Tek silindir tenere saa ne oluyor aq..
Tek silindir tenere saa ne oluyor aq..
Dövizde gidişat yukarı. Bugünleri aramayız inşallah. Zaten motoru sattık alacak motor bulamıyoruz.
İşte bu yüzden sıfır motor almayın diyorum. Tabii bu fiyatlarla beraber ikinci el fiyatları da yükselecek,o da ayrı bir konu.
Şuan 125cc de en mantıklı motor hondanın CB125 ACE Mayıs ayına özel nakit alımlarda 3.850 TL artık ybr tarih oldu artık ace var
250cc sınıfı motor fiyatlarına sadece oha diyorum
Mondial bunu beğendi.
Ulan 4.850'TL ye satılan d'elight bile 6,852'TL oldu ya başka bir şey demiyorum arkadaş.
Ybr'nin fiyatı ne öyle ya. gidin pulsar falan alın yoksa bi drift falan alın. vermeyin abi o paraları 125 cc ye
Aklı olan motorunu satmaz ihtiyacı olmadığı sürece. 0 motor almakta büyük delilik haline geldi. Kısacası durum tam bir double penetration.
O zaman hep beraber hero alıyouz. O da zamlanmazsa!!!
Ben bundan önceki listeye göre pek fark göremedim. Yine çok pahalı yine alamayacağım.. Bari mt09 2 seneye kadar 35'i geçmesede alsak..
Fiyatlar yüksek, başka seçeneklere de bakmakta fayda var, Bajaj ve hero değerlendirilebilir.
Yzf R125 vs R25 arasında 1.700 TL fark var.
Bu durumda ben hic zaman kaybetmeden bitane inazuma alayim da zam mam derken taklaya gelmeyelim
Saldırın YZF R125'e, şekli çok güzel.
Yeni başlayacak adama başlama fiyatı bu.
Heroda karar vermekle iyi ettigimi dusunuyorum,aradaki farkla sigortami yaptirip ustune kask bile alabiliyorum,ve +3 yilda garanti aliyorum heroda.
hohoho maşallah. döviz kuru acı yüzünü göstermeye devam ediyor.
Bütün forum bir araya gelip aynı yere koysak genede ybr alamayız.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)