılığın eseri olduğunu biliyorsunuz değil mi?bide bu yönde artış yemeyelim

MotorKafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 1000 FA
    Alıntı modifix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kadınların kaza riski daha yüksek oldugu için trafik sigortası daha yüksek çıkabilme ihtimali var mı acaba? annemin yerine kendi üstüme mi alsam diyorum motoru?

Evet kadınlara daha yüksek teklif çıkıyor her zaman. Bu sene mesela ablama 1600 lira teklif çıkardılar neyse ki kampanyalar indirimler falan derken 400'e kapattı
    Motosikletli Kaplumbağa...

Motosikleti
    Alıntı MotorKafa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet kadınlara daha yüksek teklif çıkıyor her zaman. Bu sene mesela ablama 1600 lira teklif çıkardılar neyse ki kampanyalar indirimler falan derken 400'e kapattı
    Nasıl kampanya hocam onlar, 20 yaşındayım ilk motorum olucak 1.000den aşağı çıkmaz herhalde her yolu deniyorum. 10 gün sonra motoru alıcam.

MotorKafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 1000 FA
    Alıntı emretanerc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nasıl kampanya hocam onlar, 20 yaşındayım ilk motorum olucak 1.000den aşağı çıkmaz herhalde her yolu deniyorum. 10 gün sonra motoru alıcam.
    eureko sigorta'da doğuş grubu personellerine ve 1.derece personel yakınlarına %50 indirim kampanyası var. Temmuza kadar bitmezse ben de faydalanacağım.
    Motosikletli Kaplumbağa...

Motosikleti
    Günceldir bu tarz yapanlardan mesaj bekliyorum

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)