Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Seçtiğim motosiklet ve ekipmanlar akıllıca mı ?

REKLAM ALANI

Hayırlı olsun hocam çok şık duruyor.performansı da güzel bir motor seçmişsin imrendim diyebilirim kazasız belasız inşallah

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

RENK uyumu 100 üzerinden 100 , hakkınızıda hayr olsun.

EldekiDebryj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DUKE 200
    Hayırlı olsun. Ekipmanların çok güzel görünüyor.Ekipman konusunda yeni başlayan bütçesi diye birşey olmaz motor en ucuzu olabilir ama ekipmana maximum bütçe yapılmalıdır. Bu arada sırtlığı kimse söylemiyor nedense böyle konularda arkadaşım 160 TL bile olsa bir sırtlık al sırtlıksız binme 4riders ın sırtlığına bakabilirsin.

Renk uyumu çok güzel ama teknik konularda tecrübeli arkadaşların yorumlarını ciddiye al.

Eagle7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT
    Alıntı Zenith adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eldiven 400
    mont 2200
    kask 1900
    dizlik 400

hocam eksik var biliyorum ama almışken iyilerini almaya çalışıyorum. Diğer eksikleride en kısa sürede tamamlayacağım
    eldiveni yurtdışından alıp 200tl kar ettiğini var sayarsak onla kendine bellik alabilirsin. 400tl dizliğe vereceğine 400tlye pantolon alabilirsin.
    Kelimelerini yükselt sesini değil, yağmurdur çiçekleri büyüten gök gürültüsü değil.

Alıntı ivan bebek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun hocam çok şık duruyor.performansı da güzel bir motor seçmişsin imrendim diyebilirim kazasız belasız inşallah
    Teşekkürler hocam daha iyileri sizin olur inşallah 😊

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:20 ----------

Alıntı Eagle7 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eldiveni yurtdışından alıp 200tl kar ettiğini var sayarsak onla kendine bellik alabilirsin. 400tl dizliğe vereceğine 400tlye pantolon alabilirsin.
    Dediklerini uygulayacağım. Teşekkürler 😊

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Ben pahalı buldum. Özellikle mont ve kask için o paraları vermeyi doğru bulmuyorum çünkü üçte birine satılan modellerle koruyuculukları aynı, sadece konforları ve malzeme kaliteleri farklı. Tabi para senin tercih senin, sen bilirsin. Ayrıca insan kaskı mutlaka sağa sola çarpıyor çiziyor. Dizliklerin de depoyu çizme ihtimali var. Bence korumalı pantolon almak daha iyi olurdu.

Genel olarak hepsi çok güzel. Güle güle kullan.
    evural bunu beğendi.

Alıntı Seko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben pahalı buldum. Özellikle mont ve kask için o paraları vermeyi doğru bulmuyorum çünkü üçte birine satılan modellerle koruyuculukları aynı, sadece konforları ve malzeme kaliteleri farklı. Tabi para senin tercih senin, sen bilirsin. Ayrıca insan kaskı mutlaka sağa sola çarpıyor çiziyor. Dizliklerin de depoyu çizme ihtimali var. Bence korumalı pantolon almak daha iyi olurdu.

hocam benim cahilliğimde olabilir bu kadar para vermem. Sizin öneriniz var mıdır ? Koruma olarak aynı dediniz. Zaten ben bunları koruma için alıyorum. Fiyat avantajı varsa öyle olması daha mantıklı

shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    turuncu
    Kask neyse diyecem de, ki ne o arai mi?

Mont, harbi uçmuş. "Ne güzel mont la" dedim, fiyatı gördüm "yuh" dedim. Komple deri mi o ne?

Motosikleti
    MT-25 ABS
    Alıntı Seko adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Hocam koruma olarak aynı demek belki yanlış olabilir.Neye dayanarak söylüyorsunuz?

Alıntı shruikan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kask neyse diyecem de, ki ne o arai mi?

Mont, harbi uçmuş. "Ne güzel mont la" dedim, fiyatı gördüm "yuh" dedim. Komple deri mi o ne?

