Mondial 125 mx grumble 2.el(Bi el atin yav :))
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Iyi gunler motor icin o para o km cok fazla ben biraz daha bekleyin baska bi fırsat yakalayin derim 14.000 km de mondial sizi caninizdan edip motordan sogutabilir o motorun zaten 0 i ne kadar ki biraz daha bekleyim bulaşmayin derim illa bulasacaksaniz muayeneyi kirik dokugunu herseyini yaptirsinlar oyle alin ama bence acele etmeyin o motor beklentilerinizi karsilamayabilir guzel motor ama 14.000 km de nelerle karsilascaginiz bi piyango olur
-
1800'e 5000km motor mu verecekler? bildiğin iyi bir ustan varsa, al gitsin. o motorun temizi 2500 eder. sana çıkaracağı azami masraf da 700tl. kafan rahat olmuş olur.
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
-
Bende o motorun aynısı var. Motor hacmini 210cc'ye çıkardım roket oldu. Şu anda 20 bin km'de ve hiç sorunu yok.
-
Ama bildigim usta hic yok ya diyorum ya yeniyim
-
Adam bildiğin motoru eşek niyetine kulanmış adam gibi bakımda yapmamıştır ne yağına ne suyana bile bakıldığı bence muama 3 kuruş fazla olsun eli ayağı temiz olana bulaş hiç yoksa
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
-
solmyr adlı üyeden alıntı
1800'e 5000km motor mu verecekler? bildiğin iyi bir ustan varsa, al gitsin. o motorun temizi 2500 eder. sana çıkaracağı azami masraf da 700tl. kafan rahat olmuş olur.
Haklisiniz hocam ama hic usta tanidigim yok maalesef keske olsa diyorum ya yeniyim daha ilk motorum olcak
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:18 ----------
Emreaygn adlı üyeden alıntı
Iyi gunler motor icin o para o km cok fazla ben biraz daha bekleyin baska bi fırsat yakalayin derim 14.000 km de mondial sizi caninizdan edip motordan sogutabilir o motorun zaten 0 i ne kadar ki biraz daha bekleyim bulaşmayin derim illa bulasacaksaniz muayeneyi kirik dokugunu herseyini yaptirsinlar oyle alin ama bence acele etmeyin o motor beklentilerinizi karsilamayabilir guzel motor ama 14.000 km de nelerle karsilascaginiz bi piyango olur
Valla sifirini bulamadim ki fiyat karsilastirmasi yapayim mondial kaldirmis piyasadan :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:20 ----------
MeNGuC adlı üyeden alıntı
Adam bildiğin motoru eşek niyetine kulanmış adam gibi bakımda yapmamıştır ne yağına ne suyana bile bakıldığı bence muama 3 kuruş fazla olsun eli ayağı temiz olana bulaş hiç yoksa
Valla cok anlamiyorum ama gördüğüm kadariyla temiz duruyo bakmis ta olabilir hem temizini iyi kotu bakilmisini anlayabilecek durumda miyim bilmiyorum :D motorcu arkadasim tanidigimda yokki arkadas kime baktiracaz ya
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:26 ----------
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Hocam sizi takip ediyorum ben zaten o konuda baya heyecanliydi asamalarini falan hep izlemistim burayada gelmenizi bekliyodum zaten
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:34 ----------
Bide ben arabalarla kiyasliyorum mesela bizim 10 yasinda araba 280000 km olmus tas gibi gidiyo bu cin mallarida bu kadar kotu olamaz bence ya yaptirirsin ufak tefek isini gorur gibime geliyo
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:36 ----------
Yardimlarinizi bekliyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)