Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

"Bu Foruma Özel" R25 Ve Kaliteli Motosiklet Malzemeleri Arayanlar Buyursun.

Motovento
    REKLAM ALANI

Hocam çok geçmiş olsun. Sezonu kapatıyor olman cidden çok üzücü. Ve bu yaptığın gerçekten çok güzel bişey. Ben aslında böyle bir motor almayı düşünüyorum fakat olursa üniversite sınavından sonra alabilirim. O yüzden ben tezgahın önünü kapatmıyım, sana hayırlı işler. Umarım kısa zamanda satarsın ve gönlünce olur.
    Keoma bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    SuleymanE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 900 / Xpulse 200 4v
    Düşünce güzel ama uygulamada sıkıntı var. Öncelikle ekipman ve motosiklet satışını ayrı yapmanız satış sürecini hızlandırır.

Neden olduğunu da izah edeyim hemen: Bu motosikleti almak isteyen herkes başlangıç motoru olarak tercih etmiyor, 125-150cc den geçmeyi düşünen kişiler oluyor. Haliyle ekipmanı büyük ölçüde olan bir kişinin ekipmanlı fiyat ilgisini çekmez.

Yada alacak arkadaş kiloludur kask dahil her şeyi L-XL beden giyiyordur, bu sefer bu ekipmanlara boşa para ödemiş olacak alırsa.
    Ekipmanları ayrı ayrı satmak çok daha kolay olur. Sonuçta daha ucuza satın demiyorum, totalde yine satmayı düşündüğünüz toplam paraya ulaşırsınız ayrı ayrıda satsanız.

Tabi ki mal sizin tercih sizin. İlla birlikte satacağımm derseniz satış süreniz uzayacaktır, bunu belirteyim dedim.
    Keoma, zaferce ve YERUÇAĞI bunu beğendiler.

Ahmetcan45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125 -- YZF R25 -- CBR 600RR -- YZF R1
    fikrin degişirse brandaya talibim

Keoma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mt-125, R25 Ve Tekrar R25,Dominar 400,Mt-125 Abs
    Alıntı SuleymanE adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Düşünce güzel ama uygulamada sıkıntı var. Öncelikle ekipman ve motosiklet satışını ayrı yapmanız satış sürecini hızlandırır.

Neden olduğunu da izah edeyim hemen: Bu motosikleti almak isteyen herkes başlangıç motoru olarak tercih etmiyor, 125-150cc den geçmeyi düşünen kişiler oluyor. Haliyle ekipmanı büyük ölçüde olan bir kişinin ekipmanlı fiyat ilgisini çekmez.

Yada alacak arkadaş kiloludur kask dahil her şeyi L-XL beden giyiyordur, bu sefer bu ekipmanlara boşa para ödemiş olacak alırsa.
    Ekipmanları ayrı ayrı satmak çok daha kolay olur. Sonuçta daha ucuza satın demiyorum, totalde yine satmayı düşündüğünüz toplam paraya ulaşırsınız ayrı ayrıda satsanız.

Tabi ki mal sizin tercih sizin. İlla birlikte satacağımm derseniz satış süreniz uzayacaktır, bunu belirteyim dedim.
    Evet haklısın Süleyman ama acelesi yok.Yeni motor almayacağım bu sezon artık.Seneye inşallah.
    Zaten sadece motoru isteyenlere yok demiyorum.Tek motoru soranlara 15.500 TL ,ekipmanla 16 bin diyorum.Ama motoru satmadan sadece ekipmanı vermeyi düşünmüyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:10 ----------

Alıntı Ahmetcan45 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fikrin degişirse brandaya talibim
    Ahmetcan zaten manisadaymışın önce motor satılırsa malzemeleride tek tek uyguna veririrm. Sözüm söz
    Ahmetcan45 bunu beğendi.

GurdalK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    200 Ns
    geçmiş olsun, bu durumda motordan uzaklaşmak can sıkıcı bir durumdur kesin. Umarım en kısada sürede eski sağlığına kavuşursun motorsiklet tutkuna devam edersin.

Motosikleti
    Alıntı GurdalK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun, bu durumda motordan uzaklaşmak can sıkıcı bir durumdur kesin. Umarım en kısada sürede eski sağlığına kavuşursun motorsiklet tutkuna devam edersin.
    Kesinlikle çok can sıkıcı.Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:28 ----------

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...00625412/detay

Arkadaşlar telefon açtığınızda forumdanım derseniz burada söylediğim fiyat geçerli olacak.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:25 ----------

Alıntı Serçeparmak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam çok geçmiş olsun. Sezonu kapatıyor olman cidden çok üzücü. Ve bu yaptığın gerçekten çok güzel bişey. Ben aslında böyle bir motor almayı düşünüyorum fakat olursa üniversite sınavından sonra alabilirim. O yüzden ben tezgahın önünü kapatmıyım, sana hayırlı işler. Umarım kısa zamanda satarsın ve gönlünce olur.
    Çok sağol.Umarım seninde sınavın çok iyi geçer ve istediğin mesleğe,motora sahip olursun
    Serçeparmak bunu beğendi.

