Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Yamaha Yeni Zamlar ve Fiyat Listesi 2016

REKLAM ALANI
    BAIIHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CB1000R
    bu sene sezon sonuna kadar 3 defa zam olacak diye bir dedikodu varmış. Ne kadar doğru bilemem. Zira yaz aylarında ülke siyasetinin ne noktada olacağına bakılırsa gayet ihtimaller dahilinde görünüyor.

XSR900 planları yaparken bir an korktum. Neyseki fiyat sabit kalmış. Kısa süre içerisinde çizgi üzeri kalitede bir motor hayal olacak gibi duruyor.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus RS - PCX 150
    2013 te 11-12 bin TL ye xmax düşünüyordum..3 yılda 4 bin TL zam..her yıl 1000 TL'den fazla zam geliyor motora ki sigortayı saymıyorum..neresi ekonomi bunun.kademeli olarak fiyatlar şişiriliyor gibi görünüyor..

NoWyld - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-Max 250
    Ybr 125 e bak hele, vay anasını ya bizim ybr değil mi bu hale bak sen

AurorAbeam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kalmadı :(
    Azdan biraz daha fazla koy ybr al diyecez artık.

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    R1 ve R1M'in Fransa ve Türkiye fiyatları arasında sırasıyla 20 bin TL ve 25 bin TL'lik farklar var. Bu açgözlülüğü hiçbir vergi ile açıklayamazsınız. Tüm bunlardan bu şerefsizliğin hesabımı sormayan devlet sıçludur. Kimsenin kafanına göre kar marjı koyarak vurgun yapmasına izin vermeyeceksin bu memlekette...

Bu arada Delight'ın fiyatı 6852 TL olmuş. 4200 TL'ye fistık gibi TVS Jupiter varken artık bu düdük gibi motoru alanları enayi olarak görüyorum kusura bakmayın...
    essegesse bunu beğendi.

Alıntı yürekçe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    YENİ MOTOSİKLET ALMAK HAYALDİ, HAYALİ BİLE YASAK OLDU
    Ahaaa . Hakkaten son noktayı koydun. Ilk ve sanirim son motorum olan mondial 125 kt yi almıştım sonra bir japona gecerim diyordum hâlâ gecicem.

Alıntı Seko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    R1 ve R1M'in Fransa ve Türkiye fiyatları arasında sırasıyla 20 bin TL ve 25 bin TL'lik farklar var. Bu açgözlülüğü hiçbir vergi ile açıklayamazsınız. Tüm bunlardan bu şerefsizliğin hesabımı sormayan devlet sıçludur. Kimsenin kafanına göre kar marjı koyarak vurgun yapmasına izin vermeyeceksin bu memlekette...

Bu arada Delight'ın fiyatı 6852 TL olmuş. 4200 TL'ye fistık gibi TVS Jupiter varken artık bu düdük gibi motoru alanları enayi olarak görüyorum kusura bakmayın...
    YBR 125'in Birleşik Krallıklar fiyatı neredeyse 12 000 TL. İlginç geldi bana. Bizden 2 kat daha pahalı. Niye bu kadar fark ediyor anlamıyorum.
    parolakan bunu beğendi.

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar abartmayın bunlar zam değil minik minik zamcıklar.

Nikah dairesinden tarih aldım şu anki motosikletim GV 250 ile hayatımı birleştiriyorum.Artık bu fiyatlarla ölüm yada krank bizi ayarına kadar beraberiz.

BigLion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio xevo 250 ve Yamaha Tracer 700
    3 ayda bir 400 er 400 er arttırıyolar. Fiyat politikası dışında şu yamahanın dükkanına girdiğinizde ilgisizlikleri, sen almasan da olur biz her türlü satarız tavrı vs yüzünden yamahayı sattım piaggio aldım, yeni motor olarak yamaha yı direk listeden sildim.

Motosikleti
    Yamaha YBR 125ESD
    En güzeli kawasaki. Yıllardan beri aynı fiyat. En azından neye göre değiştiğini biliyoz
    shooter1 bunu beğendi.

anılbel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Wolf 125/ VSTAR
    Bu zamların en büyük sebeplerinden biri motosikletin bu kadar popüler hale gelmesi.
    Piyasada iyi kotu talep var ki firmalar zam ustune zam yapabiliyor .
    Memlekette yol yok , 90000 e yarış motoru satıyor adamlar. Yürek yemişler resmen .

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)