600'lük ekonomik motosikletler?
Reklamlar
-
sedat_57 adlı üyeden alıntı
Xj6 diyebilir miyiz
themaniacjoe adlı üyeden alıntı
Xj ye egzoz takmazsan ekonomik olur Ancak egzozsuz 4 silindiri alıp napcan bide o var
500 r ise yakıtı 600rr gibi deniyor kulaktan dolma tabi bu bilgi sizin için en mantıklı olanı nc serisi
25 kuruş yakıyor ekonomik falan değil hafız naptın
Reklamlar
-
Bu camianin en ekonomigi suzuki gladius taki ve er6 daki cift silindir 650..Ayni motor blogunu kullaniyorlar..
3.5 -4 lt arasi tuketimleri oluyor..
70 hp lik tas gibi sorunsuz motorlar bunlar..
Ancak distributorden kaynakli 2. El sorunu var..
Temiz gladius bulursan kacirma al derim.Ama uzun sure bineceksen..Satacajsan alma.
-
600 650 cc enduroların hepsi ekonomiktir.
-
||| 500Px.com/Arranger ||| Flickr.com/photos/132925453@N03 ||| Youtube.com/channel/UCpMYGwzlf5cTevF5uVbXWeg |||
-
-
Cbf 600 derim fakat yakiti ekonomik degildir.
-
newmoto76 adlı üyeden alıntı
Bu camianin en ekonomigi suzuki gladius taki ve er6 daki cift silindir 650..Ayni motor blogunu kullaniyorlar..
3.5 -4 lt arasi tuketimleri oluyor..
70 hp lik tas gibi sorunsuz motorlar bunlar..
Ancak distributorden kaynakli 2. El sorunu var..
Temiz gladius bulursan kacirma al derim.Ama uzun sure bineceksen..Satacajsan alma.
Çok haklısın. Gladius mükemmel bir motor ancak fiyatları 0 olarak satıldıkları anlamsız fiyat yüzünden uçuk durumda. Benim niyetimde Gladius almaktı ancak olması gerekenden 3-4 bin lira fazla para istiyorlar.
-
600 lük olup da ekonomik olan bir motor daha hiç duymadım
-
600 cc lik veya 160 boyuna uygun 250 likten itibaren yakiti uygun motor ne var 250 cc dahil yukarisi
-
TIGERSHARK adlı üyeden alıntı
Tenere var
-
En ekonomik olanı er6n , cbr 600f. sehiriçi en iyi güç alacagın duke690 . 4 silindir dersen bence 600f çift silindir dersen mt07 , tek silindir istersen er6n ve duke690
-
TIGERSHARK adlı üyeden alıntı
Bizim memlekette "Hem kız olsun, hem bacakları düz olsun" derler, o aklıma geldi.
A bove ante, ab asino retro, a stulto undique caveto - Latince Atasözü
(Öküzün önünde, eşeğin arkasında, aptalın hiç bir tarafında durma)
-
Aklıma honda nc serisinden başka bir şey gelmiyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)