Resources arkadaşım haklısın, amaç spor yapmaksa dediğin doğru ama iş yarışmaya gelince, fiyatlar tırmanıyor.
Resources arkadaşım haklısın, amaç spor yapmaksa dediğin doğru ama iş yarışmaya gelince, fiyatlar tırmanıyor.
Bu arada pedli taytla motorsiklet kullanmayin sakin
Malum organlariniz kullanilamaz hale gelir
Taytıda anlamanızı beklemiyoruz yiğidim ;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:23 ----------
Resources motor ne almayı düşünüyorsun
Sarihan pulsar 200 ns ile baslamamin uygun olacagina karar verdi motorcu arkadaslar
Onlarin genelde 2 motoru var birer adet versys vstrom tarzi yuksek cc birer adet de pulsarlari var hepsinin
Gezilerde yeni baslayan agirliktaysa pulsarla cikiyorlar
Yeter pulsar bende pulsar aldım şehir içi ve 40-50 km mesafeler için, parçada ucuz şimdiden hayırlı olsun dostum, kazasız belasız inşallah.
Furkan bende baska bisiklet daha var
Sarihan tesekkurler
Fatih don guzelmis
1500 yuroluk bisikletlede uyumlu olur beyaz beyaz
Bisiklet en güzel sporlardan biri. Kenarda satsam 1000tl edecek bir bisikletim var bir de pulsarım vardı, az bir paraya sıkıştım pulsarı sattım cbf aldım. Bisikletimi satmam satamam =) ama sizin 2 tane varsa durum değişir tabi =))
İlan guncel
Baba bu forumdaki herkes rahatta ,öyle pedal çevirip max 40 km hız yapacak adam yok burada .Açtınmı gitsin isterler ,bastınmı gitmeyen bizi heyecanlandırmaz :D
"Ohooo buna bu parayı verene kadar motor alırdın" demedi mi kimse :D bize "motora bu parayı verene kadar araba alırım" diyen çok :D
İlan guncel beyler
SCOTT ile Zirvedesin! İlan No: 300998603 http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...00998603/detay
Bu fiyata mondial mh drift alirsin :D bisklete bak vay be
Bende Motorumu almadan önce yol bisikletimi satmışdım ancak sadece trafik sigortasını karşıladı.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)