YBR 125 mi ? Bajaj Pulsar 150 NS mi ?
YBR 125 mi ? Bajaj Pulsar 150 NS mi ?
Motordan anlamadığım için sadece görünüş olarak konuşacağım. Pulsar karizmada çizer ezer geçer.
Ybr kullanmış (50000km) , Pulsar 200Ns kullanıcısı olarak ben yeniden başlasam Pulsar 150NS ile başlardım.
Yamaha bulmuş salaklari yıllardır en fazla 5000tl edecek ybr yi zam yapa yapa neredeyse 7000tl yapacak . Pulsar al kesinlikle üzülmessin
tabikide ybr en azından japon
HAYAT KIZGIN BOĞA BEN KIRMIZI PELERİN: ::
Önce finans dedin sonra ehliyet dedin sonra 200cc dedin sonra 250 cc dedin daha neler neler boş yere birsürü gereksiz konu açıyorsun şimdide bu hele bi cebine para koy bi araştır tara konuları oku fikir edin ehliyetini al cebine koy sonra alıcağın motor kararını ver ve seçenekler hakkında düşün taşın ve mileten yardımcı olmasını dile senin gibiler yüzünden yardımcı olucak adam bıkıp artık bir cümle kurmaya bile üşenir oldu
Not.Senin yaptığın doğmamış çocuğa don biçiyorsun...
Hiç kızma gerçekler acıdır
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
Nasıl konuşuyorsun sen salak falan üslubunu topla Biz sana beyin özürlü falan diyormuyuz ? Motosıklet zevk işidir cahil cahil konuşma cık git forumdan ...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:34 ----------
Ybr kullanıcıları her daim mutlu bu kadarı yeterli heralde
Teşekkür ederim yorumun için.Senin gibiler derken neyse. Burda bişey öğrenmek bişeyler yorumlamak için forumda geziyoruz.Bilmediklerimizi öğrenmek için burdayız dimi ? Yeni yeni motor piyasasına giriyoruz ki buda bişeyleri sorup öğrenmemiz gerekiyor. Açtığım konularda rahatsız ediciyse senin açından bilmem. Tartışma yaratmak istemem iyi forumlar tşkler tekrardan.
Parça fiyatları ve teknolojik bakımından
Düşünürsek. Bajaj derim.
beklentilerinin ne olduğunu bilmiyorum ama bahsedilen motorlar çok birbirinden ayrılan özellikleri yok. Senin için tasarım ön planda ise pulsar , biraz daha sağlam olsun dersen ybr
Binlerce ybr kullanıcısımı salak yoksa onlara salak diyenmi salak bir düşünmek lazım..
Bunca ybr kullanan kişi salak olamaz 2004 modeller bile apaçiye düşmedikten sonra ömürlük. Çok salaklar yeaaa ybr aldılar (!)
en yakın bajaj bayisine gidip ns150'yi bi yakından görsen ybr'nin suratına bakmazsın. 3. günüm benim pulsarla. görünüş olarak, fiyat/performans olarak çok iyi. 1 senedir piyasada diye korkmaya gerek yok.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)