Hocam rampanın genişliği ne kadar tam olarak ? Bana biraz az gibi geldi bana. Biraz daha genişletme şansın varsa çok iyi olur.
Hocam rampanın genişliği ne kadar tam olarak ? Bana biraz az gibi geldi bana. Biraz daha genişletme şansın varsa çok iyi olur.
Beton kuruduktan sonra çimentodan bulamaç yap ustune sur beton çabuk dağılmaz
Resimler geniş açı olmadığından net bir şey söylemek çok mümkün değil. Ama sanki geride yer var gibi. Dolayısıyla, sadece geniş değil, aynı zamanda daha uzun yapabilirsiniz; yani daha az eğimli; daha az dik.
Yer varsa rampayı biraz daha uzatın.
İlk sayfadaki resimlerde arka tarafta bir bahçe var gibi sanki. Orada yeterince yer varsa keşke yola doğrudan rampa çıksaydınız, yola paralel yapmak yerine.
Bu şimdiki yapmış olduğunuz rampada geniş de yapsanız, uzun da yapsanız, tepeye çıkar çıkmaz komşunun oradaki bahçe duvarından düşme riskiniz var.
Tamam şimdi olucak motor üstünde olsan dahi ayağını koymaya yer kalıcak sıkıntı olmaz artık
tamam şimdi güzel olmuş,geniş olması her bakımdan iyidir,yanlız geriye doğru betonu biraz daha uzatsan daha iyi olur sanki,pek düzgün görünmüyor son taraf
Hocam rampa güzel ama o yandaki cam çok tehlikeli bence. Beton kuruduktan sonra camın üst tarafının kırıldığını düşünün. Kırık parçaları betondan çıkartamazsınız yerde çok keskin bir şekilde mayın gibi kalırlar.
Volkan kardeşim motoru indirirken, motorun sağında dur .Sonra geri geri inerken frenle beraber in , çok rahat inersin ben herzaman böyle yapıyorum.
Motosikletin sağında/solunda değil, üstünde olmalı bence. İki ayağıyla da destekleyerek.
İnerken ön ön de inilebilir; yeterince yer görünüyor. Çıkarken de, arka tarafta döndürüp gelir çıkar.
Yeruçağı'nın belirttiği gibi, son kısım düzgün görünmüyor. Çok dik sanki. Rampanın gelen eğimince biraz daha uzatıp rampayı yumuşatmakta fayda var. Yoksa, ön tekeri oraya çıkarcam diye gazı fazla açman gerekecek çıkarken, kontrolün zorlaşacak.
Ayrıca:
Genel bir mıntıka temizliği de istiyoruz ama hocam. Olmuyor böyle
Usta o camı kalıp için koydum Harç biraz kuruyunca sonra camı kaldırdım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:09 ----------
Sağol Mümtaz Abim Allah arzı olsun !
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:12 ----------
Murat Ustam sanırım rampaya son bir düzeltme daha yapacağım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:15 ----------
Tamam kardeşim dediğin yöntemi deneyeceğim.Fakat ben motorun üstündeyken inmeyi planlıyorum. Rampa bitsin motor ile inerken video çekeceğim İNŞAALLAH
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:18 ----------
Erkan hocam benim oturduğum yer biraz VAROŞ ben halime şükrediyorum.Daha önceden benim arka bahçede esrar mı ne içiyorlarmış.Ben geçenlerde mıntıka temizliği yaptım inanın kullanılmış şırınga bile topladım bahçeden. Ama dediğiniz gibi ön tarafıda temmizleyeceğim çok haklısınız. Aslan yattığı yerden belli olur
Değerli arkadaşlar İyi ki varsınız hepinize çok teşekkürler!
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
hocam yeni rampan hayırlı olsun :D buarada ne tarafta oturuyosun?
Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)