Motosikletinizi başkaları ile paylaşır mısınız?
Nayır , Nolamaz.
Motosikletinizi başkaları ile paylaşır mısınız?
Nayır , Nolamaz.
Ben cbf 150 mi paylaşırım saati 100 tl den Ama nc750x alırsam tabiki de hayır
Hocam bazen o iş öyle sadece 'mal'la maddiyatla olmuyor.
Adam arkadaşından emanet motor aldı, kaza yaptı bi bacağı sakat kaldı.
Sonuçta ikisinin de suçu yok kazadır fakat senelerdir gül gibi geçinen 2 komşu aile şimdi düşman.
Çok güvendiğim ve ehliyetli biriyse veririm yoksa vermem. Motor nedir bozulur yapılır demir parçası. Lakin bi ölümlü yaralamalı kazaya karışırsa işin rengi değişiyor.
hele bir de ehliyetsizse yandınız.
Yerine, adamına göre değişir bu iş.
Öyle az bilen, safi heves olan, mallık yapacağı kesin olan adama tabiki vermem. Abime birkaç sefer verdim. O da şöyle bir iki tur atıp getirdi sakin yerde. Ama üniversitedeyken, isteyen çok olurdu. bir arkadaşım hariç vermezdim. Ona da kendim kadar güvenirim motor konusunda.
Asıl şunu eklemek isterim. Canımı veririm, motorumu veririm, arabamı veririm ama, kaskımı asla! Kimseyi vermedim, vermem!
Kardeş motosikleti herzaman alırsın. Abi candır. Benim abim istemediği halde iki defa zorla verdim öğrensin diye, öğrenemedi o ayrı mevzu. Hatta motosikletimi yeni aldığımda bir kaç arkadaşıma sürmesi için verdim, bir kaçına da ben öğrettim. Forumdan tanımadığım adama bile sınava gircek vitesli motosiklet sürmesi lazım diye gittim motorumu emanet ettim. Bu kadar takma kimsenin de gözü kalmasın sakınan göze çöp batar
Bir tek motoru yeni aldigimda abim istemisti ona vermistim. Eski motorcu oldugu icin cani cekmis belli bir de acil isi olan bir arkadasa vermistim motoru. 1.5 yilda iki defa sadece. Ha bi de kiz arkadasima motor kullanmayi ogretirken verdim birkac kere. O da 5km hizla dusunce bir daha binmedi motora.
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
arkadaş olduğum insanlar motor istediğinde verdiğim cevap ''Motor benim karım yollarda yatağım şimdi sen benim karımla o yatakta yatmak isteyerek ayıp ediyorsun'' diyip geciyorum ciddiyeti anlasın diye.
kimseye vermem , sen de abine verme kardeş madem kasksız binecek hız yapacak özellikle ''şehir içinde kask mı takılır '' diyorsa asla verme , bırak böyle aptal olduğu için konuşma bile.
Merhaba,
yedek anahtarım kayıptır..Bazen bakarım, motor yıkanmış gıcır gıcır , zincir yağlı . Babam kaçırıyor
kolay kolay vermem birisine. kusura bakmıcan diyom. bazende al anahtarı kullan biraz arkada rahat rahat ben oturayım diyom :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)