Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Motorsikletle Kız Tavlamak (GEYİK İÇERİR)(EN SON 2006 DA ACILDI BU KONU)

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamaha Yzf R6
    Evet arkadaşlar bu kızlar motosiklete hasta olur motoru görünce önüne atlar ve bu racinglerde arkadaki boş kalmayan seleler , görüyoruz nedir ne degildir bilgilendirelim :D yorumları bekliyorum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motor muhtemelen sürücüden daha seksidir ondan kızlar Racing motorlara hasta olur, ülke nüfusunun yüzde 90'ı cg pilotu olduğundan Racing nadir bulunuyor.
    Ertugyigit ve nefretxx bunu beğendiler.

EldekiDebryj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DUKE 200
    Kimsenin önüne atlamadım şahsen. :D Motosiklete hasta olan kız zaten motosiklet kullanır. Artcilikta biyere kadar. Tavlayabilecekleriniz motosiklete hasta kızlar degil gösterişe hasta kızlar.
    tinerci, Ertugyigit, oluroyle ve 6 diğerleri bunu beğendiler..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hus Te 250 İ - Tri Th 900 C - Duc Pa 1299 S
    Bağdat caddesin de sol omuzun da ejderha dövmesi olan sarışın bir abla vardı ben o zamanlar 17 yaşlarındaydım o 28-30 civarı vardı sanırım, motosiklet süren erkeklerin önüne atlardı ama tam olarak hayal edilen şekilde değil, sen gittiğini düşünürken teker yaparak geçer giderdi.

Yolcu0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125 esd
    oraya tavlayamayan 1 kişi daha yazmanızı rica ediciğim :D

MazhaRR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    Manisada ybr kullanan bir kız var hemde benim ki gibi mavi ybr,böyle konuları görünce kendime küfrediyorum.Ammmaaaa yakalarsam muck muck
    NoWyld bunu beğendi.

brooklynnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yeşil fıstık 300
    Ben hic avantajını gormedim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre
    değerli arkadaşım ss motorların hepsi ile kız tavlayabilirsin bu demek değilki anında sevgili olucaksın otorsiklet bir araçtır şiir okumak gibi şarkı sylemek gibi ftograf çekmek gibi ama hoşlandığın kişiyle motosiklet ile bağ kurmak istiyorsan , ağız laf yapıcak yoksa s1000rr bbeybi gezelim gibi birşey yok,

abimiz gold wing ile teyzeye yazılıyor birlikte lastik yakmaya çalışıyorlar

oznkrçm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RAMZEY 100-YBR 250-CBR 250-CBF 600-VFR 800
    Geçenlerde ATM önünde durdum, sıradayız önümüzde de iki üniversite öğrencisi kız var. Bunlar çekti parayı biz geçtik. Sonra bunlar gitmedi motora ve bize bakıp bir şeyler konuşuyorlar. Tabi eşim yanımdaydı bu sırada parayı o çekti ben motora gittim o gelene kadar motoru çalıştırıp bekledim.

Yola çıktık sırtıma güzel bir yumruk yedim. Kızlar aralarında konuşuyormuş bunların ikisine de binip gazlamak lazım diye. Ne alaka dayağı biz yedik.

Velhasıl kelam böyle bir şey geçti başımızdan. Paylaşmak istedim.
    Mustaphalanx ve potasyum bunu beğendiler.

biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    sürekli kask takarım yüzüm gözükmez motorum ( hemide 600 rr )sayesinde bu işlere giremedim şu an birisi var daha söylemedim motorum olduğunu bakalım o ne diyecek

sonuç olarak ben ss makineye hasta olan kız daha görmedim o iş sizin hayaliniz bence
    www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    4 silindirle kız tavlanmaz. (bu kadar tüyo yeter)

Gece 4 de böyle bi konu açmanda ironik olmuş dostum 😂😂

Motosikleti
    Honda Activa 100 (2004)
    Alıntı Blur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gece 4 de böyle bi konu açmanda ironik olmuş dostum ����
    -Uyudun mu? Ben uyumadım da...

https://www.youtube.com/watch?v=VGz1dZ4Sg-g

fatih. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pulsar
    Sabahın 4 ünde böyle bir konu açman çok manidar=)
    Doğru söyle bak=)

Kızlar motosiklete bakar ama arabaya bir diye bir söz vardı o geldi aklıma.
    Belirli bir yaş üstündeki bayanlar(24+) motora ilgisi yoksa sizle motosikleti var diye arkadaşlık kurmazlar genelde lisede böyle şeyler olur.Eğer belirli yasa gelmiş bayanda motosiklet sevgisi varsa zaten kendi motosikletini alır.
    Kara yollarında değil,senin kollarında ölmek istiyorum.