Motosikleti
    Yukarı yukarı

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:02 ----------

Bir Ulusun Uyanış Günü...19 Mayıs 1919

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:09 ----------

Noter masrafıda benden beyler bayanlar.

Param olsada ben alsaam

Motosikleti
    Pulsar 200NS
    Alici fln degilim. Toptan satisi elestiren arkadaslar var ama ekipmanlar hic fena degil. Motorun sifiri zaten 15950 adam herseyiyle 16000 istiyor. Sadece motor ve kilitleri kullansan gerisini cope atsan bile karli bir rakam. Bunu gectim bedenleri sana olmuyorsa artcina ver. Genelde r25 kullanan sevgilili arkadaslar var. Ver manitana taksin kaski eldiveni dizligi. Hic olmadi sen sat uygun fiyata. Onu gectim tanidigin bir motorcuya ver. Motoru almayi dusunen varsa bence bi gitsin baksin motora. Sonra konussun.

kredi kartı ile satış yaparmısınız acaba?

Motosikleti
    Alıntı hebelube adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Alici fln degilim. Toptan satisi elestiren arkadaslar var ama ekipmanlar hic fena degil. Motorun sifiri zaten 15950 adam herseyiyle 16000 istiyor. Sadece motor ve kilitleri kullansan gerisini cope atsan bile karli bir rakam. Bunu gectim bedenleri sana olmuyorsa artcina ver. Genelde r25 kullanan sevgilili arkadaslar var. Ver manitana taksin kaski eldiveni dizligi. Hic olmadi sen sat uygun fiyata. Onu gectim tanidigin bir motorcuya ver. Motoru almayi dusunen varsa bence bi gitsin baksin motora. Sonra konussun.
    İşte benim mantıkta tam olarak bu ama gel gör ki "Ölücü" dediğimiz tabir burda bolca mevcut.Hani tamam veriyim hepsini önemli değil ama her ürünün de bir değeri var.Heleki gazlamaksa...üff gazlamak deyince yine vazgeçiyorum satmaktan yemin ediyorum.Sonra bi ayağı kalkıyom bıçak saplanıyo bele...
    Tamam diyom,sakiin

MeNGuC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KYMCO SÜPER 8 Kara Şimşek :)
    Alıntı Keoma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İşte benim mantıkta tam olarak bu ama gel gör ki "Ölücü" dediğimiz tabir burda bolca mevcut.Hani tamam veriyim hepsini önemli değil ama her ürünün de bir değeri var.Heleki gazlamaksa...üff gazlamak deyince yine vazgeçiyorum satmaktan yemin ediyorum.Sonra bi ayağı kalkıyom bıçak saplanıyo bele...
    Tamam diyom,sakiin
    Şuan çalışmıyorum kaç aydır şu sitede bakınıyor ehliyet aldım motor haledim sonra bi iş bakarım diyorum

4 5 ayda nemi öğrendim özelikle bu forum ve diyer forumlarda sözde biliçli kulanıcı kitlesi var malum sitede malını satarken cilala parlatmı dersin faiş fiyat koyup nabız yoklıyanmı dersin kime neyi kaktırsamı düşünenmi dersin bu plotformda bir bire keklemeye çalışanlarımı dersin çöp olmuş aksusarı göz boyamaya çalışanmı dersin kaza yapmış resmiyete görünmüyor efendim ceza yedim satışta engel olurmu satıcağı vatandaşa nasıl kaktırsam diyerek MİLYON tane hokabazlık yapıp iteleme peşinde ve sonra nemi burda gelip atım tutan sözde duyarlı biliçli vatandaş muamelesi yapıyor olması
    çoğunu tek tek teşir ettim 2 el alırken karşımdakine her gözle bakıyorum sözüm meclisten dışarı bu yazıyı okuyan kendini bilicektir sırf bu konu üzerine konu açıp teşir edesim geliyor yemin ediyorum

Ben şunu öğrendim cebinden eksilcek para korkusu ALLAH C.C korkusunun önüne geçtim bi nebze içimi burda döktüm

Ve malum site ilanlarında açıklamada efendim ölücüler şöyle böyle yazanlar varya he hepsi bir birinin ölücülüğünü yapıyor ölü fiyata alıp hem kulanırım hem kar eder satarım mantığı güdüyor olan alıp kulanıcı olan temiz duygulu vatandaşımıza oluyor ve sonuç nemi oda bir gün onlardan beter oluyor böyle insanlar yüzünden veya İLLALLAH ediyor magazaya yönelip sıfırını tercih ediyor

Oh be rahatladım bi nebze
    CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..