Kask icon airflame hocam. Gayet iyi olduğunu duydum. Montta dediğiniz gibi full deri ve korumaları tum standartları karşılıyor

evural - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax 300
    8 bin TL'lik motor için seçtiğin giyim kuşam biraz pahalı olmuş bence. Sana tavsiyem 10-11 bin TL civarı 2.el 250 cc bir motor alıp kalan 2-3 bine ekipman alman. 2-3 bin TL'ye de güvenlikten ödün vermeden oldukça güzel ekipmanlar alabilirsin. Mont ve kask çok pahalı, bu kadar para vermenin nedenini anlayamadım. Fiyat arttıkça daha güvenli olsa anlarım ama öyle birşey yok. Dizliğe hiç girme, 250 TL'ye kevlar kot ve kesinlikle bir bot al (YDS öneririm)
    Seko bunu beğendi.

osiosborn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bence ekipmanlara cok fazla para veriyorsun. Kask icin LS2, monta gerek yok. Mevsimlik montunuzu kullananilirsiniz. Dizlik icin 60TL'ye satilanlarin neyi eksik. Kisin giydigimiz eldivenler motosiklet uzerinde, ruzgardan dolayi yazlik oluyor. Eldivene fuzuli para harcamayin. Tasarruf ettiginiz paraylada bir ayfon alin havaniza hava katin.

Şeytan azapta gerek. Pantolon ve cizme en azindan bot almadan binmeyin. Kazasiz guzel sürüşler.

brigantes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Falcon Freedom 250
    Millet 2000 liraya motor alıyor bence çok para

ZamboKage - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SATILDI.
    Hiçte fazla değil ya insanı yanlış yönlendirmeyin ekipman 1 sefer işe yarıyacak ve tam görevini yapması gerekiyor benim canım kıymetli abi 2 milyar verebilecekken kaska niye LS2 alayım ? arkadaşımızın imkanı var demekki bu paraları verebiliyor bize al demek düşer ama dizlik yerine kevlar kot ile bot öneririm muhakkak sırtlık olsun kask öldürmez bellik yürütür unutma. Sonuna kadarda destekliyorum motosikleti az daha ucuz al ekipmana bas abi YBR 125 De alpinin 5 milyarlık tulumunu kullanan gördüm abi kullansın bu iş şakaya gelmez güvenlik herşeyden önce gelir.
    KaskReis bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    R25
    hepsi iyi güzelde kask saçma olmuş bence.1900 lira diyorsun gereksiz.1000 tl ye agv k5 shark nolan falan alabilirsin.üstüne kalan 900 tl ilede ayakkabı disk kilidi branda vites pabucu vs ufak tefek şeylerini alırsın.bence kaskı sil o listeden max 1000 tl kask bak.kıyamet kadar marka var seçmekte sıkıntı çekmezsin.2 sene oldu hala topluyorum üst baş mont vs.ayakkabı hariç tam takım yaptım sonunda.motorda hayırlı olsun ekimden beri sürüyorum bende 0 aldım çok memnunum bugün ilk turuma çıktım sağ sağlim döndüm çok zevkliydi.kazasız belasız

sonalp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha tracer
    mont ve kasktan kısarak, belki eldivenden ki - eldiven sanırım kısa model, o mont ile bileklikli bir model kullan gerekli zira montun modeli gereği kolları kısa olacaktır - mutlaka bot ve denim bir pantolon almanı tavsiye ederim. Son olarak başlangıç için high-end ürünler almak sonradan pişmanlık olabiliyor zira insan tecrübe ettikçe gerçek ihtiyaçı görüp ona göre ekipman seçiyor. Emin olun ilk 1000 km sonrasında mesh (file) bir mont almak için bütçenizi zorlamaya başlayacaksınız zira - daniese avro pelle kullanan biri olarak - bu tür montlar günlük kullanım için uygun değil, ön cepine koyduğum anahtalığı almak için montun ön fermuarını açmak zorunda kalıyorum misal kazasız belasız keyifli sürüşler.

linkinpark20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6
    Mont bering aero yazlık prohel columbia kızlık
    Eldiven bering zaius
    Pantolon 4riders toscana
    Bot yds diablo
    Kask nitro aikido ya da mt revenge.
    Bu yazdıklarımdan ote fiyat performans urunleri bulamazsın. Yanlıs anlama kombinasyonunu cok begendim ama sadece kask parasına koruyucu ozellikleri hemen hemen aynı olan dedigim urunleri alabilirsin.

Motosikleti
    MT-25 ABS
    Sen agv ve Nolana oda olmazsa schuberte bi bak hocam

shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    turuncu
    kaska niye bu kadar takıldınız ya? ben de shoei'ye 1900 küsür bayıldım; hata mı ettik yani?

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)