kuzan14 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600RR
    Tanıdığım motosiklet hastası hatunlar var fakat motorum sayesinde tanışmadım onlarla, motoruma da bindirmedim daha

Motosikleti
    Şu an yok..
    Yaw benimde arka sele boş
    Çinli scooter ların arkasında ne hatunlar gördüm
    Fz6 yı satıp bi çinli mi alsam ne yapsam acep

Cub+çene açılır kask+traşlı süret zaalım bakışlar

600 yok 1800vmax fasafiso

2006 da açılmadı bu konu. Tarihin başlangıcından beri tartışılıyor emin olun.
    "Nasıl kız tavlarız?", "kızlar neye bakar?"
    18-25 yaşlarında bende çok sordum bu soruları.
    İşin sırrını vereyimde sonra dua edersiniz. (Özellikle 20 li yaşlarının başındaki kardeşlere sesleniyorum. yaş 30 dediyse bırakın bu işleri, bir yuva kurun. )
    Arkadaşlar bu işin sırrı ne motosiklet, ne araba, ne giyim kuşam, nede güzelliktir. Tek kelimeyle :iletişim.
    Sohbet ediyor olsak "Ama abi..." diye lafa girmeye çalışanlar olacaktı. Tabiki bunlar ilk izlenim açısından çok önemli ama yeterli değil.

Yüzlerce kez duyulmuş bir yakınmadır: "Abi ben filancadan daha yakışıklıyım, daha boylu posluyum, arabam motorum bilmemneyim var. Ama adam her hafta ayrı kızla geziyor, ben yalnızım."
    Çünkü iletişim kurabiliyor arkadaşım. Hiç bir hanım kardeş yolunuzu kesip "at beni motorunun terkisine" demez. Diyorsa istediği başkadır.
    Hanımlar bizim gibi libidonun işaret ettiği yöne gitmezler. Onların başka kriterleri var.

Peki bu iletişim mevzusu nasıl olacak?
    Konuşun, sohbet edin. Sosyal olun. Mutlaka tanıyor olmanız gerekmez. Mutlaka beğendiğiniz biri olmasına da gerek yok. Saldırgan olmayın, ısrar etmeyin. Ortak paydada bir sohbet başlatıp karşılık vermesini bekleyin. Az konuşup çok dinleyin. İyi bir dinleyici olmak büyük avantaj. İlgi gösterdiğinizi belli edin. Özellikle bir ilişki ihtimalinin olmayacağı yaşıtınız bayanlarla sohbet edin. Taraflar tedirgin olmazsa daha sağlıklı bir sohbet gerçekleşir.
    İnsanlarla konuştukça daha kolay tanıyabileceksiniz, kendinizi daha kolay ifade edeceksiniz. Kız gördüğünüzde diliniz dönmüyor, eliniz ayağınıza dolaşıyorsa tek ilacı bu. Sohbet.

Bayanlar detaylara çok dikkat eder. Sizin göstermek istediğiniz taraflarınıza değil dikkat edince farkedilebilecek özelliklerinize odaklanırlar. Sizi bir aday olarak görebilmeleri için sizi tanıma gayreti içine girmelerii gerekmekte. Bu da karşılıklı sağlıklı, keyifli, ilgi çekici bir sohbet ile mümkün oluyor.

Gelelim motor mevzusuna. Yaradılış itibariyle ilişki yaşamaya aday olarak görülecek kişilerde bazı özellikler aranıyor. Üreme içgüdüsünden mütevellit ilk dikkat edilen güzellik. Artı hanımlar gösterişli objelere erkeklerden daha düşkün oluyor. Takı merakı bile bunu kanıtlar nitelikte. Yani motosikleti olan birinin karşı cinsin bakış açısıyla daha ilgi çekici olabileceği anlaşılabilir bir durum.
    Ancak bir hanımefendi sizi tanımaya gerek duymadan sadece altınızdaki vasıtaya bakarak arkadaşlık kurmak istiyorsa onun nedeni akran baskısı yada sosyal çevrenin adetleridir. Ancak tecrübeyle sabit böyle bir arkadaşlığın tek artısı sizi gören yalnız akranlarınızın "vaay atmış kızı arkasına gezdiriyor hergele" diye kıskanması olabilir.

Uzun lafın kısası. Motora binmekle olmaz arkadaşlar. Kendinizi tanıtın, insanları tanıyın.
    larnon, Erkan344, Morphin ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    turuncu
    bravo usta, her gün yeni tuhaflık duyar olduk senden. bakalım yarın menüde ne var.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)