Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

B ehliyete A2 Ehliyet ekletmek ve kart ücreti.

REKLAM ALANI

arkadaslar B ehliyetim var A2 ekletiyorum dosyamı aldım ziraat bankasına gittim 133.70 tl harc parasını yatırdım , birde kart parası yatacagını söylemişlerdi ama ziraat bankasında sadece ilk eliyet alırken para verilecegini söylediler bilen arkadaslar 17 sinde randevum var ve kapıdan dönmek istemiyorum ne yapmalıyım ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Su an nekadar olduğunu bilmiyorum ama 100-150 tl kadar yanınızda para bulunsun sizden eski ehliyeti ve A2 dosyasını alıp size yeni bir ehliyet verecekler ve bunun için de bir miktar para talep ediyorlar.
    Kara yollarında değil,senin kollarında ölmek istiyorum.

Tefoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco People S200
    Alıntı slotoma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslar B ehliyetim var A2 ekletiyorum dosyamı aldım ziraat bankasına gittim 133.70 tl harc parasını yatırdım , birde kart parası yatacagını söylemişlerdi ama ziraat bankasında sadece ilk eliyet alırken para verilecegini söylediler bilen arkadaslar 17 sinde randevum var ve kapıdan dönmek istemiyorum ne yapmalıyım ?
    abi senin 128.5 tl yatırman lazımdı diye biliyorum 108.5tl si değerli kağıt bedeli, 20 tl si de türk polis teşkilatını güçlendirme parası diye geçiyor. bence trafik şubeyi arayıp sor ya da yakınlarda varsa bizzat gidip sormanda fayda var bi aksiklik olursa tekrardan randevu almak zorunda kalabilirsin. ben B ye a2 ekletirken öyle olmuştu diye hatırlıyorum.
    Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.

usta ben 108.5 tl yatırdım halk bankasındanda 2 tl olan bedeli yatırdım o yardımı fln vermedim toplamda 108.5 + 133.70 + 2 tl yatırmıs bulundum emniyeti aradım cevap veren yok sacmalık bilende yok emniyete gittim bankaya sor söylerler diyorlar bankada bilmiyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre
    bende b+a2+g var hepsini ekleyebilirmiyiz

Motosikleti
    Bajaj 150 NS - Honda 500R - Fiddle II
    108.5 + 133.70 + 2 tl başka para yatırmana gerek yok ben bunalrla gittim 2 hafta önce bu kadar. 1 hafta sonra eve geliyor ehliyet.
    slotoma bunu beğendi.

Tefoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco People S200
    Alıntı slotoma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    usta ben 108.5 tl yatırdım halk bankasındanda 2 tl olan bedeli yatırdım o yardımı fln vermedim toplamda 108.5 + 133.70 + 2 tl yatırmıs bulundum emniyeti aradım cevap veren yok sacmalık bilende yok emniyete gittim bankaya sor söylerler diyorlar bankada bilmiyor
    valla ben de bi daha bankaya gitmiştim sırf o 20 tl yi yatırmak için, bi de banka çok ters yerdeydi 3 km yürümüştüm anasını satayım. en garantisi trafik şubeden öğrenmek, sonra beklemek zorunda kalma tekrardan :D buarada bankadakilerin de bi boktan haberi yok. sigortacılar da aynı. memlekette kimse işini doğru düzgün bilmiyor.
    Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.

Motosikleti
    cıks
    valla ben neye ne kadar ücret verdim bilmiyorum doğrusunu ama
    260 tl ye yakın para çıktı cebimden
    sürücü kursunu aradığın zaman sana en doğrusunu söylerler
    bende de b vardı, b ye a2 eklettim 2 hafta önce ...260 tl para yatırdım halk bankasına

B varken a2 eklenecekse
    133
    108
    20

Yatirilacak

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)