Çarptığı Adamın Başında Ağladı
Reklamlar
-
Hani bir laf var ya, bir musibet bin nasihatten iyidir diye... O abla bir daha tersten U dönüşü yapsın bakayım! Kötü olan şey, her sürücü akıllanmak için bir kaza yapmayı beklerse, hepsi akıllanana kadar ortalıkta sağlam/sağ motorcu kalmayacak! Rabbim kimsenin başına vermesin, abinin inlemelerini duydukça o anlar aklıma geliyor da, çok kötü ve acı verici bir durum...
Reklamlar
-
Şuna artık gerçekten inanıyorum: Motosiklet tehlikeli değil diğer araçlar tehlikeli. Üstelik sürerken iki keyif alacağız ondada sürekli diğerlerinin hatalarını kapatarak yol almak özellikle şehir içinde insanı çok yoruyor. Şu önüme kıracak, bu U dönecek, otobüs duraktan orta şeride fırlar yok bilmem ne.
Ben şehir içinde en çok Trafik kilit olunca seviyorum bu işi Oh be siz durun biz gidelim bari, zaten giderken hayrınız yok bari biz gidelim siz oturun. Önceden üzülürdüm ama artık trafik kitlenince keyfim geliyor.
-
ağlaması bi işe yarasa...
bu tip sürücüler yer an, her yerde karşımıza çıkabilir, aman dikkat
-
Kadınlar narin, kaza bugün olmazsa yariinn
-
Ya bunlar, kediye köpeğe çarpıp, sonrasında, aracı kenara çekip, çarptığı kediyi/köpeği canlı mı diye kontrol etmeyen, eğer öldüyse bile en azından yolun kenarına koymayan, etik *knde bile olmayan sürücü değiller mi? Bunlara ceza yazsan ne olur, insan olmadıktan sonra, kediyi de umursamazlar, köpeği de, insanı da. Ha her kaza yapan için demiyorum, ama eğer kaza yapılırsa, sürücü eğer insansa kenara, çekip ne olursa olsun yardım eder. Kadın erkek hiç farketmiyor. Hatayı kadın da yapar, erkek de, ha ona bakarsanız trafikte kadın apaçi gördünüz mü hiç? İ
-
Çarpınca ağladıysa hemen cezasında hafifleme olsun sonuçta pişman... Ayrıca haberi yazan kişide nasıl bir yalancıysa kadın gayet sessiz ağlıyor ben ne yapacağım ceza alırım bunun yüzünden diye ayrıca kadının sesini duyunca aklıma ilk bu geldi :
https://www.youtube.com/watch?v=R8CQmzfqiw0
-
Levent Gocmen adlı üyeden alıntı
Bu kadar da ön yargılı olmamak lazım, ilk okul çağlarında Sapan ile vurduğum kuş öldüğünde bende ağlamıştım. Bu işin sonunda polis yoktu. İnsanlar hatalarından ve sebep olduklarından pişmanlık duyup üzülebilirler.
Yaptığı hareketi savunmuyorum, ama yeri geliyor herkes her yerden u dönüşü yapıyor, 500 metre ya da 1-2 km ileri gidip geri gelmemek için. Bu iş için cezaların caydırıcılığı önemli, 1.000 TL yasak u dönüşüne ceza kesersen kimse dönmez. Amerika da dönüyorlar mı? Hayır, cünkü 289 usd yazıyorlar hatırladığım kadar, yazarken yüzünüze bile bakmazlar. Yazar ve geçer. NET.
Güvenme insanların samimiyetine menfaati gelir her şeyden önce 40 yaşındayım insanoğlunu her türlü pis yapısına şahit oldum. kuş veya hayvan öldüren hapse girmiyor. Belkiide kaç tane kedi ödürdü hangisinde ağladı
-
Moderatör
izmir3535 adlı üyeden alıntı
Güvenme insanların samimiyetine menfaati gelir her şeyden önce 40 yaşındayım insanoğlunu her türlü pis yapısına şahit oldum. kuş veya hayvan öldüren hapse girmiyor. Belkiide kaç tane kedi ödürdü hangisinde ağladı
Tamam eyvallah insanoğlu nankör ama, her duruma da bu şekilde önyargılı yaklaşmak bizleri daha da kötüye sürüklemez mi..
-
Levent Gocmen adlı üyeden alıntı
Tamam eyvallah insanoğlu nankör ama, her duruma da bu şekilde önyargılı yaklaşmak bizleri daha da kötüye sürüklemez mi..
Abi mod adamsınız artık az söyleyip öz söyleme durumundasınız.
-
yıllardır kuryelik yapıyorum şu beyoğlu taksim beşiktaş trafiğindeki dengesizler yüzünden hiç o bölgede çalışamadım çok karışıkbir trafiği var ve bölgesi büyük oluyor özel işletmelerin yine öyle bir siparişte patlamıştır o kurye geçmiş olsun abimize
-
harun özkanın göğüs bölgesinde yani kaburgalarda çatlak varmış ve doktor 1 hafta rapor vermiş. 1 hafta sonra bu adam motor kullanabilir mi? çünkü kullanamaz ise nasıl çalışacak?
Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.
-
izmir3535 adlı üyeden alıntı
Kadının ağlaması motosiklet li genç ölürse ceza evine girmesinden korkması . Başkada sebebi yoktur
Kesinlikle AMA kesinlikle bende aynen Boyle oldugunu dusunuyorum...o kadar bencil bir yaratik ki insan!!!
Pehhh...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)