Yaris yapan cgleri tokatlayan adam
-
Reklamlar
-
-
-
Hahsahahahahaahsgahsa akşam akşam haykırdım
-
Bende adam kaskla ustune yatacak sandim
-
antep cg tayfaların cok ekmek yemesi lazım..
diyarbakırdan bi kare. 600rr i gecicek nerdeyse cg https://www.facebook.com/sedat.fazer...type=3&theater
-
Çorum İl Temsilcisi
toseabul adlı üyeden alıntı
Off bee. Napıyor o yaa tt sanki. Cidden nasıl yapmış onu kaç basıyor o alet?
-
Furkan Tarık adlı üyeden alıntı
Off bee. Napıyor o yaa tt sanki. Cidden nasıl yapmış onu kaç basıyor o alet?
200km i geçtiğini duymuştum.
Honda, Kawasaki, Suziki, Ducati, Yamaha Çok xoştirrr emaaa Benanaaa...
-
Stok olanların dahi 2-3 viteste teker yaptıklarını bizaatihi görmüşülüğüm var, KİM'Kİ CG'leri küçümser bizden değildir ( ciddiyim , yapılısına deng gelipte tokat yemek işten değildir...şiş'liler candır canadır saygım vardır. alırlar anahtarınızı NOKTA.)
-
2 tekerli şahinler ahdjdfjansga
-
bu arkadaşların yaptıklarını doğru bulmasam da elin gevuru yapınca böyle şeyleri ne bileyim adı dirft,drag,hızlı ve öfkeli v.s. şeyler oluyor bizim memleketin elemanınıda yerin dibine sokuyoruz fazlamı milliyetçi konuştum acaba bilemedim şimdi
-
kyagmur adlı üyeden alıntı
bu arkadaşların yaptıklarını doğru bulmasam da elin gevuru yapınca böyle şeyleri ne bileyim adı dirft,drag,hızlı ve öfkeli v.s. şeyler oluyor bizim memleketin elemanınıda yerin dibine sokuyoruz fazlamı milliyetçi konuştum acaba bilemedim şimdi
Dostum onlar yapınca güvenlik ön planda oluyor. bizde olunca kundura ile binip pantolonu çorap içine sokmak oluyor. işte bu ince fark yüzünden biri motorcu biri apaçi oluyor.
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
-
Carbondioxid adlı üyeden alıntı
Stok olanların dahi 2-3 viteste teker yaptıklarını bizaatihi görmüşülüğüm var, KİM'Kİ CG'leri küçümser bizden değildir ( ciddiyim , yapılısına deng gelipte tokat yemek işten değildir...şiş'liler candır canadır saygım vardır. alırlar anahtarınızı NOKTA.)
ben büyük konuşuyorum hiç bir cg mg öyle çin motoruna yedirmem kendimi
-
Gaziantep'te gaz ile çalışan 3 tür vardır. Bunlar şahinciler, bmwciler ve cgciler. Bu türler araçlarına deli gibi para harcarlar ve çogu da tenekeden ibarettir. Kaldı ki 3 serisinin bu kadar ele ayaga düşecegini bilseydi Bavyeralı mühendisler üretmezlerdi bile. Cg ile ilgili 2 tane güzel anım vardır. İlki 50 km olan yerde ışıkta beklerken adamı gaza getirip radara düşürmem diğeri ise Gaziantep Üniversitesi meydanınında motor gurubumuzdan birine atarlanan keko cg sürücüsüydü. Adam ne kullanmışsa kawasaki z750 ye kafa tutacagını belirtiyor hatta geçmezse kafama sıkarım diyordu. Neyse biz ona neticemizle gülüp geçmiştik
-
Yarış başlamadan bir adamın gelip teker teker tokat atacağını bekledim hep. Keşke o şekilde tokatlasaydı.
-
Videoda da cgci türünün genelde hayatlarının nasıl sonlandığı gösterilmiştir
https://youtu.be/0vkpvf5fBMc
-
harun27 adlı üyeden alıntı
Gaziantep'te gaz ile çalışan 3 tür vardır. Bunlar şahinciler, bmwciler ve cgciler. Bu türler araçlarına deli gibi para harcarlar ve çogu da tenekeden ibarettir. Kaldı ki 3 serisinin bu kadar ele ayaga düşecegini bilseydi Bavyeralı mühendisler üretmezlerdi bile. Cg ile ilgili 2 tane güzel anım vardır. İlki 50 km olan yerde ışıkta beklerken adamı gaza getirip radara düşürmem diğeri ise Gaziantep Üniversitesi meydanınında motor gurubumuzdan birine atarlanan keko cg sürücüsüydü. Adam ne kullanmışsa kawasaki z750 ye kafa tutacagını belirtiyor hatta geçmezse kafama sıkarım diyordu. Neyse biz ona neticemizle gülüp geçmiştik
bazen bana da yapıyorlar bir ara gazı veriyorum susuyorlar :D
-Para karşılığında yapmak istemediğimiz işlerde çalıştığımız bu dünyada
Hepimiz fahişeyiz ... !
-
Panashira adlı üyeden alıntı
bazen bana da yapıyorlar bir ara gazı veriyorum susuyorlar :D
Kırmızı ışıkta denk geldi bana hep. Ben yokmus gibi davrandım..
Üzülüyorum hadi kendi canını hice sayiyosun , trafikteki diğer insanlardan bari uzak ol.
-
oluroyle adlı üyeden alıntı
Kırmızı ışıkta denk geldi bana hep. Ben yokmus gibi davrandım..
Üzülüyorum hadi kendi canını hice sayiyosun , trafikteki diğer insanlardan bari uzak ol.
Genelde yazın kaskımda siyah vizör takılı olur genelde uzaylı görmüş gibi bakarlar
-
harun27 adlı üyeden alıntı
Videoda da cgci türünün genelde hayatlarının nasıl sonlandığı gösterilmiştir
https://youtu.be/0vkpvf5fBMc
Kekolara yanıkta işlemiyor. Adam kalkıp yürüdü.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)