Motor aldıktan sonra çıkan ücretler
Reklamlar
-
bir çok kez eski konuları araştırdım ama şimdi haziranda ki indirimleri var sayarsak 2.el atıyorum 10.000 tlye aldığım Aprilia rs4 125 4T e veya yamaha yzf r125 e ne kadar masraf çıkar artı olarak ve bunlar mesela ne masrafı olur sigorta atıyorum 300 desek 10.300 oldu başla neler öderim
Reklamlar
-
Plaka + ruhsat + sigorta + ekipman
Motosikleti aldığın bayiye yaptırabilirsin, yada kendin uğraşırsın.
-
300 liraya sigorta bulabilirsen sana zahmet bizimkileri de bi at.
-
Draconian adlı üyeden alıntı
300 liraya sigorta bulabilirsen sana zahmet bizimkileri de bi at.
öyle desek dedım sadece dıgerlerının fıyatını merak ettim
-
İşletme maliyetlerin olacak. Benzini, yağı, servisi, zincir bakım malzemeleri vs. Bunun yanında yıllık vergisi ve geldiyse muayenesi var. Bir de düşüp kalkarsan karenajlar var. Bu kadar.
-
mhmtesk adlı üyeden alıntı
Plaka + ruhsat + sigorta + ekipman
Motosikleti aldığın bayiye yaptırabilirsin, yada kendin uğraşırsın.
sıgorta ya rastgele bır fiyat dedım benım ıcın plaka + ruhsat fiyatı önemli o 2 si ne kadar tutar şöyle bir durum var ben mesela alırken 2.el adamın plakası da bana geçicek herhalde bir noter ücreti falan var ayrıca ne kadar ediyor
ekipman ayrı zaten onları katmadım motor parasına
-
Düşersen,hastane veya cenaze masraflarını da bir kenara yaz.
-
düşürdüğün hatunlara yapacağın masrafları da unutma.
-
abi noter parası var 100 küsür liraydı galiba. bir de sigorta. o kadar masrafın ikinci el alıyorsan
-
teşekkürler bazıları cenaze masrafları yazmışda sorun yok onu ailem halleder... benım bahsettıgım ucret su motoru tamamen yolda kullanmaya ızın aldıgımzıda cıkan ucretler yanı benzın falan degıl ruhsat plaka fln ucretlerıydı ama az çok anadım teşekkürler. Ayrıca zaten artçı selesi ni çıkartıp şu plastik kapaklar var onlardan koyacağım kimseyi almamak için
-
Mertcan00 adlı üyeden alıntı
teşekkürler bazıları cenaze masrafları yazmışda sorun yok onu ailem halleder... benım bahsettıgım ucret su motoru tamamen yolda kullanmaya ızın aldıgımzıda cıkan ucretler yanı benzın falan degıl ruhsat plaka fln ucretlerıydı ama az çok anadım teşekkürler. Ayrıca zaten artçı selesi ni çıkartıp şu plastik kapaklar var onlardan koyacağım kimseyi almamak için
120 tl notere oduyosun 700 ede sigortayi yaptirirsin oldu bitti baska masrafin yok
-
Mertcan00 adlı üyeden alıntı
ee hatunlar??
-
shruikan adlı üyeden alıntı
ee hatunlar??
Gerek yok hatuna :D
-
Çorum İl Temsilcisi
Ben motoru bayisinden maliyetine biraz yakın aldığımda hem sevinçli hem şaşgındım. Velhasıl Kelam sonra öğreniyorsun sürümden kazandığını
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)