Motosikleti
    Alıntı MeNGuC adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şuan çalışmıyorum kaç aydır şu sitede bakınıyor ehliyet aldım motor haledim sonra bi iş bakarım diyorum

4 5 ayda nemi öğrendim özelikle bu forum ve diyer forumlarda sözde biliçli kulanıcı kitlesi var malum sitede malını satarken cilala parlatmı dersin faiş fiyat koyup nabız yoklıyanmı dersin kime neyi kaktırsamı düşünenmi dersin bu plotformda bir bire keklemeye çalışanlarımı dersin çöp olmuş aksusarı göz boyamaya çalışanmı dersin kaza yapmış resmiyete görünmüyor efendim ceza yedim satışta engel olurmu satıcağı vatandaşa nasıl kaktırsam diyerek MİLYON tane hokabazlık yapıp iteleme peşinde ve sonra nemi burda gelip atım tutan söz duyarlı biliçli vatandaş muamelesi yapıyor olması
    çoğunu tek tek teşir ettim 2 el alırken karşımdakine her gözle bakıyorum sözüm meclisten dışarı bu yazıyı okuyan kendini bilicektir sırf bu konu üzerine konu açıp teşir edesim geliyor yemin ediyorum
    Menguç seni bayağı kızdırmışlar anlaşılan Demek bana gelen mesajlar sana gelseymiş bol bol konu açarmışsın

MeNGuC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KYMCO SÜPER 8 Kara Şimşek :)
    Alıntı Keoma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Menguç seni bayağı kızdırmışlar anlaşılan Demek bana gelen mesajlar sana gelseymiş bol bol konu açarmışsın
    Yok be hocam olucağı mağzaya gider alırım bu yazdıklarımdan orta hali karaktersiz deng geldi aldım 150 cc adama elimden gelen kolaylığı vallahi yaptım hastası varmış bilmem neyi var dedi satışı aldım sözüne itimat ettim velhasıl dedim bi 10 bin bakımına sokim eve gelir gelmez servise gittim 300 tl masraf çıktı adama telden dedim neden söylemedim nerden bile bilirim uzun lafın kısası kapına beni getirme huzurun kaçmasın adam kurnaz başına ne geliceğini anladı verdim malı aldım paramı devir ücretinide motor kıraamış gibi olup motor sürmeyi öğrenmiş oldum o kadar sinirlendimki bu tip ......... yapmak isteyipte hayal edip haz alanların düşüncelerini oturup sgaramı içerken izlicek duruma geldim ama sıkıntı çıkarmadı insanı insanlıktan çıkarmaya hevesli insanlarımız var

Her kuşun eti yenmez derler...

Bey ile bostanı ektik hıyarı g..ötümüze kaçtı anla

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:54 ----------

Konu açmazdım özel spaysıl yapardım akıllansınlar diye
    CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..

Motosikleti
    Alıntı MeNGuC adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok be hocam olucağı mağzaya gider alırım bu yazdıklarımdan orta hali karaktersiz deng geldi aldım 150 cc adama elimden gelen kolaylığı vallahi yaptım hastası varmış bilmem neyi var dedi satışı aldım sözüne itimat ettim velhasıl dedim bi 10 bin bakımına sokim eve gelir gelmez servise gittim 300 tl masraf çıktı adama telden dedim neden söylemedim nerden bile bilirim uzun lafın kısası kapına beni getirme huzurun kaçmasın adam kurnaz başına ne geliceğini anladı verdim malı aldım paramı devir ücretinide motor kıraamış gibi olup motor sürmeyi öğrenmiş oldum o kadar sinirlendimki bu tip ......... yapmak isteyipte hayal edip haz alanların düşüncelerini oturup sgaramı içerken izlicek duruma geldim ama sıkıntı çıkarmadı insanı insanlıktan çıkarmaya hevesli insanlarımız var

Her kuşun eti yenmez derler...

Bey ile bostanı ektik hıyarı g..ötümüze kaçtı anla

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:54 ----------

Konu açmazdım özel spaysıl yapardım akıllansınlar diye
    Çemkirmekte haklısın ama.Benim başıma gelse bende senin gibi yepki veririm.

Draconian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Boxer
    Mandalina tarlam olsa takas teklif ederdim.

türkiyede motor olcak gibi değil diyorsun

Motosikleti
    Alıntı Draconian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mandalina tarlam olsa takas teklif ederdim.
    Neden mandalina? Üzüm de olur

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:28 ----------

Alıntı velizrsln adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    türkiyede motor olcak gibi değil diyorsun
    Olur olur neden olmasın

Motosikleti
    mt25
    Kaskın bedeni ne ve ekipmanları yakın zamanda aldığınız için aldığınız yerden bedenini değiştirmek mümkün müdür?

Motosikleti
    Alıntı kazma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kaskın bedeni ne ve ekipmanları yakın zamanda aldığınız için aldığınız yerden bedenini değiştirmek mümkün müdür?
    Kask m .İnternetten almıştım malzemeleri.motosikletaksesuarlari netten.O yüzden değiştirmek mümkün değil.Bi tek pantolon bayiiden alındı.

Motosikleti
    Param olsadaa ben alsamm )

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)